Gebelik testim çok silik çıktı hamile miyim?

1 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde silik bir ikinci çizgi var bugüne kadar önceki aylarda net bir tek çizgiydi sizce gebelik olabilir mi şuan napmalıyım bilmiyorum
13.gün hala iğne etkisi değildir bence var gibi 🥲 test gününüz ne zaman

Ya doktorum bana şu gün test yap diye hiç söylemedi adet olmazsan hamilesin olursan tekrar gel diyip yollamıştı😅 yani geçen seferde bu günlerde yapıp negatifti hep negatifti bugüne kadar çok net tek çizgi hiç ama hiç ikinci çizgi olmamıştı şuan gereksiz umutlanmak istemiyorum gidip kan vermeli miyim evde erken değil de normal gebelik testi var onu mu yapayım yada bilemedimmm

3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
Var bence yine de kan verin içiniz rahat etsin🥹

1 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde silik bir ikinci çizgi var bugüne kadar önceki aylarda net bir tek çizgiydi sizce gebelik olabilir mi şuan napmalıyım bilmiyorum
var gibi duruyor bir iki gün bekle veya bir hastaneye git istersen

X