kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

Bana yaptiginiz gibi espiri yapsaniza hamile degilim ama konuya baktim diye :110: insan heyecandan nasil konu acacagini bilmiyor. :anneadayı: Sana gelince canim yakin zamanda ayni konuyu acmistim incelersin ayni sekilde ikinci cizgi o kadar silikti ve suan 5 haftalik hamileyim insallah sende oylesindir:KK200:
Cnm konunu hatırladım bazen olabiliyor ters konuşan kafana takma bana da istediğin zaman yaz:KK66:)) bende Yarin kan testine gıdecegım

Canim mahvoldum birde midem bulanıyor kussam rahatlicam ama kusamiyorumda öf ağrı beni bitiriyor

O migde bualntilari 3 ay oluyor canim senin erken baslamis ilk hamilelimde benim 1 aydan sonra baslamisti ikincidede adet gectikten 1 hafta snrasi basladi 3 ay sabhlari hele maf oluyordum.
Allah skur sonra geciyordu benim bel kasik agrisida normal korkma yerlesiyo ya bebek hemde adet olman gereken zaman olmuyosun vucut degisiyo kendini hamilelige hazirliyo hormanlar vs normal asil simdi iyi hallerin sen son zamanlar gör ben suan 2.ye 31 haftalik hamilegm artik dogurmak ister oldum yani agrilar szilar siskinlikler ben ben degilim .
Bidaha cocuk mocuk dogurmucam bundan sonra :)))
Allah olmayana versinn yani okdr yiprandim

O migde bualntilari 3 ay oluyor canim senin erken baslamis ilk hamilelimde benim 1 aydan sonra baslamisti ikincidede adet gectikten 1 hafta snrasi basladi 3 ay sabhlari hele maf oluyordum.
Allah skur sonra geciyordu benim bel kasik agrisida normal korkma yerlesiyo ya bebek hemde adet olman gereken zaman olmuyosun vucut degisiyo kendini hamilelige hazirliyo hormanlar vs normal asil simdi iyi hallerin sen son zamanlar gör ben suan 2.ye 31 haftalik hamilegm artik dogurmak ister oldum yani agrilar szilar siskinlikler ben ben degilim .
Bidaha cocuk mocuk dogurmucam bundan sonra :)))
Allah olmayana versinn yani okdr yiprandim
Kıyamam canime benımmm olsun güzel ağrılar kusma değil ama hafif bulantı var namaz kılarken Eğilip kalkarken midem ağzıma gelir gibi oluyor. Göğüsler ağrıyor kasık bel:KK66:

ben 3 ay o agriyi cektim sudyen takmak resmen bi iskenceydi ama geciyo 4. ay itibariyle azalmaya basladi simdi daha raatim yani saglikli bi gebeliin olsun saglikla kavus insalla
Demek ki kişiden kişiye değişiyor bende başta südyen takmak istemiyordum ama 1 ay falan geçtikten sonra onu çıkarttığım an yürüyemiyorum bile evin içinde göğüslerim sanki 10 ton olmuş aşağı doğru çekiyor çok acıyor yani südyensiz duramıyorum dahi

Geçen Ay adetim 3. Gün gecikince yaptım test sizinki gibi çıktı ertesi gün bir daha yaptım yine aynı silik çizgi çıktı doktora gittim kan testine meğer kimyasal gebelik yaşamışım 1 hafta sonra adet oldum.
Umarım siz hamilesinizdir mutlaka kan testi yaptırın

Geçen Ay adetim 3. Gün gecikince yaptım test sizinki gibi çıktı ertesi gün bir daha yaptım yine aynı silik çizgi çıktı doktora gittim kan testine meğer kimyasal gebelik yaşamışım 1 hafta sonra adet oldum.
Umarım siz hamilesinizdir mutlaka kan testi yaptırın
Allah korusun inşallah hamileyimdir.

Buyuk ihtimalle hamilesin...
ben hamile oldugumu ogrenmeden once
kalca agrisi ve surekli uykum vardi gece gunduz uyuyordum ama zerre dinlenemiyordum ....
uyku sorunum hala ara devam ediyor bildigin siziyordum :))

Buyuk ihtimalle hamilesin...
ben hamile oldugumu ogrenmeden once
kalca agrisi ve surekli uykum vardi gece gunduz uyuyordum ama zerre dinlenemiyordum ....
uyku sorunum hala ara devam ediyor bildigin siziyordum :))
Bende sabah kalkamiyorum nerdeyse karın ağrısı da günde bir kaç kez yokluyor :KK43:(( sürekli bekliyordum adet oldum olacam diye ; ))

Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
%99.9 hamilesin yerleşme ağrısı olabiliir :))

Yo önemli değil kan testinde.ama evde test yapacagında aklında olsun sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla test yap daha net çıkar.birde su ucuz testler yanıtlıyor. Benim hamile olsgum halde cıkmamıstı.
Sizinkide çok ilginçmiş 5tlye satılıo onlar ii deil mii ?

Hayırlısı olsun inş.canım sonucu öğrenene kadar dikkat et kendine bu zamanlar cok önemli. Sabah aniden kalkma yatakdan ani hareketler yapma Yavas hapsur.inşallah hayırlısı olsun.

Yo önemli değil kan testinde.ama evde test yapacagında aklında olsun sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla test yap daha net çıkar.birde su ucuz testler yanıtlıyor. Benim hamile olsgum halde cıkmamıstı.
Tamam canım benim yarın kan testine gidicem. ☺

Allah razı olsun canm yaa içimi rahatllattin
Kimsenin sözüne bakma neden kimyasal veya dış gebe falan olsun ki herkes öle der ben dış gebe ve düşük aynı anda yaşadım ikizdi bide iç kanama faln oldu küretaj oldum falan sen sadece kendine güven ve güzel msj gönder evrene emin ol herşey yolunda gidicektir ve adetinizin 1 gün geciikme sonrasında belli olması bencr çok çok sağlıklı bi gebelik geçireceğinizin işareti bu yönden düşünebilirsin gerisini Allaha havale et herşey gönlünce olsun...

X