Kizmakta haksiz miyim Allah askina?

Benim haksız dediğim konu ayrı,
Ayrıca diğer çocuğu ne yapacağınız maalesef doktorun degil sizin probleminiz.
Doktorun tek problemi çocuğu iyi muayene edebilmektir .

Hastalıkta ben geleyim mi dıye sormuyor kı ınsana. Cocuklarımıza annemız kaynanamız bakar dıye dogurmuyoruz kı. Sızde haklısınız ama onlarda haklı. Varsa tırnağın kaşın yoksa bakın demişler

Haksızsınız. 17 saatlik yolu ben gelsem 1 hafta yerimden kalkamam oda ben 28 yaşındayım siz düşünün bunu. Bir de istediğiniz kadar dikkat edin hastalık gelecekse geliyor yapacak bir şey yok.

Ben hastalandığımda annem buyurur “kalk ıhlamur yap da iç” “dolapta yemek var ısıtıp yesene” . Kızım hasta zaten kalkıp hazırlayıvereyim demez. Hastalık işte insana yorgunluk veren bir durum, hani bakım lazım. Yok.... neyse yalnız değilmişim

Haksızsınız. 17 saatlik yolu ben gelsem 1 hafta yerimden kalkamam oda ben 28 yaşındayım siz düşünün bunu. Bir de istediğiniz kadar dikkat edin hastalık gelecekse geliyor yapacak bir şey yok.
Her yolculuk yapan grip mi oluyor? Tamam uzun bir mesafe ama annem yolculuk yapmayi cok sever. Surekli uzun mesafeli turlara katilir. Bir hafta kalkamamak? Abarttınız bence

Bende 2 çocukla gidiyorum doktora, birini götürürken diğerini de götürüyorum, kendim için gittiğimde de yanımda götürdüğüm oldu ikisini de hiç olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Ayrıca ne yapacağız o çocukları? Keyfi yere götürmüyoruz zaten çocuklarımızı yanımızda her yere. O an bırakacak birileri olsa zaten bırakırız.

Daha yeni bir olay yaşadım. Çocuklarla öğlen dışarı çıktık, biryerde oturduk, iki çocuk hâliyle ses yapıyorlar, oyun alanı var oraya gidip geliyor kızım. Arka masamdaki kadın, çocuklu kadınlar yüzünden sakin kafa oturup kahve içemiyoruz , git evinde otur çocuklarınla diye beni kasdederek arkadaşıyla konuştu. Küçük çaplı bir kriz yaşandı tabi o an , çocuklarım analarının hanımefendi çizgisinden kaymış hallerine daha fazla maruz kalmasınlar diye de uzatmadım, bizim yerimize onlar gitmek zorunda kaldı. Çocukları masada görüp sevende var seslerine tahammül edemeyende.

Hastane olayından ayrı bir konu ama yazmadan geçemedim.

Ay iki çocuklu kadın kendisi hasta, bir de annesine mi baksın... eşim iki gündür seyahatte.zaten normalde de akşam 18:30da eve gelir cumartesi de çalışır. Biri 1.5 diğeri 5.5 yaşında iki çocuğum var çalışıyorum. Küçük kız ve ben hastayız. Ailelerden uzakta yalnızım. İnsan asgari ihtiyaçlarını giderse şükrediyor yani öyle günler yaşıyorum. Şu an konu sahibini bütün kalbimle anlıyor ve yaşadığı duyguları gissediyorum @Less-is-More

Her yolculuk yapan grip mi oluyor? Tamam uzun bir mesafe ama annem yolculuk yapmayi cok sever. Surekli uzun mesafeli turlara katilir. Bir hafta kalkamamak? Abarttınız bence
Yooo abartmıyorum ben mi sorunluyum bilemem ama ben yolculukta hep hasta olurum 10 saati aşkın yola asla çıkamam. Siz eşinizin evde olduğu bir gün doktora gidebilirsiniz bence bu adam 7 24 çalışmıyor ya.

Allah yardim etsin bize saglik her seyden onemli. Cok sukur iki evladim var. Onlara bakmak degil, surekli can acisiyla ugrasmak beni yoruyor. Iyi kotu bir duzen tutturdum ama bebegimi emzirene kadar oturmak bime mahvediyor beni

Bayağı gerginsin belli, kim bile isteye hasta olur. Seni sizi düşünmese 17 saat yol çekip gelmezdi sanırım. İki çocuk zorlar elbet haklısın ama bu kadar kısa aralıklarla çocuk yaparak bunu göze almışsındır diye düşünüyorum. Bu da geçecek ama büyüdüklerini düşün ve kendini motive etmeye çalış, birde yardımcı bulabilsen kendine çok daha rahat edersin elbette.

Yooo abartmıyorum ben mi sorunluyum bilemem ama ben yolculukta hep hasta olurum 10 saati aşkın yola asla çıkamam. Siz eşinizin evde olduğu bir gün doktora gidebilirsiniz bence bu adam 7 24 çalışmıyor ya.
Evet gidebilirim ama bir de iyilesme sureci var. Doktorlar sihirbaz degil sonuçta

Gerginim haklisin. Canim acimasa gerilmezdim bu kadar. Ikinci cocuk planli olmadi ama bile bile dogurdum sonucta, haklisin. Burada yazdigim kadar buyutmedim aslinda. Kizdim diyince baya kavga ettim falan sanildi. Serzenis benimki sadece. Tabi birseyler ust uste gelince sakin kalmak zor oluyor.

Evet gidebilirim ama bir de iyilesme sureci var. Doktorlar sihirbaz degil sonuçta
Sağlık çalışanıyım biliyorum sihirbaz olmadığını ama öncelikle gidip bir tedavi belirlenmesi gerekiyor böyle bilinmeyene sürüklemişsiniz annenizi. Sizin yerinizde olsam gider ameliyat süreciyse ona göre ailemi çağırırdım. Yine de siz bilirsiniz ben sadece buradan bakılınca haksız olduğunuzu söyledim. Geçmiş olsun annenize ve size.

Benim çocukların arası seninkinden çok daha fazla ama ben de bunalmıştım çalışıyordum da üstelik ama geçiyor büyüyorlar. Annen konusunda çok haklı göremedim seni, kırmayın birbirinizi, çok yalnız kaldık eşimle bakıcı kreşler ile büyüdü çocuklarımız 17 saat yolu bana yardım etmek için gelecek bir annem olsa sanırım başımın üzerinde taşırdım. Eşin yoğun çalışıyor olabilir ama senin üzerindeki yükün bir kısmını almak zorunda nihayetinde birlikte yaptınız o çocukları, çok rahata alıştırma eşini derim.

Evde olduğunda buyugu cogunlukla ona pasliyorum. Zor olacagini biliyordum en basinda. Ama donusu olamazdi, buyuk ogluma hamile kalmak icin o kadar ugrastiktan sonra kucuk bize surpriz yapti, cok yoruluyorum ama sagligim yerinde olsa bu kadar zor olmaz. Esim destekci elinden geldiğince. O da isten bunalmis durumda. Dogru duzgun hafta tatili bile yok. Yarin cumartesi dimi? Yarin sabah ise gidecek pazar sabah gelecek. Birkac saat uyuyup bizimle ilgilenecek ve pazartesi yine is basi. Boyle bir calisma sekli var. Iste oldugu zamanlarda da surekli yogun. Gecen gun aksam 10da gelebildi. Olumlu trafik kazasi, 19 yasinda bir gencin cesedini toplamislar yoldan. Ben ona bakarak cok iyi durumdayim aslinda.

Kadın 17 saatlik yoldan gelmiş bir de kaprisinizle uğraşıyor şaka mısınızz. Eee kadın hastalığını engelleme gücüne sahipse siz de kendinizi hasta etmeyin. Bilerek isteyerek hasta olup(!) kadını çağırmışsınız.Valla pesss

Geçmiş olsun. Benim de bir anımı canlandırdınız. Yeni bir eve taşınmıştım, arkadaşım da hafta sonu yatıya gelmek istedi. Neyse hava soğuk kalorifer yok yorgan yok, çıktım bu gelecek diye kendime de ona da birer yorgan aldım, ufo aldım, eve bişeyler aldım. Ama üşütmüşüm bu arada kendimi de Bu cmt sabah aradı, "ne o sesin öyle sen grip mi oldun?" dedi "gripsen bana da bulaşır şimdi gelirsem, benim astımım var işe gitmem gerekiyor" falan yaptı. Ben de "Benim için sorun değil, sen gel bekliyorum zaten ama benim durumum bu, bulaşır falan diyorsan sen bilirsin, gelmeyeceğim ddersen saygı duyarım" dedim bu bana bir küstü, hala konuşmuyor, sanki ben mahsus üşüttüm. Olabiliyor böyle şeyler. Annenizin kendisine dikkat etmesi lazımdı, ama kasten de hasta olmamıştır; bu durumda geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elden. Ama anlıyorum siz de çocuk falan, tek başınıza yorulmuş bunalmışsınız anlaşılan. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…