- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
- Konu Sahibi leondapper
Yukarıda düzgün cevap verenlerden biriyim ama kaale almıyorsunuz millette bu yüzden sizi almıyor . Yırtılmaz korkmayınBirinizde düzgünce cevap verin yani bişey soruyoruz cevap alamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarıda düzgün cevap verenlerden biriyim ama kaale almıyorsunuz millette bu yüzden sizi almıyor . Yırtılmaz korkmayınBirinizde düzgünce cevap verin yani bişey soruyoruz cevap alamıyoruz
Yastık bozamaz onu için rahat olsun, orgazmın şiddeti yüksekse adet sonrası olduğu için kasılmalar ara kanamaya sebep olmuş olabilir. Öyle kolay bozulsa bisiklete binmek bozulmasına yeterdiMerhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Biliyorum ama iç çamaşırı gibi sürtünme yapmıyoruz ki bastırarak sürtme yapılıyo normalden fazla. Gelen akıntı sizce neydiBu kadara ayrıntı gece saat 5 şu okdu öğlen çeyrek geçerken şu okdu 5 gün önce şu oldu bir saat sonra bu oldu
Ne fark eder saatler soru kızlık zarına bir şey okdu mu
Kızlık dışarda olan bir şey değil okucak olsa üç çamaşırı her dakka sürtünürdü olurdu
Içerde olan bir şey içeriye bir şey sommadigin sürece olmaz
Ah keşke biraz araştırsanız
ya regliniz yeni bitmis vajinal sivilarla icerde kalan biseyler akmis olabilir.Ertesi gün gelen kahverengi akıntı neydi o zaman
Ablanın düşüncesini anlayamadım gerçekten mast, yaparken 1-2 gün mü sürüyormuş kanama merak etmedim değil, evet senin düşündüğün kadar basit olmuyor bozulma ama yapısından dolayı kolay bozulan da var zor bozulanda ama yastıkla da bozulmaz herhalde tabi hızını alamadıysan fermuar bölgesi falan denk geldiyse orası ayrı konu..Merhaba ben 23 yaşında bakireyim geçen gün yastıkla mast. Yaptım yani sadece sürtündüm o an bişey gelmedi gece tuvalete gittim yine temizdi ertesi gün akşam üstü 5 te kahverengi leke gelmişti çok değil az bişey bi sonraki tuvaletimde de akıntımla birlikte çok çok az geldi daha da hiç gelmedi 3 gün önce reglim bitmişti acaba zevk suyuyla aşağı mı indi kalan kan yanda bozulmuş mudur çok korkuyorum doktora gitmeye bile korkuyorum evli ablama sordum o öyle bişey değil merak etme bikaçgün kanama oluyo hafif adetli gibi dedi içini rahat tut dedi tecrübeli ablalarım yardım edin
Gelen akıntı sizce neydi? Tahrişten olan bişey mi? Bozulunca o an geliyormuş ve daha çok geliyomuş galibaYukarıda düzgün cevap verenlerden biriyim ama kaale almıyorsunuz millette bu yüzden sizi almıyor . Yırtılmaz korkmayın
Evet 3 gün önce bitmişti inşallah öyledirya regliniz yeni bitmis vajinal sivilarla icerde kalan biseyler akmis olabilir.
Tahristen veya adetinizden kalan akıntı olabilir gelen kan , bildiğim zar kanı daha açık renkli pembemsi oluyor . Korkmayın bir sorun olmamıştır öyle kolay bozulacak bir yapısı yok zarınGelen akıntı sizce neydi? Tahrişten olan bişey mi? Bozulunca o an geliyormuş ve daha çok geliyomuş galiba
Yastikla sürtününce içine girmiyor dimi koca yastık yaniBiliyorum ama iç çamaşırı gibi sürtünme yapmıyoruz ki bastırarak sürtme yapılıyo normalden fazla. Gelen akıntı sizce neydi
Normal bir soru mu sorduğunuz da düzgün cevap verebilelim?Birinizde düzgünce cevap verin yani bişey soruyoruz cevap alamıyoruz
Biliyorum içine bişey girmesi lazım ama gelen leke beni korkuttu internette bazı doktorlar sürtünme düşme ile bozulur diyo bazı doktorlar asla bozulmaz diyo insan korkuyo23 yaşında yastığın bakireliğinizi bozduğuna inanıyorsanız doktora gidin size anatomi hakkında bilgi versin
İnşallah öyledir saolunTahristen veya adetinizden kalan akıntı olabilir gelen kan , bildiğim zar kanı daha açık renkli pembemsi oluyor . Korkmayın bir sorun olmamıştır öyle kolay bozulacak bir yapısı yok zarın
Evet öyle gibi görünüyo ama ben leke geldiği için korktum yoksa bende biliyorum içine bişey girmesi lazım sizce o leke neydi? İnternette bazı doktorlar sürtünmeyle bozulabilir diyo bazısı bozulmaz diyoNormal bir soru mu sorduğunuz da düzgün cevap verebilelim?
Yastık yumuşak bir eşya,biz yatağa koyarız başımızın altına uyurken ,haliyle onun minicik deliğe girip icerideki zarı yırtma ihtimali ile dalga geçiliyor, olacak şey mi bu sizce gerçekten zar delen bir yastik?
adetiniz yeni bitmiş onunla bağlantılı olabileceğini gerçekten hiç düşünemediniz mi ?Evet öyle gibi görünüyo ama ben leke geldiği için korktum yoksa bende biliyorum içine bişey girmesi lazım sizce o leke neydi? İnternette bazı doktorlar sürtünmeyle bozulabilir diyo bazısı bozulmaz diyo
Jinekolog değilimErtesi gün gelen kahverengi akıntı neydi o zaman
Ya tahriş olmuştur,belki regl öncesi /sonrası olabilir akıntı, kanama ,lekelenme vs. Ama yastıkla kızlık zarına zarar vermeniz pek olası değil yani.Evet öyle gibi görünüyo ama ben leke geldiği için korktum yoksa bende biliyorum içine bişey girmesi lazım sizce o leke neydi? İnternette bazı doktorlar sürtünmeyle bozulabilir diyo bazısı bozulmaz diyo