- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
-
- Konu Sahibi ismilazimdegil34
Evet cahillik. İleride bunu problem edecek adamla evlenmeyin zaten.cahillik gibi gelebilir bilmiyorum ama yaşadığım ve gördüğüm ortam bunun önemli olduğunu çok benimsetti bana ileride problem olmasını istemiyorum ve hani bir şeyler yaşasam biriyle gam yemicem kendi kendime zarar vermek korkutucu
komik değil bi kardeşiniz sormuş gibi cevaplasanız keşke 20 yaşındayım pek bilgim yok çevremde hassas bir konu içime çok dert oldhUmarım hamile degilsindir
Emin ol parmağını içine soksan hissederdinacaba farketmeden kilitoristen aşağı mı gittim hiç hatırlamıyorum ya fazla mı zorladım da bozuldu çok içime dert oldu
Ay eskıden derdımkı nasıl ımkansız saçmalama dıye gülerler. Ama o kadar haklılarmişki saçma sapan deli gibi sakındıgım günlere acıyorumArkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen
nedenki niçin böyle düşünüyorsunuzAy eskıden derdımkı nasıl ımkansız saçmalama dıye gülerler. Ama o kadar haklılarmişki saçma sapan deli gibi sakındıgım günlere acıyorum
Icinde kalan bir kac damla kam sen mast yapinca zevk suyuyla kanallardan akip gelmiş olabilir. Bence bunu kafaya takma parmagini vs ocine sokmadan bozulmaz kolay kolayama kan neden geldiki o zaman
Reglden kalanlar gelmiş rahat ol, kızlık zarı bozulması öyle bir şey değil.Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi
çünkü ilişki yaşadım ve anladımnedenki niçin böyle düşünüyorsunuz
İmkansız kızlık zari baya bir ileride oluyor parmaginizla ulaşmanız bile zor çoğu zaman ki ulassaniz da parmağınızın genişliği onu yirtmaya yetmez. esnek ama ortası delik bir şey kızlık zarı çoğunlukla penisin kalinligi ile kenarından yırtılarak acilir. Eğer esnekse penis yirtamadan içinden geçer o zaman da kanama hiç olmaz. kanadiginda da yeni yara olduğu icin taze kan gelir o da parlak olur. muhtemelen vajinanizda reglden kalma eski kan gelmiş duş alsanız da bazen regl durup sonradan devam da edebilir bu arada özellikle mastürbasyon sonrası malum vajinadan sıvı gelir o sıvıyla birlikte içerde reglden kalan kandır sizin gordugunuz.bastırarak yaptığım için belki fazla ileri gidip deliğe zarar vermiş olabilir miyim acaba dün bitti bugün peçeteyw öyle kan gelmsini anlamıyorum
Affınıza sığınarak 20 yaşındaki bir kıza bunları söylemek için çok erken bence. Sonradan ne olacağı belirsiz bir cinsellik yaşayacağına otursun ders çalışsın, kendini geliştirsin. Zar önemli mi değil mi, sonrasının konusu. Masturbasyonla idare etmesi çok makul, çoğu akranı gibi. Herkesin de yazdığı gibi adet bitimi sonrası masturbasyon yaparsan kasılma sırasında rahimde kalan birkaç damla kan gelebilir. Hiçbir önemi yok.Kaldı ki bozulsa ne olacak, ne farkeder? Cinselliğinizi bekarken yaşamanız çok daha doğru. İleride ozguvensiz bir erkeğin saçma sapan ilk olma arzusunu tatmin etmek için bir kadının gençlik yıllarını bu zevkten mahrum ederek geçirmemesi gerekir.
Ben genel düşüncemi yazdım, yaşını da bilmiyordum ancak 20 yas da çok küçük bir yaş degilmiski aksine sizin üniversite cagindaki 20 yasa 15 yaş muamelesi yapmanız enteresan, hem noluyor insan ders çalışamaz mi, kendini geliştirmesine engel midir? Bence cinsellikle ilgili çürümüş tabuları çoktan benimsemiş birinin sağlıklı cinsellik nasıl yaşanmalı konusuyla ilgili gayette arastirma yapıp bu konuda da kendini geliştirip, cehaletini gidermesi gereken bir yaş gayette. Zar önemli mi değil miyi ogrenmek için geç bir yaş hem ne olacak aaa onemsizmis o yüzden gideyim hemen biriyle birlikte olayım gibi aptalca bir çıkarım da mı bulunacak sanıyorsunuz? :) ülkenin doğusu malesef hala daha çocuk gelin dolu 20sinde kaç çocuk annesi olan var, batıda da sandığıniz gibi 20ler sadece ders çalışmıyor unide okurken karşı cinsle de yakınlaşıp gayet de cinselliklerini yaşıyorlar. Siz çok tozpembe bakıyorsunuz bence hayatin gerçeklerine.Affınıza sığınarak 20 yaşındaki bir kıza bunları söylemek için çok erken bence. Sonradan ne olacağı belirsiz bir cinsellik yaşayacağına otursun ders çalışsın, kendini geliştirsin. Zar önemli mi değil mi, sonrasının konusu. Masturbasyonla idare etmesi çok makul, çoğu akranı gibi. Herkesin de yazdığı gibi adet bitimi sonrası masturbasyon yaparsan kasılma sırasında rahimde kalan birkaç damla kan gelebilir. Hiçbir önemi yok.
acaba farketmeden kilitoristen aşağı mı gittim hiç hatırlamıyorum ya fazla mı zorladım da bozuldu çok içime dert oldu
Fazla baskı yapmanız içerinde kalan son pis kanı atmasını sağlamıştır vücudunuzun veya zevk akıntısı ile beraber son pis kan çıkmıştır. İnanın kızlık zarı öyle farkedilmeden bozulacak türde birşey değil ama yinede dikkatli olmanızda fayda varArkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Sana birşey söyleyeyim mi? Kimsenin umrunda değil.3,5 sene sonra kendine çok güleceksin.hepsi saçma sapan ailelerimizin empoze ettiği yanılsamalar.ileride o kadar mesele bile olmuyor ki bu durum aklına bile gelmiyor.ne senin ne de karşı tarafıncahillik gibi gelebilir bilmiyorum ama yaşadığım ve gördüğüm ortam bunun önemli olduğunu çok benimsetti bana ileride problem olmasını istemiyorum ve hani bir şeyler yaşasam biriyle gam yemicem kendi kendime zarar vermek korkutucu