- 7 Kasım 2023
- 11
- 2
- 21
-
- Konu Sahibi ismilazimdegil34
acaba farketmeden kilitoristen aşağı mı gittim hiç hatırlamıyorum ya fazla mı zorladım da bozuldu çok içime dert olduKlitorisi bastirarak kizliginizi nasıl bozacaksiniz ki anlayamadim
ya hiç bilmiyorum korkuyorum acaba yanlışlıkla kızlık zarıma mı zarar verdim elim kilitoris kısmındaydı ama o anı tam hatırlamıyorum ve fazla bastırıyordum sonrasında ank görünce çok korkuyorum şuanGeçmiş olsun bir şeycik olmaz merak etmeyinböyle olmayan gereksiz mitleri de dert etmeyin
Klitoris kızlık zarına yakın değil ki.Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Farketmeden kızlığı bozacak aşağı gitmeniz ve bozmaniz mümkün değil merak etmeyinacaba farketmeden kilitoristen aşağı mı gittim hiç hatırlamıyorum ya fazla mı zorladım da bozuldu çok içime dert oldu
ama neden dün bittiği halde bugün kan geldiki o şeyden sonraKlitoris kızlık zarına yakın değil ki.
inşallah öyledir ya sonuçta bastırmıştım ve sonrasında kan gelmesi çok korkuttu beniFarketmeden kızlığı bozacak aşağı gitmeniz ve bozmaniz mümkün değil merak etmeyin
Vajinaya kadar inmiş olsanız bile sonuçta orası bir delik, parmağınız girse farkedersinizinşallah öyledir ya sonuçta bastırmıştım ve sonrasında kan gelmesi çok korkuttu beni
Niye korkuyorsunuz?ya hiç bilmiyorum korkuyorum acaba yanlışlıkla kızlık zarıma mı zarar verdim elim kilitoris kısmındaydı ama o anı tam hatırlamıyorum ve fazla bastırıyordum sonrasında ank görünce çok korkuyorum şuan
ya hiç bilmiyorum korkuyorum acaba yanlışlıkla kızlık zarıma mı zarar verdim elim kilitoris kısmındaydı ama o anı tam hatırlamıyorum ve fazla bastırıyordum sonrasında ank görünce çok korkuyorum şuan
Ay bileemicemama neden dün bittiği halde bugün kan geldiki o şeyden sonra
cahillik gibi gelebilir bilmiyorum ama yaşadığım ve gördüğüm ortam bunun önemli olduğunu çok benimsetti bana ileride problem olmasını istemiyorum ve hani bir şeyler yaşasam biriyle gam yemicem kendi kendime zarar vermek korkutucuNiye korkuyorsunuz?
ama kan neden geldiki o zamanVajinaya kadar inmiş olsanız bile sonuçta orası bir delik, parmağınız girse farkedersiniz
Korkulacak bir durum yok. Kızlık zarını neden bu kadar önemsiyorsunuz onu anlayamadım. Ki bana göre kızlık zarı yok gibi bir şey herkeste değişik çünküya hiç bilmiyorum korkuyorum acaba yanlışlıkla kızlık zarıma mı zarar verdim elim kilitoris kısmındaydı ama o anı tam hatırlamıyorum ve fazla bastırıyordum sonrasında ank görünce çok korkuyorum şuan
Siz hiç mastürbasyon yapmasanız ve tamamen sizin tanımınızla "bakire" olsanız bile kızlık zarınız kanamayabilir. O zaman ne yapacaksınız?cahillik gibi gelebilir bilmiyorum ama yaşadığım ve gördüğüm ortam bunun önemli olduğunu çok benimsetti bana ileride problem olmasını istemiyorum ve hani bir şeyler yaşasam biriyle gam yemicem kendi kendime zarar vermek korkutucu
yaşadığım büyüdüğüm çevre bunu öyle hissettirdi benimsetti maalesef biriyle bir şey yaşayıp bozulsa gam yemicem ama kendi kendime yapıp da bozarsam daha çok üzülürümKorkulacak bir durum yok. Kızlık zarını neden bu kadar önemsiyorsunuz onu anlayamadım. Ki bana göre kızlık zarı yok gibi bir şey herkeste değişik çünkü
Regliniz yeni bitmiş ben gusül alsam da sonradan 1-2 gün daha lekelenmem olur bazen. Bununla ilgili de olabilir, tahriş olmuş da olabilir. Ayrıca Kızlık zarı bozulunca illa kan gelecek diye bir şey de yok zaten. Misal bende olmadı. Kafanızı kurcalamayin böyle şeylerleama kan neden geldiki o zaman
bastırarak yaptığım için belki fazla ileri gidip deliğe zarar vermiş olabilir miyim acaba dün bitti bugün peçeteyw öyle kan gelmsini anlamıyorumyara veya iltihap olabilir kendi kendinize nasıl bozacaksınız ki ?