KIZLIK ZARI

ismilazimdegil34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
11
2
21
Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen

Klitoris kızlık zarına yakın değil ki.

Korkulacak bir durum yok. Kızlık zarını neden bu kadar önemsiyorsunuz onu anlayamadım. Ki bana göre kızlık zarı yok gibi bir şey herkeste değişik çünkü

Siz hiç mastürbasyon yapmasanız ve tamamen sizin tanımınızla "bakire" olsanız bile kızlık zarınız kanamayabilir. O zaman ne yapacaksınız?

Korkulacak bir durum yok. Kızlık zarını neden bu kadar önemsiyorsunuz onu anlayamadım. Ki bana göre kızlık zarı yok gibi bir şey herkeste değişik çünkü
yaşadığım büyüdüğüm çevre bunu öyle hissettirdi benimsetti maalesef biriyle bir şey yaşayıp bozulsa gam yemicem ama kendi kendime yapıp da bozarsam daha çok üzülürüm

ama kan neden geldiki o zaman
Regliniz yeni bitmiş ben gusül alsam da sonradan 1-2 gün daha lekelenmem olur bazen. Bununla ilgili de olabilir, tahriş olmuş da olabilir. Ayrıca Kızlık zarı bozulunca illa kan gelecek diye bir şey de yok zaten. Misal bende olmadı. Kafanızı kurcalamayin böyle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…