KIZLIK ZARI

Sana birşey söyleyeyim mi? Kimsenin umrunda değil.3,5 sene sonra kendine çok güleceksin.hepsi saçma sapan ailelerimizin empoze ettiği yanılsamalar.ileride o kadar mesele bile olmuyor ki bu durum aklına bile gelmiyor.ne senin ne de karşı tarafın
O yüzden bu saçmalıkları aklından çıkartmaya çalış.birisi karşına çıkarsa sadece gerçekten bu kişiyle birlimte olmak istiyor muyum?diye düşün.o zaman kadar gerekli cinsel bilgileri toplamaya çalış.
Ver kurtul misali gibi olmuş bu paylaşım :-)

Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Aşağıya elini goturmediysen sıkıntı yok.Sokmadiysan yani 😂 İçeride kan kalmıştır oda lekelenme yapmış.Tamamen beyaz akıntı gelene kadar abdest alma.Telefonuna adet programlarindan indir.

Daha küçüksün diye düşünmüştüm. Bu yaşa gelmişsin böyle tabular çok yersiz değil mi? Bence siz vücudunuzu tanımıyorsunuz. Kulaktan dolma bilgilere inanıp böyle vesvese yapmışsınız. Zamanında teyzeler kızlar bakire kalsın diye sallamış kızlık zarı dşye bir yalan sizin içinize vesvese yaysın diye siz de bu tuzağa düşmüşsünüz. Kendinizi geliştirin lütfen. Söylediğiniz yapı kanamak zorunda değil ve kanamama durumu hiç nadir de değil. Benim de ilkimde kanamadı mesela. Şimdi yarın öbür gün bakire halinizle kanamasanız karşınızdakinize karşı ezilip büzelecek cahil ve size sırf bu sebepten güvenmeyecek bir eş mi yoksa bunun normal bir durum olduğunu bilip sizin sözlerinizi esas alacak kadar size saygı duyan bir bir erkek mi isterdiniz? Cevabınız 2 ise bu durumda yaşadığınız bu olayı kafaya takmanıza hiç gerek yok. Ortada böylece sorun da kalmadı. Eski sizi dizginlemek isteyen teyzelere inat huzurla uyuyabilirsin
Erkekler zaten anlarmis.Kan gelmezse bile yani kadın heyecanlı tedirgin olur ilk iliskide ne biliyim korkar kasar acı hisseder zaten hemen içine alamaz.

Erkekler zaten anlarmis.Kan gelmezse bile yani kadın heyecanlı tedirgin olur ilk iliskide ne biliyim korkar kasar acı hisseder zaten hemen içine alamaz.
her kadın aynı değil seksin nesinden korkup kasılıyorsun anlamıyorum yıllardır böyle devam ediyor süreç. benim kanamam olmadı ilk ilişkimde hiç öyle heyecan korku vs de yoktu valla

Arkadaşlar dün reglim bitti diye gusül almıştım bugün mast yaparken kilitoris kısmına baskı yaparak yapıyorum mastürbasyonu 1 saat sonra falan wcye gittiğimde peçeteye sildiğimde kan geldi sonra yine bakrım kahverengi bişi geldi şu an yine yok bir şey silince ama acaba kızlığımı mı bozdum o sert baskıyla çünkü dün gusül aldım hiç kan gelmiyodu bugünkü o masttan sonraki kan neden sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Masturbasyon sayesinde kasılmalar ile içinizde kalanlar çıkmış, sıkıntı yok.

seks kadın için neden korkutucu ve ürkütücü olsun ya. asıl erkekler heyecanlanıp olayı bozmasın.....
Erkekler uyduruyor bence bu hurafeleri. Kadın korksun, çekinsin, zaten tecrübesi olmamalı. O zaman bendekiyle yetinsin aman beni eksik görmesin diye düşünen bir kesim var kesinlikle.

Erkekler uyduruyor bence bu hurafeleri. Kadın korksun, çekinsin, zaten tecrübesi olmamalı. O zaman bendekiyle yetinsin aman beni eksik görmesin diye düşünen bir kesim var kesinlikle.
"Ben nasılsa anlarım ama sana doğruyu söyleme şansı veriyorum. " Zaten ağamlar hep böyle lutfediyor.

kesinlikle öyle çoğu zaten kadın bedenini tanımıyor erken boşalıyor. bakirelik bakirelik tutturmuşlar. istiyorlar ki ondan başkası ile kıyaslama olmasın. sanki kendilerinin ellerine el değmedi. bekaret bi kadının tercihidir sadece ister sevişmez ister sevişir tamamen kendi kararıdır. buna takılan erkeği ben erkek gözüyle göremiyorum. yok neymiş kadın zaten korkarmış ürkermiş. bunun altında yatan pis duyguları dile getirmek bile istemiyorum. benim cinsel anlamda hayatıma sadece 1 erkek girdi. onda da ilk ilişkimde kanamam olmadı. bir kere bana bunun lafını bile etmedi. etse zaten onunla olmam. bazrn düşünüyorum geçmişte yaşamış olsam karşımdaki farklı biri olsaydı kim bilir neler yaşayacaktım. kaç can yandı kaç kadın öldü. kadınların hala bu zihniyette olması beni delirtiyor

kesinlikle öyle çoğu zaten kadın bedenini tanımıyor erken boşalıyor. bakirelik bakirelik tutturmuşlar. istiyorlar ki ondan başkası ile kıyaslama olmasın. sanki kendilerinin ellerine el değmedi. bekaret bi kadının tercihidir sadece ister sevişmez ister sevişir tamamen kendi kararıdır. buna takılan erkeği ben erkek gözüyle göremiyorum. yok neymiş kadın zaten korkarmış ürkermiş. bunun altında yatan pis duyguları dile getirmek bile istemiyorum. benim cinsel anlamda hayatıma sadece 1 erkek girdi. onda da ilk ilişkimde kanamam olmadı. bir kere bana bunun lafını bile etmedi. etse zaten onunla olmam. bazrn düşünüyorum geçmişte yaşamış olsam karşımdaki farklı biri olsaydı kim bilir neler yaşayacaktım. kaç can yandı kaç kadın öldü. kadınların hala bu zihniyette olması beni delirtiyor
1900lerden bu yana aynı soru, sorularda bir gıdım ilerleme olmadı çünkü değişmeyen bir güruh var maalesef

Gurmesi misin nerden anlarsın? Diyemeyen kızlarımıza burdan selam gönderiyorum. Uyduruyorlar 😂
İşte onu da övünülecek bir şey olarak görüyorlar. Gurme olacak seviyeye gelen adam da çok iyi bişey değil ki. Hpv kapınca vay efendim niye böyle demesin kızlar. Adamların ç.künü düşündüğü kadar kızlar da vajinasını düşünsün. Bu yürüyen hpvleri bişey sanmasın.

X