- 27 Kasım 2017
- 189
- 184
Bence edep yahu diyen banlanmalı büyük harflerle yazmış bagirma şekli sonuçtaHahahahahahhahah siz kesin kıyafetlerle duşa giriyosunuzdur. Ah ah banlanma olayı olmasaydı nasıl da dalga geçerdim sizinle of of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence edep yahu diyen banlanmalı büyük harflerle yazmış bagirma şekli sonuçtaHahahahahahhahah siz kesin kıyafetlerle duşa giriyosunuzdur. Ah ah banlanma olayı olmasaydı nasıl da dalga geçerdim sizinle of of
Ben tutamiooom kendimiHahahahahahhahah siz kesin kıyafetlerle duşa giriyosunuzdur. Ah ah banlanma olayı olmasaydı nasıl da dalga geçerdim sizinle of of
Aynen valla... sanki sadece öpüşmeyle kızlık zarı yırtılıyormuş gibi bir anda öptüü ve paaattt "anaaam gitti benim zar" gibi basit bişey gibi bir anda oldu demeyi anlayamıyorum...kesinlikle öyle. gidisat belli degil mi yani allah askına.. sanki sinemada opusurken birden oldu. eve, otele, vs yere cagırmasından belli olur o gun neyin nasıl gelisecegi. bile bile gidip yapıyorlar ama sonra pisman oluyorlar. hos bunda pisman olacak bir sey yok sonucta sevdigi kisi ile bir seyler yasamıs ama madem bunu kaldıramıyor bastan onlemini alması lazım.. ya da takmayacaksın, umrunda olmayacak o zaman istedigini yap. karsısındaki de gerilmez hem. simdi kızlar erkeklerle yatıyor ki karsıdakine sorumluluk yuklesin yakasına yapıssın evlenmek icin koz olsun diye. herkes cakal.
Okadar detaya girmeyeydin iyidiic ice giriyosun
Hahaha ne yapiyim bacim valla daha neler duycaz neler gorcez :) insan hic mi karisini kocasini ciplak gormez.. ya da gormek istemez? bu isin mantigini anlatsin biri bana :) birde gorenlerde edepsiz oluyo galiba bi yasima daha girdim yeminlen :)Okadar detaya girmeyeydin iyidi
Kendinize güveniniz mi yok sizin , çok mu normal yani eşinizin tüm vücudunuzu görmemesi . İnsanları yargılarken düşünün sizin haddiniz değil , herkes kendi yaptığından sorumludur.Evli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP
Evli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP
Aynen valla bende anlayamadım ama utanıyordur belkim bilemedim yani :))))Hahaha ne yapiyim bacim valla daha neler duycaz neler gorcez :) insan hic mi karisini kocasini ciplak gormez.. ya da gormek istemez? bu isin mantigini anlatsin biri bana :) birde gorenlerde edepsiz oluyo galiba bi yasima daha girdim yeminlen :)
Vardi oyle biri popodan nasil bi tuttuysa haşin adam caart diye ses gelmisti,kizlik gidivermisti ,cok korkmustu,urkek bir ceylan misali aglamakliydiYaa marla yaa :))
Aynen valla bende anlayamadım ama utanıyordur belkim bilemedim yani :))))
Aaa konu kacar mi ya enlerin arasina girecek cinstendi.Yazik cok uzulmustum kizcagzin halineohaaaa böyle bi konu açıldı mı cidden hep bu konuları kaçırıyorum
Aynen begeni rekoru kirdiMesajın bayağı beğeni almış 3milyar 750 milyon
nassi yani hic miEvli bir insan olmama rağmen bir kere dahi eşim tüm vücudumu aydınlıkta gormedi bu ne rahatlık ya EDEP YAHU EDEP
Yuh !Merhaba, sevgilimle birlikte oldum ve şuanda korkuyorum eğer beni bırakırsa ben naparım nasıl başkasının yüzüne bakarak hıcbırsey olmamış gıbı davranırım dıye dusunuyorum. Aslında olmaması gereken birseydı ama bende yaptım bunu yapmam demeyın malesef bır anda oluyor ve kızlıgınız bozuluyor erkekler o kadar rahatkı senı bıe dusunmuyorlar ne olur bana yardım edın kızlık amelıyatı olan varmı olduysanız nerde oldunuz ve o ılk gece kanamanız ve yırtılmanız oldumuu lutfen yardım edın bana
Utansa övünmez ki bununla. Adamın gözü de doymalı
Eksik bir cinsellik yaşantısı