yani ben sımdı hala kızmı oluyorum benım ıcın onemlı olan evlendıgım zaman esım bana ınanmayıp doktora gıttıgımız zaman doktorun esınız kız demesı.
bugün bende gideceğim doktora bakalım ne diyecek daha önceki yazılarımda yazmıştım neler olduğunu ama burayamı jinekolojik muayene başlığına mı yazdım hatırlamıyorum
ne yöntemi canım anlamadım?
yani ben sımdı hala kızmı oluyorum benım ıcın onemlı olan evlendıgım zaman esım bana ınanmayıp doktora gıttıgımız zaman doktorun esınız kız demesı.
kiz derken bakireligi kastediyorsan, artik degilsin canim, sadece zarin esnek oldugu icin büyük ihtimalle hala yerinde duruyordur o kadar. Bakireligi incecik bi zara baglamak cok sacma. Yanlis anlama, seni yargilamak benim haddime degil ama farkinda olmalisin bunun ki, böyle sorunlar yasamak istemiyorsan, evlenene kadar iliskiye girmeyeceksin. Baskasinin ne düsündügü önemli degil, insanin kendi vicdani rahat olmali, cünkü bu yasadigini kimse bilmesede senin bunu bilmen yeterli.
Burda baska arkadaslarin da dedigi gibi, eger bisey olmasini istemiyorsaniz yapmayin öyle seyler, sonra acaba bisey oldu mu diye kederlenmemek lazim.
Ya erkekler herkesle iliskiye girmek ister ama evlendiklerinde eslerinin bakire olmasini beklerler. Peki biz niye diyemiyoruz aynisini, niye benden bekledigini bende senden bekliyorum diyemiyoruz. Süper ya, onlar istedigi gibi yasasin, biz iliskiye girmemis olsakta ya kanama olmazsa diye dertlenelim, psikolojimiz bozulsun. öyle erkekler tabi kandirilmayi hakediyor bi yerde ama olan yine kadinlara oluyor.
Iliski yasamadigi halde kanama olmazsa diye dertlenen arkadaslara diyecegim su, tabi bende böyle ara ara bunu düsünüyorum, ama sonra diyorum ki, sevdigim adam bana güvenmeli iki damla kana degil. Sonucta iliskiye girip diktirenler cok, kan geldi diye sonrasinda bakire mi oluyor bu kizlarimiz.
Yanlis anlamasin lütfen kimse, kimseye saldirmak falan istemedim yada yargilamak. Kadinlari bu durumlara getiren erkekler utansin.
sana katılıyorum arkadaşım ben başka biyerde yazdım bunla ilgili yazı hep yargılanan yadırganan hemen bi yafta yapıştırılan bizleriz hiç bi kul diğer kulu yargılayamaz bu allaha şit koşmaktır ki çok günahtır. Ve ben bu tür şeylerin erkeklere sölenmesine karşıyım bu allah ile aranda olmalı gerçekten pişmanssan tövbeni yaparsın takdir allahındır herzamanki dinende böledir zaten eğer mutlu olacağınıza inandığınız 1 damla kan yerine bütün kanınızı feda edebileceğiniz biriyse sölemeyin kendinizce halledin artık herşeyin çözümü var suçlamayın çünkü çok değerlisiniz mutlu olun
Merhaba Merve,
iki ay boyunca yapmamam gereken seyler vardı..yani bacak açma hareketleri,belli spor egzersizleri,pilates,...vb O nedenle hiçbir sekilde bakmaya yeltenmedim..ama Böyle bir yontem var diye biliyorum..Kendimde sağlıkçıyım sonuçta Dr da benim gayet bilinçli biri olduğumun farkındaydı.Fleep Doku kaldirma yontemi..Bayada da pahaliya yapiliyor..Garantisini veriyor..sadece merak ettigim var mı baska bu yontemi yaptiran aramizda..Ben bu konuyu paylasmayı operasyon oncesi paylasmayı denedim erkek arkadasımla ama o bu konuda malesef anlayışlı biri değildi..
selam ben bu konuda uzmanim detayli bilgi icin msn adresimi yaziyorum ekleyinnnn kayra_001 hotmail.fr
Merhaba Nomadic,
Kontrole gittim 2 ay sonra..Her seyin iyi oldugunu soyledi..2 ay boyunca spor yapamamistim..Artık her sey serbest spor yapabilirsin dedi..zemuszemus
Ozel mesaj yollayamiyorum mesaj adedim 50 li gecmedigi icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?