• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

ilgincim soylediklerine yurekten katılıyorum.sayet iyi niyet varsa...benimde aynı sorunum var bende bu operasyonu yaptırmayı dusunuyorum.bana yardım eder misin doktor onerisinde bulunursan cok memnun olurum bunu senden rica ediyorum

izmirde Asos kadın doğum merkezi..Alsancakta..Nete yaz çıkar..

Ben İstanbuldayım,istanbul icin önerebileceginiz yerleri acil bekliyorum...

Merhaba TERALEM, sana diğer sayfadada eşlik etmiştim,buradanda ediyorum :)

yazılanların hemen hemen çoğunu okudum,herkes kendince cvp yazmış sağ olsunlar... Kimisi gereksiz demiş.. Kimisi yaptınız bi hata bari arkasında durun demiş... haklı belki herkes kendince... ama bi de bu olayın bunalımını yaşayanı düşünün. Bi anlık şehvetle/güvenle vs... olmuş olabilir.. ama şimdi bu işin üstesinden gelmek istiyor olabilir.. Evet belki eşini kandırıyor olacaksın ama buna mecburuz,bu gerçekten çok önemli,insan hayatı söz konusu. bu konular tavsiye üzerine gidilmeli...netten araştırdık bulduk diyelim ne kadar güvenilir olabilirki,yaptım der ama sonucu iş işten geçtikten sonra öğrenmenin riskini düşünmek bile istemiyorum..Eğer bu konuda dr bilginiz varsa veya kendisi veya bi tanıdığınız bu amlytı olmuşsa bilgi paylaşımını esirgememenizi, ne kadar da bu konuya olumsuz baksasınızda bi insana bu yardım elini uzatmanızı canı gönülden rica ederim..

rosemist,birbirini tanımadan ve hicbir menfeati olmadan yardıma muhtac insanlara destek olabilmek cok onemli.destegin icin cok tesekkur ederim....

Merhaba TERALEM, sana diğer sayfadada eşlik etmiştim,buradanda ediyorum :)

yazılanların hemen hemen çoğunu okudum,herkes kendince cvp yazmış sağ olsunlar... Kimisi gereksiz demiş.. Kimisi yaptınız bi hata bari arkasında durun demiş... haklı belki herkes kendince... ama bi de bu olayın bunalımını yaşayanı düşünün. Bi anlık şehvetle/güvenle vs... olmuş olabilir.. ama şimdi bu işin üstesinden gelmek istiyor olabilir.. Evet belki eşini kandırıyor olacaksın ama buna mecburuz,bu gerçekten çok önemli,insan hayatı söz konusu. bu konular tavsiye üzerine gidilmeli...netten araştırdık bulduk diyelim ne kadar güvenilir olabilirki,yaptım der ama sonucu iş işten geçtikten sonra öğrenmenin riskini düşünmek bile istemiyorum..Eğer bu konuda dr bilginiz varsa veya kendisi veya bi tanıdığınız bu amlytı olmuşsa bilgi paylaşımını esirgememenizi, ne kadar da bu konuya olumsuz baksasınızda bi insana bu yardım elini uzatmanızı canı gönülden rica ederim..

sana kesinlikle katılıyorum ayrıca ne demek kandırmak bunun adı kandırmak değil bence. Bekaretin simgesi kızlık zarı değil ne hatunlar var sadece zarı sağlam olan. Ait olmak aşık olduğun evlenmek istediğin adama olur anca. Eğer tersini iddia ediyorsanız oraya bir cisim girip kızlık zarı yırtılan kızlar o cisimin eşimi oluyor? Bunun adı kandırmak değil. İnsanlar toplumsal boyutunu anlamaz bunun. Bakın önceki mesajlarımı okuduysanız anlarsınız bene sadece bir şüpheyle yıllarda jinekologa gidemedim saglam değil derse diye. Gittim sağlam dedi hepsi boş şüpheymiş dedi. Bir düşünün benimki sadece bir şüpheyken neler yaşadım sosyal hayatımı etkiledi bunun kesin olduğu yani bir ilişki yaşamış insanı ne hallere sokar? Bakın bir söz vardır "kınama başına gelir" evet sen belki yaşamamışsındır ama kızının yaşamayacağının garantisi varmı? Lütfen bakın hepiniz bir bayan olarak elinizi vicdanınıza koyun. Her gün internet başında hymenoplasti nedir? nasıl yapılır? vs gibi araştırmalar yapmak, çok mutlu hayallerin bir kara bulutla gölgelenmesi ne kadar kötü bir durum. Evet yaşananlar doğru olmayabilir bir çok kişiye göre ama bu yanlışın bedeli bir kadının hayatı olmamalı kesinlikle.

sana kesinlikle katılıyorum ayrıca ne demek kandırmak bunun adı kandırmak değil bence. Bekaretin simgesi kızlık zarı değil ne hatunlar var sadece zarı sağlam olan. Ait olmak aşık olduğun evlenmek istediğin adama olur anca. Eğer tersini iddia ediyorsanız oraya bir cisim girip kızlık zarı yırtılan kızlar o cisimin eşimi oluyor? Bunun adı kandırmak değil. İnsanlar toplumsal boyutunu anlamaz bunun. Bakın önceki mesajlarımı okuduysanız anlarsınız bene sadece bir şüpheyle yıllarda jinekologa gidemedim saglam değil derse diye. Gittim sağlam dedi hepsi boş şüpheymiş dedi. Bir düşünün benimki sadece bir şüpheyken neler yaşadım sosyal hayatımı etkiledi bunun kesin olduğu yani bir ilişki yaşamış insanı ne hallere sokar? Bakın bir söz vardır "kınama başına gelir" evet sen belki yaşamamışsındır ama kızının yaşamayacağının garantisi varmı? Lütfen bakın hepiniz bir bayan olarak elinizi vicdanınıza koyun. Her gün internet başında hymenoplasti nedir? nasıl yapılır? vs gibi araştırmalar yapmak, çok mutlu hayallerin bir kara bulutla gölgelenmesi ne kadar kötü bir durum. Evet yaşananlar doğru olmayabilir bir çok kişiye göre ama bu yanlışın bedeli bir kadının hayatı olmamalı kesinlikle.
aynen katılıyorum cnm cok güzel acıkladınn ..dürüstluk yapıp bu konuyu anlatmak tansa bu amelıyatı olmak en iyisi hem kımse bunu kabullenmez hiç bi erkek hadi kabullendi diyelım ilerde hep kafasında soru işaretı olurr ...kimseye anlatamıyor insan iyiki böyle bi site var yardımcı oluyoruz birbirimizeee

tabiki kimse kabullenmez hadi kabullendi ilerde en ufak bişide yüzüne vurur. Bu ameliyatın estetik ameliyattan farkı yoktur. Estetikte yalancılık o zaman sonuçta o burun,göğüs orjinalde sana ait dğil. Estetik ameliyat ne kadar etikse bu da en az onun kadar etiktir.

turuncu arkadaşım senin başından nasıl bir olay geçti? bir arkadaşım da 7-8 yaşındayken bir olay yaşamış ama tam hatırlayamıyor bu sebeple sordum.

ya benim başımdan geçen bir olay değil kendimle ait tam net bir görüntü değil ama sürekli gözümün önüne geliyordu belkide bilmiyorum ben yaraatmıştım. Doktora gittim doktor en ufak bişi yok sağlam kızlık zarın dedi ama ben bu şüpheden ne sorunlar yaşadım. Kaç kez jinekologdan randevu alıp korkudan gidemedim, kimseye anlatamadım, her gün internette bu konuda araştırma yapıyordum bir gün cesaretimi topladım gittim o kadar korkuyordumki ilk gittigimde agladım sinirden daha ilk girdigim an. Doktor jinekolojik muayene etmeden önce tansiyonumu kalp atışımı ölçtü o derece gergindim. Erkeklerden hep kaçardım. Hayal bile kurmuyordum hatta abartıp ben hiç evlenmeyim buda ortaya çıkmasın diye düşünürdüm gerçekten çok zor bir durum. Yaşamayan bilemez arkadaşlar. Kestirip atmak kolay bu konuyu ama bunu yapmadan düşünün bir kez.

tam bi birliktelik yaşadıysanız yırtılmıştır ama eğer sürtünme ile falansa mümkün değilmiş yani zedenlenme olabilir yinede doktora gitmende fayda var

geçmiş olsun canım ama herhangi bir taciz yada kötü bir olay yaşamamışsın neden bunca sene kendini yıprattın ?

ya işte o gözümün önüne gelen görüntü 12 yıl kadar bu şüphe içimi kemirdi keşke taa o zaman gitseydim doktora. Biraz normal hayattada takıntılı bir insanım ordan kaynaklı :) Hatta şu an yumurtalığımda bi tane kistim var doktor dedi sen bu takıntılılıkla o kistlerden boy boy büyütürsün :) stres kaygı kistlerin en iyi dostu :)

benimde bir arkadşım aynı durumda ama gerçekte yaşadımı oda bilmiyor senin gibi gözünün önüne geliyor diyor doktora gitmeye çekiniyor.sen gerçekte herhangi bişey yaşamadın gözünün önüne gelen görüntü yaşanmış bişeymiydi yoksa bir rüya hayalmiydi?arkadaşıma yardımcı olmak için soruyorum yanlış anlama sakın arkadaşım.

benimde bir arkadşım aynı durumda ama gerçekte yaşadımı oda bilmiyor senin gibi gözünün önüne geliyor diyor doktora gitmeye çekiniyor.sen gerçekte herhangi bişey yaşamadın gözünün önüne gelen görüntü yaşanmış bişeymiydi yoksa bir rüya hayalmiydi?arkadaşıma yardımcı olmak için soruyorum yanlış anlama sakın arkadaşım.

yok bişi yaşamadıkmi kendi yarattığım bişi sanırsam :S

yok bişi yaşamadıkmi kendi yarattığım bişi sanırsam :S

turuncu arkadasım bnde senin durumundayım valla ya aynı yanlız değilmişim demek :( bnde durup dururken bu kızlık zarını dert ettim kendime hiç bişey yokken bakmaya calıstım görebildimmi bilmiyorumda sen gittinmi doktara ne dedi biraz bilgi verirmisin canım valla bnde aynı durumdayım ondan soryorum cevabın gercekten önemli bu konuyla ilgili bilgin :çok üzgünüm:

turuncu arkadasım bnde senin durumundayım valla ya aynı yanlız değilmişim demek :( bnde durup dururken bu kızlık zarını dert ettim kendime hiç bişey yokken bakmaya calıstım görebildimmi bilmiyorumda sen gittinmi doktara ne dedi biraz bilgi verirmisin canım valla bnde aynı durumdayım ondan soryorum cevabın gercekten önemli bu konuyla ilgili bilgin :çok üzgünüm:

gittim cnm. Gidene kadar neler çektim şimdi diorum keşke daha önceden gitseydm. Doktora dedim ben kontrole edilmesini istiorum. Ama görceksin nasıl sesim titrio ağlamaklı bi haldeim. Doktorda dediki ee ne olabilir neden bu kadar abartıosun herşeyin bir çözümü var kendinden kendi ruhsal sağlığından önemli mi. Ee deliksede sağlam değil deriz yani bu kadar gerilme dedi. Bende içimden tabi demesi kolay sana dedim. Muayeneden önce zaten kalp atışlarıma ve tansionuma baktı.Çok kötüydüm. Zaten muayenesi yani kontrolü çok kolay jinekolojik muayene için bir koltuk varya çatal deniyor sanırım ona çıktım. ıki dudagı ayırıo eliyle ıkın dio bakıo yaklasık 10-20 sanie sürüyor. Baktı ah be kızım boşu boşuna yıllarca kendini üzmüşsün dedi yok bişi gayet sağlam aşınma dahi yok paranoyaklık yapmışsın dedi ama ben nasıl bir mutlu oldum anlatamam işte muayene etmişken tam olsun dedik bide ultrasonla baktı kistin var sol yumurtalıkta dedi ama o mutlulukla o kist gözüme bile görünmedi. Şüpheyle yaşayacağına kendin bakmaya çalışıcana git bi doktora derim.

gittim cnm. Gidene kadar neler çektim şimdi diorum keşke daha önceden gitseydm. Doktora dedim ben kontrole edilmesini istiorum. Ama görceksin nasıl sesim titrio ağlamaklı bi haldeim. Doktorda dediki ee ne olabilir neden bu kadar abartıosun herşeyin bir çözümü var kendinden kendi ruhsal sağlığından önemli mi. Ee deliksede sağlam değil deriz yani bu kadar gerilme dedi. Bende içimden tabi demesi kolay sana dedim. Muayeneden önce zaten kalp atışlarıma ve tansionuma baktı.Çok kötüydüm. Zaten muayenesi yani kontrolü çok kolay jinekolojik muayene için bir koltuk varya çatal deniyor sanırım ona çıktım. İki dudagı ayırıo eliyle ıkın dio bakıo yaklasık 10-20 sanie sürüyor. Baktı ah be kızım boşu boşuna yıllarca kendini üzmüşsün dedi yok bişi gayet sağlam aşınma dahi yok paranoyaklık yapmışsın dedi ama ben nasıl bir mutlu oldum anlatamam işte muayene etmişken tam olsun dedik bide ultrasonla baktı kistin var sol yumurtalıkta dedi ama o mutlulukla o kist gözüme bile görünmedi. Şüpheyle yaşayacağına kendin bakmaya çalışıcana git bi doktora derim.

anladm cnm kimseye söleyemiyom bişeyde yapmadım simdi hep aklımda hep bşy olcakmıs gibi gelyo bi cesaretimi toplayabilsem gitcem bide bişey olmussa doktor böle bişey derse o an ölürüm heralde offf offff cok saol cnm cevap için

anladm cnm kimseye söleyemiyom bişeyde yapmadım simdi hep aklımda hep bşy olcakmıs gibi gelyo bi cesaretimi toplayabilsem gitcem bide bişey olmussa doktor böle bişey derse o an ölürüm heralde offf offff cok saol cnm cevap için

ya cnm seni çok ii anlıorum bn kac doktordan randevu alıp gtmedim korkudan ama şimdi şöyle bişi var bu korkuyla her gün yaşıcana gerçek kötü bile olsa korkudan gerginlikten kurtulursun hem herşeyin bi çaresi var.

neden ölürsün hayatını anlamı kızlık zarı mı anlamıyorum bu kadar abartmanızı

Back