Kizlik zari ve Hymenoplasti

Dr a sonunda gittim...kizligimin zedelenmis oldugunu bu nedenle iliskimde kanamam olmayabilirmis oyle soyledi..Fleep kaldirma yontemini yapmayi onerdi.zedelenmis olmasi bozuldugu anlamina mi gelir?!?

hayr cnm zede ufacık yırtık yada çizilme gibi ibşeydir ama ben zedelenen kızlık zarının kanadıgını duymustm bi doktor demişti hemde zarda zede önemsizdir die.düşün ilşki yasıosun ve sadece zedeleniyor enteresan

merhaba poskolo,

ozel mesaj hakkim yeni uye oldugum icin henuz yok o yuzden sana cevap atamiyorum..yarin fleep kaldirma denen bu operasyonu olacagim opuyorumnanaktan

ilgin oldunmu fleep yöntemi bizede bilgi ver ne kadara ve ne kadarlık bi sürede oldu cnm bide senin tam ilişkin oldugu haldemi zede dedi?

berenciğim bende muayeen oldum doktor derinde dedi ilişki olmadıysa acmayalım okdr korkma dedi.büyhük dudakları iyice dısarı çekiyıorlar muayenede.senin baktıgından daha acılı emin ol cnkü baya cekiyo( görünüyor aydana ama cok zor yani bişi var orda ama yırtkmı deilmi onu anlamak mümkünatı yok...aynayla gördügümüz ise sadece birazı cnkü hymen yuvarlak halka gibi oldugu için sadece alt tarafını göreblrz üstü asla.benm doktorum demiştiki öndeki yapılarla karıstırma kızlık zarının önünde dokular vardr dedi vajina girişi gibi bilgim bu kadar sadece... berene de sorum şu ciddi bir ilişki oldumuda zede gördü yoksa yüzeyselmiydi?

merhaba Poskolo,

Dun oldum operasyonu...anestezi verildigi sirada canın biraz acıyor..yani herkesin agriya karsi duyarliligi farklidir Bende cok acı olmadi..sonrasını zaten hissetmiyorsun sadece dokundugunu hissediyorsun.. islem 10-15 dk kadar suruyor hazirlik asamasiyla birlikte...2000 ytlye oldum..simdi Bazi seyleri yapmamaya dikkat etmek gerekiyor..oturup kalkarken mesela dizlerimi kirarak egilmemi, birde bisiklete motora binmek,ata binmek,spor aerobik,pilates yapmak yasak..2 ay dikkat etmem gerekecek..sonra kontrole gidecegim..Dunden beri de agrim filan yok..zemuszemus Hersey yolunda gidiyor yani..Birde az enfeksiyonum oldugu icin iki tane ilac verdi..onlarin fiyati da 25 ytl tuttu..

Benim tam birlikteligim olmadi..sadece zorlanma olmus o yuzden zedelenmis Bu nedenle ilerideki birlikteliginde ille de kanaman olsun istiyorsan yapalim dedi Dr..

ilgin bana kızma ama boşuna yaptırdın bu fleep yöntemini.kızlık zedelensede kanama olurmus dier beraberlikte bunuda bana doktor söyledi cnm.senden para koparmak için olms olablr cnkü zedelenen kızlık zarı birkez daah ilişki yasanırsa tam yırtılır ve kanama olusur.cok para vermişssin onu cok ucuza yapanlarda var hiç arastrmadınmı.zorlama derken pens vajinaya girdimi cnm afedersin ama zorlamadan kasıt ne anlamadım gülüm

Bana göre de zarda zedelenmeler önemsizdir.ufak yırtılmada olsa zede de olsa kızlık zarı diger ilişkide (esnek değilse) muhakkak tamamen yırtılır we kanar.esnekse zaten hiç kanamaz.fleep kalıcı en güvenilir yöntemdir.fakat tamamen yırtılmamıssa birşey olmazdı gibi düşünüyorum fakat kendinizi güvene almanızda iyi olmuş geçmiş olsun

selam Poskolo ve Doctor1982,

Valla arkadaslar ne kadar olursa olsun..Bunu yapmam gerekecekti..Cunku erkek arkadasimi uzmek istemezdim ve kendimde uzulmek istemezdim boyle bir konuda..malum erkek arkadasim illede kanama olacagini dusunuyordu ilk kez birlesmede..Bir kac kez konusmayi denedim bu konuda ama ise yaramadi..O yuzden fiyati hic dusunmedim arastirmada yapmadim zaten..iliskiye gelince dedigim gibi tam birlikteligim olmadi o zaman..Penis basi girmis sadece.Drun dedigine gore..o yuzden 2-3 cm yirtilma olmus..Birlikteligin sirasinda ille kanamam olsun diyorsan yapalim dedi.Bende kabul ettim..2000 tl dedi ama Bana 1350 ye yapti..ayni Dr a bir kiz arkadasimda gitti sonra onunkine birsey olmadigini soylemis..zannetmiyorum yalan soylesin..Hem kendimde saglikciyim.Onu da soyledim zaten kendisine..:kedi: kaydirigubbakcemile5

anladım cnm cok gecmiş olsun sende haklısın.yani bu durumda kişi kendine zarar wermesi olasılıksız degilmi penis bası normalden büyük çünkü.bilgilern için açıkca söledigin için saol gülüm.tekrr gecmişolsun..

ben daha once böle operasyon yapılırsa bi süre sonra eski haline geliomuş die duymuştum hanı o yuzden evlenmeden 1 hafta once fln yaptırılıomuş die biliorum :S

bu bilgim yanlş mii ? :S

Melekk,

Bu yontem kalicidir..Dr oyle soylemisti bana..yani kendiliginden eriyen dikis materyali ile doku kaldirilarak yapiliyor demisti..ama senin dedigin evlenmeden bir kac gun once yapilan baska bir yontem de var..2 ay sonra kontrolum var..o zaman bakilacak tekrar...:kedi:

hım anladım cnm netten baktım ben de sana yazdıktan sonra yanlış mı biliorum die,orda da tek kalıcı yöntem flep kaldrma die yazıyordu
hayırlı olsun bakalım inş mutlu olursun

selam kizlar

kizlik zari dikimini yaptirmis olan arkadas varsa ozel mesaj atabilirmi doktor adi ve numarasini..istanbul-kadikoyden yaziyorum

cok feci bi sekilde kandirildim evlilik vaadiyle, vicdan azabindan olmek uzereyim lanet olsun..acilen bu isin ustesinden gelmem lazim..annemin yuzune bakamiyorum..

ülkemizde kizlik zari maalesef cok önemli, namus ona bagli sanki. birde bekaretin zarla alakasi oldugunu düsünmüyorum, her türlü seyi yasayanlar zari diktirip yine bakire mi olmus oluyor sizce ?? yanlis anlamayin, kimseyi ilgilendirmez tabi, herkesin kendi hayati. ama sevdigini kandirarak insanin ici rahat eder mi, orasi da vicdan meselesi tabi..

Son düzenleme:
.................................

Son düzenleme:

cok sükür bizim ailelerimizde en azindan bu sacma adet yok.
sana diyecegim, renginin nasil oldugunu bilmiyorum, ama zaten ailesinin o kadarini (yani rengini) anlayacagini sanmiyorum, dök birazcik carsafin üstüne olsun bitsin. sana herhalde demezler ama bunun rengi böyle degildi, biraz daha acik olmaliydi :) dert etme bence, bu cok kolay asilacak bir sorun, yatak odaniza girmeyecekler sonucta.

ben sadece kendmde korktugum için bnde ilşki yasamadım travmadan korktugum için cnm kim seni yargıladı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…