Kizlik zari ve Hymenoplasti

ya nie gelmedi acaba yeni üye oldum ondanmı acaba yada çevrimdışıydım.ılgın ben izmrde değilim orası bana uzak .eskişehr yada ankarada yaptırablrm ancak yada bursada. şuan memnunmusun peki nezaman yaptırdın ne zamana kadar sürecekmiş ilşkiye kadar dayanıormuymuş?evliliğin nezaman çok soru sordum kusura bakma lütfen

temmuz 25 de baska bir Dra kontrole gittim ona söylemedim Böyle bir operasyon geçirdiğimi bana kanaman olur dedi.Sadece küçük çentikler var dedi. ama yine de alihanoğluna giderim kontrole diye düşünüyorum. Böyle bir operasyon yaptırmak zorunda oldugum için kendimden utanıyorum tabiki memnun değilim.ankarada korkut aslan varmış..

ilgın korkut arslan istnbuldaymış onu duydum . şimdi sen kalıcı diktirdin bu ilşkiye girene kadar dayanacakmıymış.

vicdan boyutuna gelnce rahat ol boşver takma kafana bende taktım taktım kendime zarar verdm .artık takmyacağım yöntemi de varmış.

amelyat nasıl oluor sadece orasımı uyuşturluor çok korkuorum ben. her doktorada güvenilmior ya (

ılgın nerdesinnnnnnnnnnnnnnnncvp verirmsn lütfen bu kalıcı dikim nasıl oluoır.bir doktorla görüştüm zar incedr tutmaz dedi ancak 1 2 gün öncesi olur dior kafam allak bullak bu doktorlar bizi kandrmıorlar inş(

Buaralar sık giremiyorum nete...kusura bakma..Afedersin ama senin tam bir birliktelik mi olmuştu Belki farklıdır yapısı...Banada benzer seyleri söylemişlerdi.Zar dikiş tutmaz diye..Benim muayene sounucu Bana zedelenme olmuş demişlerdi.Bende ilk Drum alihanoğluna tekrar kontrole gitmeye karar verdim.Bugün konuştuğum telefondaki Bayan evlenmeden bir hafta önce gelmeniz en doğrusu Bazen Dr Bey içeride bir dikiş metaryeli ile dokuyu tutturuyor sizinkide öyle yapılmış olabilir dedi.Düğünden bir hafta önce kontrole gideceğim ama Dr o zaman Bana iki ay öncesinden kontrole gel demişti.Bilemiyorum ama Böyle bir durumda zannetmiyorum kandırsınlar bizi?!? Benim gittiğim yer sağlık merkezi özel muayene sonuçta..:26: Bende kendimi cok çaresiz hissediyorum..Allah yardımcımız olsun...

Bu operasyonu tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kendiliğinden eriyip düşen dikiş materyali ile bir doku parçası alınıp öyle tutturuluyor diye biliyorum...Benim operasyon sonrası o bölgede gerginlik hissi oldu.Hafifte ağrım oldu.2 ay boyunca bir cok harekete dikkat ettim..2 ay sonrası kontrolde hersey yolunda dedi Dr..

Ben ne yapacağım..ya Bir hafta kala kontrole gittiğimde olmamış yeniden yapmamız gerekir derse?!?!

ılgın kıme yaptırdın amelıyatını bence bır hafta felan kala gıtme 1 ay oncesınden gıt. bende kalıcı olanı yaptırdım adet oluncaya kadar hc bır sorun yoktu sımdı acı agrı ve yanma hıslerı var.halbukı bana yuzde yuz garantı vermıstı doktor . sende hıc oyle hısler oldumu ....

ılgın senle aynı şeyleri yaşamışız okudum yorumlarını tam ilşkiye girmedim. o sırada adtm geldi.daha doktora bile gitmedm bozulduğundan emin değilm.ama bozulduğunu tahmn ediorum.üstümde kıyafetlermde vardı

bnde çok çaresz hissediorum.ben bu konuyu kafama çok taktım hergn erkek arkşmla kavga ettim bu yzden o çok seviordu beni bırakmıycam falan demşti ama 2 yıl başının etini yedim resmen ve ayrıldık.

canm bu tek çaremz tutarmı bilmiorum ya.bi doktor buldum 25 yıllk deneymm var dior. nasıl güvenrm bilemiorum ya tutmazsa nolucak yani.

kontrole sen 1 2 ay öncesnden git düğün telaşınn arasnda birde bunu düşünücez ya senn evllk yaknmı.benm yakın değil daha aday bile yok ortada

akyol acaba yaran daha yeni ondanmı yanma oluorki yada delğini küçük yaptı adet kanı akamıor ondanmı acaba doktoruna konuşsana bu durumu.ne dicek

birde senn kalıcı dikiş tuttumu kontrole gittinmi cvp verrsen çok sevnrm

ılgın özel msj atablrsn sanırım bana 100 ü geçmş msjın

gothıc 3 hafta oldu bılmıyorm adrar yolu enfeksıyonuda kapmıs olabılırım doktora soruyorm bır sey yok dıyo muane olman gerek dıyo

akyol nerde yaptırdın bu işlemi şehr dışındamı gidip muaye olsan ?kaça yaptırdın birde pek memnun değil gibisin . yada başka bir kadın doğumcuya göster bakalm ne dicek.doktorlarada hiç güvenemiorum ya

ankara da yaptirdim evt hemde hic guenilmiyo korkuyorm eger baska bir doktora gidersem hadi olmamis deyip tekrar yapmaya kalkarsa sirf para icin olmuyo degil yani... peki sen yaptirdin mi yaptiracakmisin

Nasıl korkmussun sen kıyamam sana kızlık yarın yırtılsa ınan anlardın o kadar kolay deıl ole ne ugraslar verıyo ınsan :) ama dedın kan bende ılk gece geldı hafıfı pembemsı lekelenme peceteye geldı sonra ara ara camasırımsa kahverengı lekenlenme oldu kızlık zarım yırtılmıstı yanı herkesın bunyesı farklı kımsınde cok gelır kımısınde az yapman gereken cok basıt hemen doktora gıtmek utanma cekınme bunda bısey yok bı kaza gecırdım dersın bısıklet falan evlencem streslıyım falan dersın ogrenırsın ıcın rahatlar dıyelımkı kız deılsın herseyın cozumu var karsındakıne anlatamıycaksan eger dıktırırsın belkı bu senı yaralar ama gelecegın ıcın bunu yapman gerek yoksa hep sorun yasarsın

o ayıbı yaratmakta yaratmamakta kızların elınde eger her hangı bır sekıde ısteyerek vede ıstemeyerk bısı yapılmadıktan sonra..

arkadasın kasttegı kızın kucukkten yasadıgıdır kız cocugunu bakmak zordur kucukken yasamıs sonucta ne bılebılırkı bende kucukken tacıze ugramıstım evlenene kadar hep aklımdaydı ya olmussa cunku bı yerden sonra ıpler kopuyo hatırmalıyosun anlımın akıyla temızlendım o yuzden kız olmak zor ıste

birlikte olduysan tabi ki bozulmustur... kaldi ki iliskiniz yurumezse bir sonraki insani bu tur seylerle kandirmak isteyecegini (ya da kandirabilecegini..) sanmiyorum. haksizlik olmaz mi?? ayrica on kadindan besinde ilk gece kanamasi olmaz. olsa da ilk gece degil sonraki gunlerde olur. yani "kanli carsafi goster" mantigi cok eskilerde kaldi. onemli olan ruhumuzu bakir tutmak.

sen bi ne istedigine tam karar ver de, bu bekaret meselesi yuzunden yurumeyen iliskisini yuruteni, kabul eden ilk insanla evleneni, yuzune vuruldukca aglayani, hatta bosananlari gordum.

koca insanlariz, omur kisa, keyfimize bakalim. bizi oldugumuz gibi seveni sevelimm

akyol doktorunun adı neydi sölermisin? bende eskşhrde bir doktor buldum 25 yıldır tecrübem var dior ama bilemiorum. düğünnde yaklaşmış ya bizi habrsiz bırakma tamamı.ben23 yaşndayım daha evlnceğim tarh belli değil .diktrmeyide yaptrmadım üniyi yeni bitirdim canm iş bakıorum daha sonra o işi düşüncem
sen okuormusun çalşıormsun

gothıc ebru zulfıkar oglu bugun muaneye gıttım baska bır jınekolojı uzmanına kadın amelıyat oldugumu dahı anlamadı. hala bakıre oldugumu yanlızca 6 yonunde zedelenmem oldugunu soyledı. sasırdım dogrusu . gercekten ebru hanım ıyı bır doktor bugun anladım cogu doktor daha hymene bakmayı dahı bılmıyo desem yerıdır. 3 gundur kı rahatsızlıgımın nedenı de okadar cok antıbıyotık kullandım kı mantar olmusum.

bende yuksek yapıyorm bır nevı ogrencıyım param yok yanı. bence erkenden bu ısı hallet sonra karsına bırısı cıktıgı zaman affalıyo ınsan ıllakı bır terslık cıkıyo paran olmuyo işssiz felan oluyosn işte . erkenyaptırdıgında terslık cıksada halledebılme sansın yuksek oluyo

akyol senin dikimini yapan ebru soyadı ne? iyi bi doktor dedğine göre bende onu araştırayım.fakat eskşhrdeki doktor aklıma yattı gibi yine araştırıorum.canm param yok şmdi işsizim nasıl yaptırayım .şuan evllk gibi bi düşüncem yok işe gireym ondan sonra diorum.senn evlenmen yakınmı aday varmı

demekki dikmin güzel olmuş kanamn olur dedimi?

gothıc ozelıne mesaj attım bakarsın.... bırde doktoru aradım benı bugun muane eden cok az surtunme seklınde ped de kan oldugunu soyledım oda mantar oldugum ıcın asırı tahrıp varmıs bırde yara olmus hep bu nedenle o muane sırasında cekıstırınce oralardan kanamıs olabılır dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…