Kızlık zarı ne işe yarar ?

Hemen vajinismus yaptık kızı Bilemeyeceğim valla ama bir renk atması bir titreklik olur bence orası kesin

yani utangaclık olur heralde. dırekt adamın ustune atlarsa adam tabı anlar

buna sadece gülerim her zerremizin olmasının bir sebebi vardır...

sen şimdi akciğersiz yaşabilir misin

hiç bir şey boşa değildir kuzum..

kobay, sıçan, köstebek, at, sırtlan, lama, lemur gbi karasal memelilerde de var bu zar. ama primat olarak sadece insanda var.... e sıçanlara söyleyelim de kan gelcek diye bez hazırlasınlar bu sadece bir mekanizma, dişinin cinsel organlarının ve iç üreme sisteminin sucul patojenlerden korunmasını sağlamak için oluşmuş bir yapıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Ama daha önceki sayfalarda da konuştuğumuz gibi, sünnet derisi de bebeklikte bakterilerden ve tahrişten koruyor yararlı ve işlevi var, daha sonra işlevini kaybedince toplum tarafından düzenlenen bir törenle yok ediliyor. Kızlık zarı da benzer bir muamele görebilirdi ama ataerkil toplum bunu tercih etmedi. Bunun sebebinin de tamamen fallik kompleksle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Bir de şu var Evrenin ve bedenlerimizin Allah tarafından yaratıldığını varsayarak yorum yapıyoruz sanırım hepimiz. Bu durumda Müslümanlık inancına göre bedeninle işleyebileceğin tek günah zina değil, zinanın tek sorumlusu da kadın değil. Üstelik zarın zinaya karşı yaratıldığını düşünürsek, zar zinayı önlemiyor, sadece zina yapan taraflardan birini işaretlemiş oluyor. Neden Allah Kuranda iki tarafında hata yaptığını belirttiği bir eylem için, tek tarafı işaretlesin ve işlediği günahın sorumluluğunu tek tarafın üzerine yıksın, diğerini ise rahatça sorumluluktan sıyrılabilecek hale getirsin.

Son düzenleme:
Düşünüyorum , büyük ihtimal geri çekilip hayır hayır diyordur, korkuyor gibi :)

Kız değilim zaten gir gitsin bile diyen varken bu dediğin hiç değil :) Kocasını keklemeye çalışanlar iyi bilir dikkat eder buna ama arada atlayabiliyorlar bişeyleri o an ve eş uyanıksa tecrübeliyse du bakalım diye söylenebiliyor

di$ konusunda haklisin, kendiliginden yok olmuyor, bunu dü$ünemedim

ama sakin bunu hakaret olarak algilamayin, ben orda genelleme yapmadim, bazi kizlari kastettim özelliklede burda konu açanlarin
ben geri kafali degilm, çok kültürlü ve merakliyimdir, birde avrupada dogup büyümü$ ve okumu$ biri olarak, burdaki yabanci kizlarin çektikleri igrenç $eyler, evlenmeden 15 ya$inda hamile kalanlar, okulu birakip doguranlar (orta okulda) sonra tekrar geri ba$layanlar, hamile kalip bebegin babasinin kim oldugunu bilmeyenleri bizzat görmü$ biri olarak ve sürekli beterle$erek gören biri olarak, Müslüman oldugum için ve kizlik zarim oldugu için $ükrediyorum, yabanci kizlar öyle bir derdi yok ama bu derdi olmadigi için aci çektiklerini görünce dahada önemini anliyorum

hahaa ben cozdum kesın dıkıs ızlerı bellı oluyordur

tekrar alıntı yapmak istedim bilmeyen varsa diye..

Son düzenleme:
20 lik diş de bir işe yarıyor ki :26: Kendimden biliyorum benim azı dişlerin bir kısmı çekildi tel takılırken o 20likler yerini doldurdu,yedek diş gibi bir nevi yani..Bence başka da vardır:26:

Kalıp daha çok vakip geçirmek isterdim amaa
Sahur vaktii geldii hanımmmm :18: :18:

Son düzenleme:
aynen herkese ıyı sahurlar oruc tutmayanlara ıyı geceler hadı byy

aslında özünde kadınları sınırlayan kızlık zarı değil biyolojik anlamda ......normal bir kadın tekeşli zaten....kadın kocasıyla birlikte olduğu zaman beyinde oksitosin hormonu salgılanır ve erkeğine bağlanır....kadın demek sadakat demektir....kadın kocasıyla birlikteyken etrafındaki geniş omuzları görmez baaşkalarını gözü görmez tabir i caizse kördür...eşim beni aldattığında çok ağladım yapma etme bak üzülüyorum....her anlamda inceledim düşündüm sadece beni sevmediği sonucuna varıp boşanmak için plan yapıyorum.....ama bu süreç bir senemi aldı.....kadın dediğin çiftleşmek için hemen başka bir erkek aramaz ...kadınlar kafa yapıları gereği düzenini değiştirmek zorundadır

onların öyle yaşaması özgürlük ve modernlik oluyor.avrupada böle şeyler çok normal.burda haber niteliğinde böle şeyler.burdada eveniyorlar o yaşlarda ama bizler geri kafaı kızlarını okutmadan evlendiren millet oluyoruz ama onlarınki özgürlük.bence hiç hoş bir hayat tarzı değil özgürlük bu değil.

Cık... Bilemedim :S

birisi bu bir imtihan demiş... cok sacma bir cümle bana göre... evrimsel süreçte koruma amaçlı oluşmuş bir yapı sadece kızlık zarı... bunu imtihana ilahi durumlara bağlamanın mantıgı yok.

tatlım uzun araştırmanı sevdim...

ama konu hayvanların kızlık zarı değil

ayrıca bu kainatta hiç bir şey boş yere yaratılmamıştır.ozaman tahta kuruları örümcekler adını bie bilmediğimiz böcekler v.s v.s ozaman bunlarında bize göre bişeye faydası yok ama varlar.vardır bi hikmeti onunda bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…