Ay south park'takilerden birisi de şey demişti sanki hatılıyorum yarım yamalak .. Kızlara güvenmiyorum 1 hafta kanayıp da ölmeyen bir yaratığa nasıl güvenirim mi neydi
ya acık konusacagım ama uretranın altındakı delık kızlık zarı mı yani? ben sadece orayı goruyorum
ya acık konusacagım ama uretranın altındakı delık kızlık zarı mı yani? ben sadece orayı goruyorum
south park ta var o yaa...
kızların fırtlama sı diyorlar ...
vajinadan gelen osuruk gibi bir şey
işte o vajen deliği ......vajeni allttan sınırlayan yarımay şeklindeki bağ dokusu
Hahahaha suan hem bakip hem bizemi yaziyosun tcanim yaa
Allah Allah o nasıl bııseymıs kız oyle. gorunuyorsa bakalım dıcemde hıc oyle bısey gormedım sadece sankı ıkı duvar karsılıklı bırbırıne bakıyor gıbı bısey gordum ben :44:
yok tatlım ya oncekı baktıgım zamandı gece gece nereye bakayım
yok tatlım ya oncekı baktıgım zamandı gece gece nereye bakayım
Erkek bayağı tecrübeli ise anlar hele bi hata var ki yapılan erkek direk anlıyor.
Uslu dur kız uslu durr
Ama bende merak ettim şimdi
Sahura az kalmışken bi sakatlık yapmıyım
Minareyi çalan kılıfını hazırlar aslında ve basit bi hata istemsiz olabiliyor burada belirtmeyecem.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar aslında ve basit bi hata istemsiz olabiliyor burada belirtmeyecem.
Kızlık zarı evrimsel değişimden kalan bir yapı... ayrıca kan gelip gelmemesinin önemi de Müslüman toplumlar için gecerli cogunlukla. tecavüze veya zarara uğramış bayanların adli tıp raporuyla belirlenmesi dışında hc br yararı ve önemi yok. Tanrı bunu koymuş olamaz olsa olsa evrimin bir artığıdır
Meraklandırdın , bahsediceksinnnnnnnn !!hehe.
Ne ki o biliyor musun merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?