Kızlık zarı ne işe yarar ?

Ay south park'takilerden birisi de şey demişti sanki hatılıyorum yarım yamalak .. Kızlara güvenmiyorum 1 hafta kanayıp da ölmeyen bir yaratığa nasıl güvenirim mi neydi

ayol onlar kendılerıne baksın cok guvenılır mubarekler

south park ta var o yaa...
kızların fırtlama sı diyorlar ...

vajinadan gelen osuruk gibi bir şey

Ay south park'takilerden birisi de şey demişti sanki hatılıyorum yarım yamalak .. Kızlara güvenmiyorum 1 hafta kanayıp da ölmeyen bir yaratığa nasıl güvenirim mi neydi

bencede saglila hiçbir alakasi yok, ben 24 ya$indayim bakireyim yani eger beni bebekligimde bakterilerden koruduysa ve büyüdügümde ihtiyacim olmayacaksa e o zaman kendiliginden yok olurdu...

bence kadinlarla alakali bir durum, dü$ününki kizlik zari diye bir$ey yok, bazi kizlar 12-13 ya$indan itibaren onla bunla yatar hatta hamile kalirdi, veya genç kizlarin 15 tane sevgilisi oluyorsa 15 ile de yatardi, bu kesin, burda konular bile açildi, bir kez yattim kizligim bozulduda olan oldu diye tekrar yattim, sonra ayrildim nasilsa kiz degilim diye onlada yattim vs vs, yani bence güzel bir toplumda ya$amamiz için yaratilan bir zar,

bu benim dü$üncem, fakat, tabikide bu zar için öldürülen kizlara haksizlik vicdansizlik saçmalik, ama buda kizla alakali, eger o söylese sevgilisine "bak ben kiz degilim beni kabul ediyorsan böyle kabul et" o zaman ne cinayet olur nede baba evine gönderilme gibi bir durum olur, haksizmiyim?

işte o vajen deliği ......vajeni allttan sınırlayan yarımay şeklindeki bağ dokusu

Allah Allah o nasıl bııseymıs kız oyle. gorunuyorsa bakalım dıcemde hıc oyle bısey gormedım sadece sankı ıkı duvar karsılıklı bırbırıne bakıyor gıbı bısey gordum ben :44:

Kızlık zarı evrimsel değişimden kalan bir yapı... ayrıca kan gelip gelmemesinin önemi de Müslüman toplumlar için gecerli cogunlukla. tecavüze veya zarara uğramış bayanların adli tıp raporuyla belirlenmesi dışında hc br yararı ve önemi yok. Tanrı bunu koymuş olamaz olsa olsa evrimin bir artığıdır

Allah Allah o nasıl bııseymıs kız oyle. gorunuyorsa bakalım dıcemde hıc oyle bısey gormedım sadece sankı ıkı duvar karsılıklı bırbırıne bakıyor gıbı bısey gordum ben :44:

dediğim gibi çok kafaya takma zar yerinde duruyordur....google da görsellerden farkı anlayabilirsin

sizi vucudunuzu Allah yaratmadimi yani?? Ne demek istediniz son cumlenizde

google dan perfore hymen ve imperfore hymen şeklinde aratabilirsiniz aradaki farkı anlayabilmek için
erkekler anlar mı bilmiyorum onlar önce kendilerine baksın .....benim hiç erkek arkadaşım olmamıştı....evlendim ......adamımız meğerse benimle mutlu değilmiş ....para karşılığı ilişkiye giren bir rusla daha mutluymuş .....bu işler kafaya takılacak işler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…