How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

ben çocukken ilk ilişki esnasında kızlık zarı yırtılırken (bizim çevrelerde kızlık zarı için "patlamak" kelimesi sık kullanılırdı) boooom diye bi ses çıkacağini falan düşünürdüm :ssz: yahu ne önemliymiş bu zar.. senelerce zardan ibaretmişiz gibi davranıldı yahu. bilinçaltımdan hala çıkmıyor. kutsal bişey sanki mübarek

Çok tatlısın burcu :1:

genc kızları mikroplardan enfeksiyonlardan koruyan bir doku.. daha cok kadınlarda yasanan akıntılar iltihaplar genc kızlarda daha az oluyor zar sayesinde birde nette okumustum kısırlıga yol acan yumurta kanalı iltihapları genc kızlarda neredeyse gorulmezmis bunun sebebide kızlık zarıymıs.mutlaka bir olayı vardır her nekadar suan kadın kız ayrımı yapmak icin kullanılıyor olsada :20:

biyolojik olarak açıklaması nedir bilmiyorum am şuda olabilirmi diye düşünüyorum herkesin bildiği gibi dinimize göre allah dini nikah kıymadan birlikte olmak günah sayılıyor kızlık zarıda kadınların büyük çoğunluğunun evlenmeden ilişkiye girmesini engelleyici bir faktör yani büyük çoğunluk ilk ilişkiyi eşi ile yaşıyor ve öyle devam ediyor yani yaratılış olarak allah tarafından bu sebeple konulmuş olabilirmi ..?? bu sadece benim düşüncem arkadaşlar

ama öyle olsa bu kizlik zari herkesde yok??:26:

kızlık zarı bi bakıma ikiyüzlülüktür
erkeğin her haltı yiyip buna önem vermesi ikiyüzlülüktür samimiyetsizliktir

kızlık zarı bi bakıma ikiyüzlülüktür
erkeğin her haltı yiyip buna önem vermesi ikiyüzlülüktür samimiyetsizliktir

Kadının herhaltı yiyerek diktirmesi ?

Arkasında duran kadın sayısı artıkça bu olgu silinir gider. Erkekler biliyor zaten yeni nesil özellik ile bakire kız olmadığını vs. güvem meselesi var artık.

kızlık zarı kız çocuklarının döl yolunu enfeksiyonlardan korur....çünkü enfeksiyonla doğurganlığını kaybedebilir ...cinsel istismar da bunlardan biridir ......ergenleğe girdiği an vajen florası gelişir ve ph sı asidik olur ...artık fiziksel değil biyolojik bir bariyer vardır....döl yolu enfeksiyonu ergenlikten sonra laktobasiller tarafından engellenir......kızlar vücudumuzda hiçbirşey boşuna değildir....göğüs hastalıkları hocamız bize koltukaltı kıllarının akciğerimizin en hassas bölgesini koruduğundan bahsetmişti yani zaatüre olmamızı engellermiş bir nevi.....ben yine de iğneli epilasyonla yok ettim

Ben bi yararini gormedim simdiye dek, hatta kendiminkinin esnek oldugunu dusunuyorum.
Ve ister istemez suan bunu kafaya takiyorum.
Evlenince esnekse ve kanama olmazsa bunca senelik bakirelik bosami gitcek yani:27:
saka bi yana hem gereksiz hemde sinir bozucu

Ben bi yararini gormedim simdiye dek, hatta kendiminkinin esnek oldugunu dusunuyorum.
Evlenince esnekse ve kanama olmazsa bunca senelik bakirelik bosami gitcek yani:27:

neden esnek olduğunu düşünüyorsun

Ne ylan söyliyim aynı paranoyaklık bendede var :17:
Hatta evlenmeden önce gidip bir belge bile çıkartırayım diyorum ama sonra diyorum bana güvenmeyecek adamla niye durayım :18:
Öyle bi işlenmiş ki beynime.

Ne ylan söyliyim aynı paranoyaklık bendede var :17:
Hatta evlenmeden önce gidip bir belge bile çıkartırayım diyorum ama sonra diyorum bana güvenmeyecek adamla niye durayım :18:
Öyle bi işlenmiş ki beynime.

aynen bende bekar oldugum halde durduk yere bu dusuncelere kapılıyorum:) o yuzden nerde oldugunu merak edıp kendım bakmak ıstıyorumda bısey de anlamam heralde:)

aynen bende bekar oldugum halde durduk yere bu dusuncelere kapılıyorum:) o yuzden nerde oldugunu merak edıp kendım bakmak ıstıyorumda bısey de anlamam heralde:)

Aynen bende bilmek istiyorum simdiden. Ama biz anlayamayiz herald, jinekologa gitmeliyiz. Ondanda utanirim :))

Hehe :9:
Sanırım bu forumdaydı tam hatırlamıyorum..Kız diyordu acaba aynayla baksam görebilir miyim :9:
O geldi aklıma :9:

Hehe :9:
Sanırım bu forumdaydı tam hatırlamıyorum..Kız diyordu acaba aynayla baksam görebilir miyim :9:
O geldi aklıma :9:

ay yok yaa sonra baska bısey gorurumde yırtık sanarım ıcım ıcımı yer:))

Nasıl bir ses o ya, bak ben de merak ettim şimdi ? :9: :9:

Back