ay yok yaa sonra baska bısey gorurumde yırtık sanarım ıcım ıcımı yer:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok yaa sonra baska bısey gorurumde yırtık sanarım ıcım ıcımı yer:))
Yani nasil diyim. Ayy cok utandim.:18:
Pirt gibi ama degil yani. Hava dolmus gibi:26:
Yani nasil diyim. Ayy cok utandim.:18:
Pirt gibi ama degil yani. Hava dolmus gibi:26:
Nasıl bir ses o ya, bak ben de merak ettim şimdi ?
south park ta var o yaa...
kızların fırtlama sı diyorlar ...
vajinadan gelen osuruk gibi bir şey
Hahaha kizlar yapmayin konu amacindan cikip benim sesin ne olduguna dondu
esnek olmasa da kan gelmeyebilir kafaya çok takmayın .....ben evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım.....evlendiğimde kan gelmedi.....şimdi herkese açık bir forumda bunları konuşmak istemezdim ama halim çok komikti ben yatakta karanlıkta el yordamıyla kan arıyordum hayır dayanamadım ışığı açtım hala kan yok beynimize öyle kazınmış ki kan gelecek diye......ertesi gün baktım doktor olduğum için biliyorum parça pinçik olmuş ...e kan yok
benim bakire olmam evliliğimizi kurtarmadı.....aklı başında bir adam bunu takmaz zaten çünkü bilirki evlenmeden önce kızlar başka yollardan ilişkiye girme ihtimali var....bence bu konuyu kafaya takmayın
esnek olmasa da kan gelmeyebilir kafaya çok takmayın .....ben evlenmeden önce ilişki yaşamamıştım.....evlendiğimde kan gelmedi.....şimdi herkese açık bir forumda bunları konuşmak istemezdim ama halim çok komikti ben yatakta karanlıkta el yordamıyla kan arıyordum hayır dayanamadım ışığı açtım hala kan yok beynimize öyle kazınmış ki kan gelecek diye......ertesi gün baktım doktor olduğum için biliyorum parça pinçik olmuş ...e kan yok
benim bakire olmam evliliğimizi kurtarmadı.....aklı başında bir adam bunu takmaz zaten çünkü bilirki evlenmeden önce kızlar başka yollardan ilişkiye girme ihtimali var....bence bu konuyu kafaya takmayın
bak kendın gorebılıyormussun ısteeee
genc kızları mikroplardan enfeksiyonlardan koruyan bir doku.. daha cok kadınlarda yasanan akıntılar iltihaplar genc kızlarda daha az oluyor zar sayesinde birde nette okumustum kısırlıga yol acan yumurta kanalı iltihapları genc kızlarda neredeyse gorulmezmis bunun sebebide kızlık zarıymıs.mutlaka bir olayı vardır her nekadar suan kadın kız ayrımı yapmak icin kullanılıyor olsada
Cinsellik bölümüydü sanırım. Orada bi başlık var. Hatta linkini de buldum tekrar... :)
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18/320978-kizlik-zari-hymen.html#post9549725
Bi çok şeşidi de varmış. Ben bu konuyu okuduktan sonra öğrenmiştim hatta... Bu başlıkta sorularına cevap bulabilirsin... Ayrıca herkes bulabilir Ha bir de AYNAYLA GÖRÜLEBİLİYORMUŞ. :))
tam vajen girişinde çoğunlukla yarımay şeklinde bir bağ dokusu esnek olmasa da kanamayabiliyorbak kendın gorebılıyormussun ısteeee
Demiştim ayna yöntemi var diye
Bu arada konu bari hemen cinselliğe taşınsın ya açamamaıştım oraya :44:
tam vajen girişinde çoğunlukla yarımay şeklinde bir bağ dokusu esnek olmasa da kanamayabiliyor
Taşınırsa yorum yapamıyoz biliyon dimi Öyle dualar etme, hayırlı değil HAHAHA
Dusunun ki Allah kizlik zarini filan yaratmadi bence kadinlar yine ayni seyleri, sorunlari yasayacakti. Sorun kizlik zarinda degil, insanlarin davranislarinda. Akilli bir erkek bir kadinin bakire olup olmadigini diktirdigi halde anlayabilir.