Kızlık zarı ne işe yarar ?

zar islamiyetten önce vardı ama Allah hep ezeli ve ebedi zaten. islamın söylediği Allah ın istekleri olduğuna göre islam öncesi islam sonrası diye bişi diyemeyiz bence.

ne için olduğunu bilmemekle birlikte sebepsiz hiçbirşeyin yaratılmadığını düşünüyorum. şu anda bilmiyoruz tam sebebini belki ama yıllar geçti araştırmalar bilim ilerledikçe sebebi ortaya çıkacaktır. hoş çıkmasada olur. ben merak etmiyorum açıkcası.

Kenan a yakından hayran olan var mı:44:

kenan'a sadece uzaktan hayranim,hic gormedim.selulitlerim yok,bebek gibi hatunumdur :) ayrica biri ateist diye kesinlikle taslayalim gibi laflar etmedim oylede soylemem.bunuda kisaca soyle ozetleyeyim,osmanli seriatla yonetilen bir devlet oldugu halde ben gayri muslimim diyen bir vatandasina dokunmamistir.tabiki normal kurallara uydugu surece.seriatla yoneten bi devlet bunu yapmadigi halde biz nasil oyle hukum verelim.nereden aliyoruz o gucu.her insanin yasama hakki var.bence bu tur seylere yazarak bile bu sekilde dusunen insanlarin beynine kaziyoruz.cani kim verdiyse o alir.

Bebek gibi hatunsan büyüde gel :) Takılıyorum ya lütfen alınmayın kırıyorsamda affetin bilinçli değildir. Ben en son ne oldu takip etmeme rahmen şaşırmış durumdayım zaten.

ben hala anlamıorum neden kenan oyle dusunemıo NEDEN yanı onun ayrıcalıgı nedır ?

sana katiliorum cnm.bunun dinle alakasi yoktur herhalde.cunku evlendikten sonra hersey serbest kalirdi.zar stopluyorsa insani neden evlendikten sonra yapmasin o zaman dimi? her seyin gorevi yilar gectikce ortaya cikiyor.mesela en son ogrenilen konu suki; beyin mideye emirler gonderildigi saniiyordu ama midedeki sinirlerinde kucuk bir beyin gibi kendi basina hareket ettigi anlasildi.hatta organ havuzundaki kalin bagirsak bile curuk bir cilegi aninda disari atmaktadir.beyinle baglantisi olmayan organ havuzundaki kalin bagirsak parcasi bile kendine zararli olan seyi tanimlayabiliyor.bazi seyler bilimin ilerlemesiyle ortaya cikacaktir.belkide 50-100 sene sonra zarin asil gorevini ogrenmis olacagiz

Sorun toplumun dayattığı namus anlayışında dinimiz ile alakası yok bu anlayışın. Bekareti daha doğrusu nikah dışı cinsel beraberliği kadın-erkek ayırmadan yasaklar. Ama bizim ataerkil toplumumuz namus anlayışını sadece kadının üzerine yükler, kadının bir çok yeri mahrem kabul edilirken ama o organı dillere pelesenk olur. Gözünden kulağından ciğerinden daha önemli bir hale sokarlar ve kızlara kendini erkeğine sakla diye öğüt verirler, baskı yaparlar. Bir yandan kadının cinselliğini bu denli bastırırken bir o kadar cinsel obje yaparlar kadını. Bu konuşma uzar gider...
Sizler bunların bilincindesiniz ben yeni nesilden umutluyum. Ama kızlık zarı yırtılmasın diye türlü fantazilere kalkışıp burada hamile olabilir miyim diye konu açanlara üzülüyorum...

ben hala anlamıorum neden kenan oyle dusunemıo NEDEN yanı onun ayrıcalıgı nedır ?

cunku adam yakisikli,boylu poslu,kendine guveni var,birde disardan bakildiginda kadini mutlu edebilecek guce sahip.daha ne olacakki yani.ayricaligi o iste.bu bana gore ayricalik sana gore degildir.zevkler degiskendirya o yuzden

Ayşe senin gibi bağlantılar kuran biri anlamış olmalı bunu. Neyse dikkat et sen arkayı kolla:)))))

cunku adam yakisikli,boylu poslu,kendine guveni var,birde disardan bakildiginda kadini mutlu edebilecek guce sahip.daha ne olacakki yani.ayricaligi o iste.bu bana gore ayricalik sana gore degildir.zevkler degiskendirya o yuzden

yaa sımdı bısey dıcem ayıp olcak .. boyle bı saçmalık varmı ?
AFEDERSINIZ ama cınsel performansını nerden bılıosun boyla posla mı ölçülüo bu belkıde tobe tobe yaa neyse daha fazla konusmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…