Sorun toplumun dayattığı namus anlayışında dinimiz ile alakası yok bu anlayışın. Bekareti daha doğrusu nikah dışı cinsel beraberliği kadın-erkek ayırmadan yasaklar. Ama bizim ataerkil toplumumuz namus anlayışını sadece kadının üzerine yükler, kadının bir çok yeri mahrem kabul edilirken ama o organı dillere pelesenk olur. Gözünden kulağından ciğerinden daha önemli bir hale sokarlar ve kızlara kendini erkeğine sakla diye öğüt verirler, baskı yaparlar. Bir yandan kadının cinselliğini bu denli bastırırken bir o kadar cinsel obje yaparlar kadını. Bu konuşma uzar gider...
Sizler bunların bilincindesiniz ben yeni nesilden umutluyum. Ama kızlık zarı yırtılmasın diye türlü fantazilere kalkışıp burada hamile olabilir miyim diye konu açanlara üzülüyorum...
Ben üzülmüyorum çok komikler herşeyi yaşıyayım ama kızlık kalsın ee ruhun ne alemde ? Yeni nesil fena lisedeyken hesaplıyorlar ünv.bitsin iş girince diktiririm. Mal gibi görürsen kendini ağzını açma kadın eziliyor diye sen kendini küçük düşürüyorsun.