kız sen herseyi birbirine karıstrmıssın ya.. tevrat'ıda yordun yıprandı kadın
yok ya karistirdigim tek sey tevrati ateist sanmam,baska bi sey suana kadar karisiklik oldu diye gelmedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen herseyi birbirine karıstrmıssın ya.. tevrat'ıda yordun yıprandı kadın
yok ya karistirdigim tek sey tevrati ateist sanmam,baska bi sey suana kadar karisiklik oldu diye gelmedi :)
iyi de islamiyetten önce de vardı bu zar???
şöyle bir bakınca bazı kültürlere utanç bile sayılabiliyor belli bir yaşta bakire olmak.
hatırlamıyorum hangi toplumda ama, gelin bakireyse ve o kan yatağa bulaşırsa uğursuzluk sayanlar var.
bir yanda da o iki damla kan için yok edilen gelinler var...
KIZLIK ZARI - Kzlk Zar Nedir? Hera: (312) 426 85 25
kenan'a sadece uzaktan hayranim,hic gormedim.selulitlerim yok,bebek gibi hatunumdur :) ayrica biri ateist diye kesinlikle taslayalim gibi laflar etmedim oylede soylemem.bunuda kisaca soyle ozetleyeyim,osmanli seriatla yonetilen bir devlet oldugu halde ben gayri muslimim diyen bir vatandasina dokunmamistir.tabiki normal kurallara uydugu surece.seriatla yoneten bi devlet bunu yapmadigi halde biz nasil oyle hukum verelim.nereden aliyoruz o gucu.her insanin yasama hakki var.bence bu tur seylere yazarak bile bu sekilde dusunen insanlarin beynine kaziyoruz.cani kim verdiyse o alir.
Vayy dinsiz ateist ne dedi kafasını kuma kadar gömelim sonra taşlayalım. Kesin selülitlerinde vardır senin ayrıca Kenan ile irtibatın oldumu hiç ?
Bana aydınlanma geldi resmen saçmalıyorum Allah'tan iş yok yarın bana.
kenan'a sadece uzaktan hayranim,hic gormedim.selulitlerim yok,bebek gibi hatunumdur :) ayrica biri ateist diye kesinlikle taslayalim gibi laflar etmedim oylede soylemem.bunuda kisaca soyle ozetleyeyim,osmanli seriatla yonetilen bir devlet oldugu halde ben gayri muslimim diyen bir vatandasina dokunmamistir.tabiki normal kurallara uydugu surece.seriatla yoneten bi devlet bunu yapmadigi halde biz nasil oyle hukum verelim.nereden aliyoruz o gucu.her insanin yasama hakki var.bence bu tur seylere yazarak bile bu sekilde dusunen insanlarin beynine kaziyoruz.cani kim verdiyse o alir.
Tevran demedi ataistim..kocama kizdigim zaman ataist olsaydim aldatirdim dedi.....
ya hani biri dediya erkekler kadina ilk kendileri dokunmak ister,cunku bu ego meselesidir diye.acaba zari bozan benden daha mi iyi sex yapiyordu,daha mi basariliydi diye dusunmelerinden dolayi ilk erkek olmalarini isterlermis.bende kenan imirzaliogluda mi oyle dusunecek dedim :) yani bu ego degil namus meselesidir demek istedim.
zar islamiyetten önce vardı ama Allah hep ezeli ve ebedi zaten. islamın söylediği Allah ın istekleri olduğuna göre islam öncesi islam sonrası diye bişi diyemeyiz bence.
ne için olduğunu bilmemekle birlikte sebepsiz hiçbirşeyin yaratılmadığını düşünüyorum. şu anda bilmiyoruz tam sebebini belki ama yıllar geçti araştırmalar bilim ilerledikçe sebebi ortaya çıkacaktır. hoş çıkmasada olur. ben merak etmiyorum açıkcası.
Kenan a yakından hayran olan var mı:44:
bu cumleyle profil resmin birebir uyustu. hahahaha :)
Ulan onu ben demedim ayşe dediiiii
bu cumleyle profil resmin birebir uyustu. hahahaha :)
Ayşee pandiği yicenn şimdi hep senin yüzünden geldi başıma bunlar
ben hala anlamıorum neden kenan oyle dusunemıo NEDEN yanı onun ayrıcalıgı nedır ?
ben dibinden hayranım
cunku adam yakisikli,boylu poslu,kendine guveni var,birde disardan bakildiginda kadini mutlu edebilecek guce sahip.daha ne olacakki yani.ayricaligi o iste.bu bana gore ayricalik sana gore degildir.zevkler degiskendirya o yuzden