How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

Kızlar birde şu laf ; Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı. :))
bu lafı uydurana güvenip de nasıl beyin koymuş acaba tanrı?!yorumları baştan sona okudum bazılarını okudukça şaşırdım hatta yer yer dehşete düştüm.kızlık zarı nasıl imtihan olur ya?!peki imtihan evlenene kadar mı?!evlenene kadar kendini korumak zorundasın evlendikten sonra naparsan yap mı diyor tanrı?!yapmayın gözünüzü seveyim bırakın bu kafaları artık

Kenan İmirzalıoğlu bekareti önemli mi buluyormuş ki anlayamadım ben?

Bu saatlerde ne beyin fırtınası yapıyorsunuz arkadaş, daha birinin yazdığını anlamaya çalışırken diğeri başka bir konuya değiniyor, topikte ne ararsan var, nevrim döndü :111:

İNANKİ çok güldüm mesajı okuyup okuyup guluorum yanı
kenan ımırzalıogluda mı benden daha ıyısımı dıcek :D ahahahaha o kım yanı o kımmm :d :52::52::52:

Ahh kenancıgım burda adın nerelerde gecıo bı bılsen sende yuh dersın heralde. (çok severım btanedır kenancıgımız :nazar:)

demek istedigimi aslinda sen tam anlamamissin ama yinede ALLAHTAN korkun olmadigi halde aldatmayacagin icin seni tebrik ederim.ancak seni etkileyecek biri cikinca goruruz bu sozlerini.ayrica 2 tane ateist arkadasim vardi ve onlarin davranislarini sana burda anlatsam rutuk burayi kapatir.bu mudur ahlak? ahlaki savunan ilk ateist olarak seni gordum.iyikide savunuyorsun.ben sana aldatmayi ALLAH korkusu engeller demek istiyorum ve engelliyor iste.%100'unu engellemez ama oda bir etken demek istedim.ayrica tevrat yazmissin nickine nasil ateistsin anlamadim.kisaca bilgi verirsen sevinecegim

ay dayanamıyciiim :27:
kız ateistim dedi mi?

o değilde annem uyandığında yatmadığımı görürse hala benim beyin zarım patlıyacak. O zaman kızlıkmış darvinmiş kenanmış herşey anlamsızlaşacak:(

Bravo ateistler ahlaksız ve vicdansız mı oluyor yani... demek ki sen gercek anlamda erdem sahibi ahlaklı biri değilsin kusura bakma.... seni gözetlediğini her anını gördüğünü düşündüğün bir yaratıcı olduguna inanmsan aldatıcaksın eşini.... ahlak bu mudur sence............ kazdıgın kuyuya kendin düşüyorsun bu cümlelerinle.... Gercek anlamda ahlaklı vicdanlı insann kendisini gözeten bir güç olmadıgına inandıgı halde gidip bunu yapmayan insandır... KUSURA BAKMA AMA BEN ALLAH KORKUSU OLANLARDAN DAHA AHLAKLI GÖRÜYORUM ATEİSTLERİ

demek istedigimi aslinda sen tam anlamamissin ama yinede ALLAHTAN korkun olmadigi halde aldatmayacagin icin seni tebrik ederim.ancak seni etkileyecek biri cikinca goruruz bu sozlerini.ayrica 2 tane ateist arkadasim vardi ve onlarin davranislarini sana burda anlatsam rutuk burayi kapatir.bu mudur ahlak? ahlaki savunan ilk ateist olarak seni gordum.iyikide savunuyorsun.ben sana aldatmayi ALLAH korkusu engeller demek istiyorum ve engelliyor iste.%100'unu engellemez ama oda bir etken demek istedim.ayrica tevrat yazmissin nickine nasil ateistsin anlamadim.kisaca bilgi verirsen sevinecegim

Cadı Ayşeee ben ne zaman Ateistim dedimm:9::9::9:

ay bir bilmişlik yapmazsam orta yerimden çatlıycam.....liposakşın yaptırmış onun dalgalı görüntüleri onlar valla gidip yatıyorum

eee tabi kocayı boşadı ekşın kalmadı oda liposakşın yaptırdı. :27::27: Gece 4 de bağlantının bu kadarı santral çık aradan:37:

bir de söylemeden geçemeyeceğim, bu işler vicdan işidir. inanmak, inanmamak ayrı mevzu... yani insanı allah korkusu mu engeller vicdanı mı? iki ateistin davranışıyla genelleme olmaz ki... şu durumda da hüseyin üzmezden yola çıkıp tüm islami yazarlar sübyancıdır mı demeli? bu nasıl yanlışsa iki kişiden yola çıkıp ateistler ahlaksız da o kadar yanlış. ahlak çok ayrı bir şey, bunun müslümanı, budisti, ateisti, yahudisi yok.

bu lafı uydurana güvenip de nasıl beyin koymuş acaba tanrı?!yorumları baştan sona okudum bazılarını okudukça şaşırdım hatta yer yer dehşete düştüm.kızlık zarı nasıl imtihan olur ya?!peki imtihan evlenene kadar mı?!evlenene kadar kendini korumak zorundasın evlendikten sonra naparsan yap mı diyor tanrı?!yapmayın gözünüzü seveyim bırakın bu kafaları artık

İmtihan kelimesini kullandım ama senin dediğin anlamda değil, ya ben tam açıklayamadım ya sizler anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Dediğiniz anlamda düşünmeme imkan yok kendimle çelişirim.

Bana göre alt tarafı bir organ, buna bu kadar anlamlar yükleyip kadınları öldürdüklerine, saçma sapan töreler değer yargıları çıkardıklarına göre belki de imtihan bu anlamdadır kadın için değil insanlık için... biri beni tutsun... :52:

Back