How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

Kizlik zari diktirmek bana gore cok kolay bir eylem degil. Ben bir suru sey yaptim ama ustunu kapatin doktor bey demek gibi birsey. Birseyler hali altina atildigi surece bu durum temizlenmez. Kadin asik olmus evlenecegi erkegi kandirmaya calisiyor, o zaman gercekten asik degil cunku iki yuzlu davraniyor. O erkekte bekarete onem veriyor madem, bu kadin neden boyle birine asik oluyor. Ayrica erkekler herseyin cok guzel farkinda merak etmeyin. Onlar da biliyor bakire kizin tek tuk kaldiginin. En guzeli durust olmak. Durust kadin IN, iki yuzlu kadin OUT.

NOT: Tecavuz ve olagan disi durum geciren bayanlari katmadim. Erkeklerde sutten cikmis ak kasik degil ama en azindan yasadiklarinin arkasinda duruyorlar.

erkekler yaptıklarının arkasında durabiliyor çünkü kimse onları yaptıkları şey yüzünden namussuzlukla suçlamıyor,şiddet uygulamıyor öldürmeye kalkmıyor.bekarete önem verip kendisi her fırsatta cinselliğini yaşayan adam da dürüst değil zaten yani o da diktirip de bakireyim diyen kadını hakediyor bi yerde tencere kapak misali.ayrıca kadının kafası yeterince çalışıyorsa her türlü yutturur o kadar akıllı değil erkekler:ssz:

Son düzenleme:
erkekler yaptıklarının arkasında durabiliyor çünkü kimse onları yaptıkları şey yüzünden namussuzlukla suçlamıyor,şiddet uygulamıyor öldürmeye kalkmıyor.bekarete önem verip kendisi her fırsatta cinselliğini yaşayan adam da dürüst değil zaten yani o da diktirip de bakireyim diyen kadını hakediyor bi yerde tencere kapak misali.ayrıca kadının kafası yeterince çalışıyorsa her türlü yutturur o kadar akıllı değil erkekler:ssz:

Kadinlarin evlenirken bakire olma gibi bir zorunlulugu olmamali. Kizlik zari namus gostergesi degildir once kadinlar bunu kafasina koysun. Kimseye birsey ispat etmek zorunda hissetmesin kendini. Kadinlar kendilerini bu sekil ucuzlattigi surece yil olur 3012, cocuklarimizin cocuklarinin cocuklarinin cocuklari .... yine ayni boyle kizlik zari konularini tartisir.

Ayrica ben hic bir erkegin egosunu tatmin etmek icin degil kizlik zarini diktirmek parmagimi bile kanattirmam. Cok asagiliyici bir durum bence. Oyle tencereye kapak filan olmam ben.

Son düzenleme:
Kizlik zari diktirmek bana gore cok kolay bir eylem degil. Ben bir suru sey yaptim ama ustunu kapatin doktor bey demek gibi birsey. Birseyler hali altina atildigi surece bu durum temizlenmez. Kadin asik olmus evlenecegi erkegi kandirmaya calisiyor, o zaman gercekten asik degil cunku iki yuzlu davraniyor. O erkekte bekarete onem veriyor madem, bu kadin neden boyle birine asik oluyor. Ayrica erkekler herseyin cok guzel farkinda merak etmeyin. Onlar da biliyor bakire kizin tek tuk kaldiginin. En guzeli durust olmak. Durust kadin IN, iki yuzlu kadin OUT.

NOT: Tecavuz ve olagan disi durum geciren bayanlari katmadim. Erkeklerde sutten cikmis ak kasik degil ama en azindan yasadiklarinin arkasinda duruyorlar.

sen zannediyormusun ki erkekler senin bekaretine saygı duyacak ....ortalama bir erkekten bahsediyorum.....senin bekaretinle egosunu tatmin edecek......senin bakire olman evlilikte hiçbir sorunu halletmeyecek.....en azından benim bakireliğim eşimde geçici olarak ego tatmini yaşattı bu durumun büyüsü geçtikten sonra ahlaksız yine ahlaksızsdı .....onlar kendilerinde bu hakkı görüyor....başkarının tecrübelerini bilmiyorum .....ama ben ve arkadaşlarım çok ağır bir üniversitede okuduk hepimiz ilk erkek arkadaşımızla evlendik.....yarımız boşandık .......neden çünkü bu herfler bekar gibi yaşamak istedi yani evlilik onları sıktı
ben kendi adıma söyleyeyim.....evliliğe öyle çok duygusal anlamlar yüklememek lazım...bence bu iş bir şirket anlaşması gibi
ilk erkek arkadaşınla evlenirsen en ufak bir olumsuzlukta çok büyük travmalar geçiriyorsun...bu benim nacizane fikrim.....evlilikte tek sorun buysa gitsin diktirsin .....çünkü zaten kadın evlilikte yeteri kadar çok şey verecek

sen zannediyormusun ki erkekler senin bekaretine saygı duyacak ....ortalama bir erkekten bahsediyorum.....senin bekaretinle egosunu tatmin edecek......senin bakire olman evlilikte hiçbir sorunu halletmeyecek.....en azından benim bakireliğim eşimde geçici olarak ego tatmini yaşattı bu durumun büyüsü geçtikten sonra ahlaksız yine ahlaksızsdı .....onlar kendilerinde bu hakkı görüyor....başkarının tecrübelerini bilmiyorum .....ama ben ve arkadaşlarım çok ağır bir üniversitede okuduk hepimiz ilk erkek arkadaşımızla evlendik.....yarımız boşandık .......neden çünkü bu herfler bekar gibi yaşamak istedi yani evlilik onları sıktı
ben kendi adıma söyleyeyim.....evliliğe öyle çok duygusal anlamlar yüklememek lazım...bence bu iş bir şirket anlaşması gibi
ilk erkek arkadaşınla evlenirsen en ufak bir olumsuzlukta çok büyük travmalar geçiriyorsun...bu benim nacizane fikrim.....evlilikte tek sorun buysa gitsin diktirsin .....çünkü zaten kadın evlilikte yeteri kadar çok şey verecek

Kadinlar bu diktirme olayina girdikleri surece erkekler boyle yapmaya devam edecek. Degisime kadin once kendinden baslamali ki erkekte kendinde o hakki gormesin. Evlilikteki sorunlar bitmez ister bakire ol, ister olma; bununla alakasi yok. Insan once kendini cozmeli sonra karsindakini. Evlilik buyuk sorumluluk bosanmak kolay degil evet ama evlenmekte kolay olmasin. Hem mantik, hem ask evliligi olmadigi surece bosanmalar devam edecektir. Tamam askimdan oluyorum evlenmeliyimle bitmiyor bu isler. Ben bu adama 30 sene daha katlanabilir miyim diye acikca sormali kadin. Evlilikte tek sorun bekaret degil zaten ilk gecede biten bir is, geriye kalan koca bir hayat.

Aslında bir kadın yaptığının arkasında durabilecek kadar yürekli olması taraftarıyım.Ama yazdıklarınız beni gülümsetti,düşününce haklı olabileceğinize karar verdim.Bende evliliğimde bakire olduğum için bir ayrıcalık yaşamadım.Aksine eşimin tavan yapan egosunun bazen bana gereksiz konulardada karışmaya kalkmasına sebep olduğunu düşünüyorum.''Sen benim kadınımsın ve sana bakmalarını istemiyorum' tarzı laflarına maruz kaldım birkaçkez.Tabi kavga gürültüyle bunları çözdük.
Diktiren kadınların ahlaksız olduğunu düşünmedim hiçbir zaman.Eğer böyle bir ilişki yaşadıysa arkasında durabilmeli derim herzaman.Ama dediğiniz gibi belkide hakediyordur erkeklerin çoğu böyle kandırılmayı.Nasıl olsa onlarda evlendikten sonra unutuyorlar geçmişte verdikleri sözleri.

Ben de erkeklerin, kadınların zarlarını diktirmesini hak ettiğini düşünüyorum. Maalesef.

bu konu erkeklerin zaman içersinde öyle kampanyalarla eğitimle filan çözüleceğini sanmıyorum .....ne zaman ki avrupa gibi sosyal bir memleket oluruz .....ne zaman ki ayrı bir eve çıkacak kadar maaşım olur ve yarını düşünmek zorunda kalmam.....çocuğuma da yalnız bakabilirim ve kendi aileme bel bağlamak zorunda kalmam .....işte o noktada bedenin sana aittir....hiç kimseye birşey açıklamak zorunda değilsindir....işte o zaman olur.....bizim ülke şartlarımızda çoğunlukla ancak toplu halde ayakta kalabiliyorsun......ben doktor olduğum halde geleceğimden endişe duyduğum için aileme her anlamda göbekten bağlı olduğumu düşünyorum
herşeyden önce ailemi üzmek istemem.....bu ülkede şunları şunları yaptım....yaptığımın arkasındayım beni böyle kabul edin ne yapalım demek bence gereksiz ve ucuz bir kahramanlık.....böyle bir ülkede bedenim hala bana ait değil

Kadinlarin evlenirken bakire olma gibi bir zorunlulugu olmamali. Kizlik zari namus gostergesi degildir once kadinlar bunu kafasina koysun. Kimseye birsey ispat etmek zorunda hissetmesin kendini. Kadinlar kendilerini bu sekil ucuzlattigi surece yil olur 3012, cocuklarimizin cocuklarinin cocuklarinin cocuklari .... yine ayni boyle kizlik zari konularini tartisir.

Ayrica ben hic bir erkegin egosunu tatmin etmek icin degil kizlik zarini diktirmek parmagimi bile kanattirmam. Cok asagiliyici bir durum bence. Oyle tencereye kapak filan olmam ben.
sen olmazsın ben olmam ama olmak zorunda kalan var.evet bekaret zorunluluk olmamalı.kadın evleneceği adamın karşısına çıkıp sen yaptıysan ben de yaptım benden bekaret beklemeye hakkın yok diyebilmeli ama her zaman şartlar buna müsait olmuyor işte.hala görücü usulü evliliklerin,namus cinayetlerinin,bakire olmadığından şüphe edilen gelinin baba evine geri gönderilmesi gibi durumların yaşandığı bir ülkedeyiz.bu hata kadınların değil erkek evlat yetiştiren kadınların hatası.gerdek gecesi kapının önünde çarşaf bekleyen kaynananın hatası.önce kimsenin bekaretini diktirmek zorunda kalmayacağı bir toplum yaratalım ondan sonra diktirenleri ayıplarsınız.tecavüz ya da kazaya uğrayıp diktirmek daha saçma mesela.adam seninle başına gelen talihsiz bi olay yüzünden evlenmicekse hiç evlenme zaten

bu konu erkeklerin zaman içersinde öyle kampanyalarla eğitimle filan çözüleceğini sanmıyorum .....ne zaman ki avrupa gibi sosyal bir memleket oluruz .....ne zaman ki ayrı bir eve çıkacak kadar maaşım olur ve yarını düşünmek zorunda kalmam.....çocuğuma da yalnız bakabilirim ve kendi aileme bel bağlamak zorunda kalmam .....işte o noktada bedenin sana aittir....hiç kimseye birşey açıklamak zorunda değilsindir....işte o zaman olur.....bizim ülke şartlarımızda çoğunlukla ancak toplu halde ayakta kalabiliyorsun......ben doktor olduğum halde geleceğimden endişe duyduğum için aileme her anlamda göbekten bağlı olduğumu düşünyorum herşeyden önce ailemi üzmek istemem.....bu ülkede şunları şunları yaptım....yaptığımın arkasındayım beni böyle kabul edin ne yapalım demek bence gereksiz ve ucuz bir kahramanlık.....böyle bir ülkede bedenim hala bana ait değil

her türlü sorun ancak eğitimle çözülür.....avrupa gibi sosyal bir memleket derken ? sosyal devlet diye bir kavram var ama sosyal memleketi ilk defa duyuyorum lütfen bizi aydınlatın...ayrıca yazdıklarınıza bakınca aile kavramını yok etme çabası içindeymişsiniz geldi bana......

her türlü sorun ancak eğitimle çözülür.....avrupa gibi sosyal bir memleket derken ? sosyal devlet diye bir kavram var ama sosyal memleketi ilk defa duyuyorum lütfen bizi aydınlatın...ayrıca yazdıklarınıza bakınca aile kavramını yok etme çabası içindeymişsiniz geldi bana......

Hayır... Anlatmak istediği aslında şu "BENİM BEDENİM benim kararım" bi nevi birilerine bel bağlamadan kendi bedenimizin kararını kendimizvermeliyiz. Bu da Avrupa gibi sosyal bir "memleketle" mümkün...

Son düzenleme:

öncelikle yazım şahsınıza değil düşünce tarzınıza. neden bakire olduğunuz için eşinizden özel bir muamele bekliyorsunuz ki...ya da eşinizin egosunu bekaretinizle tatmin etmeye çalışıyorsunuz...ayrıca eşinizin bekar gibi yaşamak istemesinin ne sizinle nede bekaretinizle bir alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen kendi karakteri bence...bence evliliğee değilde kızlık zarına çok duygusal anlamlar yüklememek lazım...ilk değilde ikinci arkadaşınla evlenirsen hiçbir tramva yaşamicakmısınız ?

Hayır... Anlatmak istediği aslında şu "BENİM BEDENİM benim kararım" bi nevi birilerine bel bağlamadan kendi bedenimizin kararını kendimiz vermeliyiz diyor. Bu da sosyal bir "memleketle" mümkün...

bu slogana karşı ayrı bir antipatim var :)) bencede kendimiz vermeliyiz ama bunun devlet yapısıyla değil düşünce yapımızla alakalı olduğunu düşünüyorum...

kızlık zarı bayanların bandrolü gibi birşey bence:D

işe yaraması söz konusu olamaz. ama buna takıntısı olan erkeğe elime erkek eli değmedi lafının kanıtı gibidir. erkekler 2 damla kan görünce ilk ben oldum diye ego tatmin ederler.:27:

bu slogana karşı ayrı bir antipatim var :)) bencede kendimiz vermeliyiz ama bunun devlet yapısıyla değil düşünce yapımızla alakalı olduğunu düşünüyorum...

:) Düşünce yapısı devlet yapısıyla doğrudan alakalıdır.

neler olmus yahu burda kac sayfa yazılmıs:52: bos bırakmaya gelmıyosunuz kızlar:52: asıl leonaa nerdee cok komıktı dun yazdıkları yerımsenıben:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesin bir yargı büyük bir cesaret tebrikler doğrusu. yalnız ben nasıl bir alakası var bilmiyorum lütfen açıklayın :)

Uzuuun uzun bi açıklamaya gerek yok. Yaşadığınız ülkenin yapısına ve "halkın" yargılarına bakarsanız işi çözmüş olacaksınız.

Ayrıca ben genelliyorum. (doğrudan dediysek bu herkesi kapsamaz.) Sanırım burada sorun var.

sosyal memleket .....yani buna mı takıldın sen.....hadi bilmişlik yapayım bir sıfat tamlaması?.......galiba her konuda mükemmelsiniz.....hayatımızda en önemli şey aile.....hiçbirşey kadının hayatında sağlam bir evliliği tutmuyor ne para ne meslek ne kariyer.......ama ben gördüklerimden sonra erkeklere ve evliliğe çok anlam yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum......ha çok şanslıysan gerçekten aile bilincini yaşayan bir adamla evlenirsin ve mutlu olursun...ama öyle bir adama denk gelmezsen ille de evlie kalayım diyorsan o erkeğin hayatını yaşamak zorunda kalırsın seninkini değil

Back