Kizlik zari diktirmek bana gore cok kolay bir eylem degil. Ben bir suru sey yaptim ama ustunu kapatin doktor bey demek gibi birsey. Birseyler hali altina atildigi surece bu durum temizlenmez. Kadin asik olmus evlenecegi erkegi kandirmaya calisiyor, o zaman gercekten asik degil cunku iki yuzlu davraniyor. O erkekte bekarete onem veriyor madem, bu kadin neden boyle birine asik oluyor. Ayrica erkekler herseyin cok guzel farkinda merak etmeyin. Onlar da biliyor bakire kizin tek tuk kaldiginin. En guzeli durust olmak. Durust kadin IN, iki yuzlu kadin OUT.
NOT: Tecavuz ve olagan disi durum geciren bayanlari katmadim. Erkeklerde sutten cikmis ak kasik degil ama en azindan yasadiklarinin arkasinda duruyorlar.
erkekler yaptıklarının arkasında durabiliyor çünkü kimse onları yaptıkları şey yüzünden namussuzlukla suçlamıyor,şiddet uygulamıyor öldürmeye kalkmıyor.bekarete önem verip kendisi her fırsatta cinselliğini yaşayan adam da dürüst değil zaten yani o da diktirip de bakireyim diyen kadını hakediyor bi yerde tencere kapak misali.ayrıca kadının kafası yeterince çalışıyorsa her türlü yutturur o kadar akıllı değil erkekler
Son düzenleme: