canım benim kırdıysam afedersin
samimi söylüyorum kızdırmak için söylemedim
farklı bakış açılarını merak ediyorum
ama aşkolsun iyi fırça attın
ilişkiye grmeyen erkek erken boşalır büyük ihtimalle,sonunda yaşayacagı seyi bilmediği için bi anda uçuşa gecer
arkadaslar evrim teorisine deginmissiniz bende duramadim.evrim teorisini bilim reddetmistir.yapilan tum bilimsel calismalara ragmen evrimin gerceklesmeyecegi anlasilmis ve terkedilmistir.ancak national geographic,history channel gibi yahudi kanllari hala bilim evrim teorisini kabul etmis gibi insanlara dayatmaktadir.hatta amarikadaki bazi universitelerde ders kitaplarinda okutulmaktadir.neden yahudi bilimin reddettigi seyi insanlara dayatiyor? Bunun cevabini ogrenmek icin yahudinin inancina ve amaclarina bakmanizi tavsiye ederim.bu cok genis bi konu.inanin konusarak 3-4 saatte anlatilabilecek bir konu bu.mason localarindan,illuminatiye kadar dayaniyor bu konu.illuminatiyi hic duymaninizi varsa internetten arastirin,onde gelen tum artist,lider,sarkici gibi unlulerin illuminati uyesi oldugunu gorursunuz.turkiyedeki illuminati uyeleri ise: Murat boz,tarkan,acun ilicali,sertap erener,hande yener vs... Bu gizli orgutlerin amaci dunyayi tek devlet catisi altinda yonetmek ve seytani tanri olarak kabul etmektir.dini tamamiyle bitirip islerinin kolaylasmasini amaclamaktadirlar.oldukten sonra baska bir canli uzerinde tekrar hayata donmek yani reerkarnasyonda bunlarin basi altindan cikmistir.cok kisa deyindigim icin kafaniz karismis olabilir arastirmanizi tavsiye edyorum.evrim teorisi icinde su videoyu izleyebilirsiniz.
evrim teorisinin çöküşü (tüm canlıları allah kusursuz bir biçimde yaratmıştır) - youtube
canım benim kırdıysam afedersin
samimi söylüyorum kızdırmak için söylemedim
farklı bakış açılarını merak ediyorum
ama aşkolsun iyi fırça attın
Bacım apandis diye bir organ var duydun mu? Onun işlevi yok insanda. Otla beslenen hayvanlarda var.
Pardon bacim hangi organlarimiz gereksiz hâle geldi bi aciklarmisin??
Bide sunu belirtiyim fransadayim ve evrim teorisi dedinmi, maymundan geldik diyorlar,yanlis bilmiyorum yani
Ben bu kadaf özel mesaj geleceğini düşünmemiştim. Bir kaç arkadaşa anlattım yüzeysel yeter.
erken bosalma esimde bile var.erken bosalmadan anlasilmaz herhalde ama on sevisme yapmasindan,en azindan deligi aramasindan anlasilir ya.acemi olan biri her yaptigiyla anlasilir yani.hatta ilk yapanlarda sertlesme sorunu bile oluyormus heyecandan oyle duymustu.
Sizin Gibi dusnmeyince cahilmi olduk???
gùledurun siz
hahhh aramızda rumuzu tevrat olan biri var hem de evrimi savunuyor saldıralım!yapmayın allah aşkına. murat bozdan illuminati üyesi mi olurarkadaslar evrim teorisine deginmissiniz bende duramadim.evrim teorisini bilim reddetmistir.yapilan tum bilimsel calismalara ragmen evrimin gerceklesmeyecegi anlasilmis ve terkedilmistir.ancak national geographic,history channel gibi yahudi kanllari hala bilim evrim teorisini kabul etmis gibi insanlara dayatmaktadir.hatta amarikadaki bazi universitelerde ders kitaplarinda okutulmaktadir.neden yahudi bilimin reddettigi seyi insanlara dayatiyor? bunun cevabini ogrenmek icin yahudinin inancina ve amaclarina bakmanizi tavsiye ederim.bu cok genis bi konu.inanin konusarak 3-4 saatte anlatilabilecek bir konu bu.mason localarindan,illuminatiye kadar dayaniyor bu konu.illuminatiyi hic duymaninizi varsa internetten arastirin,onde gelen tum artist,lider,sarkici gibi unlulerin illuminati uyesi oldugunu gorursunuz.turkiyedeki illuminati uyeleri ise: murat boz,tarkan,acun ilicali,sertap erener,hande yener vs... bu gizli orgutlerin amaci dunyayi tek devlet catisi altinda yonetmek ve seytani tanri olarak kabul etmektir.dini tamamiyle bitirip islerinin kolaylasmasini amaclamaktadirlar.oldukten sonra baska bir canli uzerinde tekrar hayata donmek yani reerkarnasyonda bunlarin basi altindan cikmistir.cok kisa deyindigim icin kafaniz karismis olabilir arastirmanizi tavsiye edyorum.evrim teorisi icinde su videoyu izleyebilirsiniz.
Evrim teorisinin çöküşü (Tüm canlıları Allah kusursuz bir biçimde yaratmıştır) - YouTube
cok afedersin! iki kez okudum ama anlamadim. Su sertlesmeyi biraz uztu kapakli ama genis anlata bilirmisin
bilimsel şeyler değil bunlar.sadece kıssadan hisse tarzı yazılar.
evrim sadece "maymundan geldik" demek değil. "evirmek" eylemini bilirsiniz eğil mi? "evirip çevirmek?" hah bu kökenden geldiğini düşünün. filler mesela, denizde yaşıyormuş, bu kanıtlandı. artık karadalar değil mi? bu da evrim!
ayrıca erkeğin tecrübesiz olması çok itici
evet kızlık zarını da yahudiler çaktırmadan yerleştirdi zatenn
kadinin tecrubesiz olmasi bir cogu kisi tarafinda itici olurken, bir erkeyin tecrubesiz olmazsi neden itici? asil tecrubesiz bir kiz icin tecrubeli bir erkek itici bana gore.
kadinin tecrubesiz olmasi bir cogu kisi tarafinda itici olurken, bir erkeyin tecrubesiz olmazsi neden itici? asil tecrubesiz bir kiz icin tecrubeli bir erkek itici bana gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?