• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

canım benim kırdıysam afedersin
samimi söylüyorum kızdırmak için söylemedim
farklı bakış açılarını merak ediyorum
ama aşkolsun iyi fırça attın

Bak beni yanlış anlama,fırça atmak ne haddime,gece gece sinir oldum sadece tatlımm,bu konu buranın konusu değil,en iyisi hc konusmadık farzedelim:54:

Bence hepimiz gerçekten manyağız ...
Kime ne yahu kimin inancından ?
Herkesin inancı kendine ...
Evrim teorinize de başlayacağım şimdi haa ...
Niye bu forumda sürekli şu uygulanıyor, delinin biri kuyuya bir taş atıyor, 40 tane akıllı çıkaramıyor.
Hep bu uygulanıyor yahu :9:
Kimseye deli demiyorum, misal veriyorum aman yanlış anlamayın.
Herkesin kendi düşüncesi. Biri evrim teorisi dedi diye, hemen "tü kaka ALLAHSIZ" şeklinde taraf oluşturmayı bırakın.
Konumuz kızlık zarı. Herkes yapsın işte yorumunu. Aaaaaaaaaa :8:

arkadaslar evrim teorisine deginmissiniz bende duramadim.evrim teorisini bilim reddetmistir.yapilan tum bilimsel calismalara ragmen evrimin gerceklesmeyecegi anlasilmis ve terkedilmistir.ancak national geographic,history channel gibi yahudi kanllari hala bilim evrim teorisini kabul etmis gibi insanlara dayatmaktadir.hatta amarikadaki bazi universitelerde ders kitaplarinda okutulmaktadir.neden yahudi bilimin reddettigi seyi insanlara dayatiyor? bunun cevabini ogrenmek icin yahudinin inancina ve amaclarina bakmanizi tavsiye ederim.bu cok genis bi konu.inanin konusarak 3-4 saatte anlatilabilecek bir konu bu.mason localarindan,illuminatiye kadar dayaniyor bu konu.illuminatiyi hic duymaninizi varsa internetten arastirin,onde gelen tum artist,lider,sarkici gibi unlulerin illuminati uyesi oldugunu gorursunuz.turkiyedeki illuminati uyeleri ise: murat boz,tarkan,acun ilicali,sertap erener,hande yener vs... bu gizli orgutlerin amaci dunyayi tek devlet catisi altinda yonetmek ve seytani tanri olarak kabul etmektir.dini tamamiyle bitirip islerinin kolaylasmasini amaclamaktadirlar.oldukten sonra baska bir canli uzerinde tekrar hayata donmek yani reerkarnasyonda bunlarin basi altindan cikmistir.cok kisa deyindigim icin kafaniz karismis olabilir arastirmanizi tavsiye edyorum.evrim teorisi icinde su videoyu izleyebilirsiniz.
Evrim teorisinin çöküşü (Tüm canlıları Allah kusursuz bir biçimde yaratmıştır) - YouTube

arkadaslar evrim teorisine deginmissiniz bende duramadim.evrim teorisini bilim reddetmistir.yapilan tum bilimsel calismalara ragmen evrimin gerceklesmeyecegi anlasilmis ve terkedilmistir.ancak national geographic,history channel gibi yahudi kanllari hala bilim evrim teorisini kabul etmis gibi insanlara dayatmaktadir.hatta amarikadaki bazi universitelerde ders kitaplarinda okutulmaktadir.neden yahudi bilimin reddettigi seyi insanlara dayatiyor? Bunun cevabini ogrenmek icin yahudinin inancina ve amaclarina bakmanizi tavsiye ederim.bu cok genis bi konu.inanin konusarak 3-4 saatte anlatilabilecek bir konu bu.mason localarindan,illuminatiye kadar dayaniyor bu konu.illuminatiyi hic duymaninizi varsa internetten arastirin,onde gelen tum artist,lider,sarkici gibi unlulerin illuminati uyesi oldugunu gorursunuz.turkiyedeki illuminati uyeleri ise: Murat boz,tarkan,acun ilicali,sertap erener,hande yener vs... Bu gizli orgutlerin amaci dunyayi tek devlet catisi altinda yonetmek ve seytani tanri olarak kabul etmektir.dini tamamiyle bitirip islerinin kolaylasmasini amaclamaktadirlar.oldukten sonra baska bir canli uzerinde tekrar hayata donmek yani reerkarnasyonda bunlarin basi altindan cikmistir.cok kisa deyindigim icin kafaniz karismis olabilir arastirmanizi tavsiye edyorum.evrim teorisi icinde su videoyu izleyebilirsiniz.
evrim teorisinin çöküşü (tüm canlıları allah kusursuz bir biçimde yaratmıştır) - youtube

evet kızlık zarını da yahudiler çaktırmadan yerleştirdi zatenn:35:

canım benim kırdıysam afedersin
samimi söylüyorum kızdırmak için söylemedim
farklı bakış açılarını merak ediyorum
ama aşkolsun iyi fırça attın

Bacım apandis diye bir organ var duydun mu? Onun işlevi yok insanda. Otla beslenen hayvanlarda var.

Duydum tabi...
Bende diyorumki Allah yarattiysa herseyin bi sebebi vardir,ha ise yaramis ha yaramamis...

Pardon bacim hangi organlarimiz gereksiz hâle geldi bi aciklarmisin??

Bide sunu belirtiyim fransadayim ve evrim teorisi dedinmi, maymundan geldik diyorlar,yanlis bilmiyorum yani

Ya ben şu Fransaya çok takıldım, deminden beri nerde evrim orada fransa geçiyor, hakikaten çok merak ediyorum ilişkisini, Darwin aslında Fransız filan mı? Yoksa yurtdışında bile böyle diyorlar sizin demeniz kaç yazar mantığımı?

Bir de şu tek cümleyle özetleme mantığına hastayım ben dünyanın neresinde olursa olsun. Koskoca türlerin kökeni '' Maymundan insana mı geldik? '''ten Freud'un teorileri ''babaya aşık kızla anaya aşık oğlan''dan ibaret.

Ben bu kadaf özel mesaj geleceğini düşünmemiştim. Bir kaç arkadaşa anlattım yüzeysel yeter.

Hahaha... Aynen çok mesaj gelmiş olmalı ki, ikinci mesajı atamadım. Nasıl dolduysa 2 dk da :S Yuh .

erken bosalma esimde bile var.erken bosalmadan anlasilmaz herhalde ama on sevisme yapmasindan,en azindan deligi aramasindan anlasilir ya.acemi olan biri her yaptigiyla anlasilir yani.hatta ilk yapanlarda sertlesme sorunu bile oluyormus heyecandan oyle duymustu.

cok afedersin! iki kez okudum ama anlamadim. Su sertlesmeyi biraz uztu kapakli ama genis anlata bilirmisin:27:

arkadaslar evrim teorisine deginmissiniz bende duramadim.evrim teorisini bilim reddetmistir.yapilan tum bilimsel calismalara ragmen evrimin gerceklesmeyecegi anlasilmis ve terkedilmistir.ancak national geographic,history channel gibi yahudi kanllari hala bilim evrim teorisini kabul etmis gibi insanlara dayatmaktadir.hatta amarikadaki bazi universitelerde ders kitaplarinda okutulmaktadir.neden yahudi bilimin reddettigi seyi insanlara dayatiyor? bunun cevabini ogrenmek icin yahudinin inancina ve amaclarina bakmanizi tavsiye ederim.bu cok genis bi konu.inanin konusarak 3-4 saatte anlatilabilecek bir konu bu.mason localarindan,illuminatiye kadar dayaniyor bu konu.illuminatiyi hic duymaninizi varsa internetten arastirin,onde gelen tum artist,lider,sarkici gibi unlulerin illuminati uyesi oldugunu gorursunuz.turkiyedeki illuminati uyeleri ise: murat boz,tarkan,acun ilicali,sertap erener,hande yener vs... bu gizli orgutlerin amaci dunyayi tek devlet catisi altinda yonetmek ve seytani tanri olarak kabul etmektir.dini tamamiyle bitirip islerinin kolaylasmasini amaclamaktadirlar.oldukten sonra baska bir canli uzerinde tekrar hayata donmek yani reerkarnasyonda bunlarin basi altindan cikmistir.cok kisa deyindigim icin kafaniz karismis olabilir arastirmanizi tavsiye edyorum.evrim teorisi icinde su videoyu izleyebilirsiniz.
Evrim teorisinin çöküşü (Tüm canlıları Allah kusursuz bir biçimde yaratmıştır) - YouTube
hahhh aramızda rumuzu tevrat olan biri var hem de evrimi savunuyor saldıralım!yapmayın allah aşkına. murat bozdan illuminati üyesi mi olur :27:hatta olsa ne olur?
cok afedersin! iki kez okudum ama anlamadim. Su sertlesmeyi biraz uztu kapakli ama genis anlata bilirmisin:27:

sen daha iyi sertleşesin diye mi? erkek değilsen ben de neyim!

Son düzenleme:
bilimsel şeyler değil bunlar.sadece kıssadan hisse tarzı yazılar.
evrim sadece "maymundan geldik" demek değil. "evirmek" eylemini bilirsiniz eğil mi? "evirip çevirmek?" hah bu kökenden geldiğini düşünün. filler mesela, denizde yaşıyormuş, bu kanıtlandı. artık karadalar değil mi? bu da evrim!

ben maymundan bahsetmedim ki zaten
hem fosillere bakılırsa yaratılıştan bugüne köklü değişiklik yok
yani bilgi hatası var

Doğru. Apandisin işlevinin olabileceği hayvan sınıfına sokabileceğimiz insanlarımız var..

evet kızlık zarını da yahudiler çaktırmadan yerleştirdi zatenn:35:

kizlik zarindan bahsetmiyorum dikkat edersen.evrim teorisinden bahsettik.sen bir canlinin DNA'sini degistirisen o canli ya sakat olur ya nallari diker.nasil olurda DNA'nin dahada gelismesini beklersin?

Ben hala Nihali'nin bahsettiği hatada kaldım . Ama bekarlar mesaj atmasın kötü örnek olur mazallah. Diktirmeden sonra yapılmaması gerekn hatayı da öğrenip önümüze gelenle yatarız matarız :) Nihali kızma lütfen ama çok merak ettim yaaa :))

Son düzenleme:
kadinin tecrubesiz olmasi bir cogu kisi tarafinda itici olurken, bir erkeyin tecrubesiz olmazsi neden itici? asil tecrubesiz bir kiz icin tecrubeli bir erkek itici bana gore.

Bana da itici geliyor tecrübesiz erkek fikri, .............................:

Not: Nihali sabaha filan banlanıcam galiba bu gidişle, banlanmadan cevap bekliyorum senden :40: :54:

Not2: Alıntı yapmaya üşendim artık, yahu yahudiler neden Dünya şeytana tapsın istesin, tek tanrılı dine mensup olanlar için çok saçma bir çaba olmaz mı?

Son düzenleme:
kadinin tecrubesiz olmasi bir cogu kisi tarafinda itici olurken, bir erkeyin tecrubesiz olmazsi neden itici? asil tecrubesiz bir kiz icin tecrubeli bir erkek itici bana gore.

yirmili yaşlarda erkek tecrübesizse sorun değil diye düşünürüm ama artık otuz yaşını geçtiyse bir sorunu mu var acaba diye düşünürm

ben illimünaticiyimm hatunlar kaçılınn rumuz Tevrat,evrimi de savunuyorum kökünüze kbrit suyu dökecem :36::36::36:

Back