• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

tbiki bzm gbi düşünmediğin için cahil olmadın bende evrime inanıorm demedm zaten ama su maymun muhabbetini evrm teorisi zannetmen cok gülünç.. acınası üzülesi..

Zannetmen ne demek y'a cocuk yok karsinizda...

Banada uzulmeyin acimayin halimden memnunum ben,cokta bi kaybim yok Bence ...vardir sizinde baskalarinin uzulecegi seyler...
size gore bilmiosam bilmeyim daha iyi...

Bana da itici geliyor tecrübesiz erkek fikri, birkere uzun süre aksiyonda kalabilmesi için bile çaba harcaması gerek, o da belli bir süre pratik yapmadan olmuyordur diye düşünüyorum :9:

Not: Nihali sabaha filan banlanıcam galiba bu gidişle, banlanmadan cevap bekliyorum senden :40: :54:

.................................

Son düzenleme:
Ben hala Nihali'nin bahsettiği hatada kaldım . Ama bekarlar mesaj atmasın kötü örnek olur mazallah. Diktirmeden sonra yapılmaması gerekn hatayı da öğrenip mazallah önümüze gelenle yatarız matarız :) Nihali kızma lütfen ama çok merak ettim yaaa :))

Estağfirullah ne hattime kızmak. Boş verin ya minareyi çalan kılıfını hazırlıyor ama erkekte o kadar saf salak değil biliyor bişeyler yine bir erkekten duymuştum bunu.

hahhh aramızda rumuzu tevrat olan biri var hem de evrimi savunuyor saldıralım!yapmayın allah aşkına. murat bozdan illuminati üyesi mi olur :27:hatta olsa ne olur?

sen daha iyi sertleşesin diye mi? erkek değilsen ben de neyim!

vallah bu durumda erkek olmadigim icin artik bilemeyecegim neysin:)
zadece yakinda evlenecegim ve o bugun an olacak ve ben nasil anlayacagimi bilmiyorum zari olmadigi icin..:33:

Ya ben şu Fransaya çok takıldım, deminden beri nerde evrim orada fransa geçiyor, hakikaten çok merak ediyorum ilişkisini, Darwin aslında Fransız filan mı? Yoksa yurtdışında bile böyle diyorlar sizin demeniz kaç yazar mantığımı?

Bir de şu tek cümleyle özetleme mantığına hastayım ben dünyanın neresinde olursa olsun. Koskoca türlerin kökeni '' Maymundan insana mı geldik? '''ten Freud'un teorileri ''babaya aşık kızla anaya aşık oğlan''dan ibaret.

Ne yapmaya calisiyosunuz anlamadim...
Gece gece istahiniz yerinde

Bana da itici geliyor tecrübesiz erkek fikri, birkere uzun süre aksiyonda kalabilmesi için bile çaba harcaması gerek, o da belli bir süre pratik yapmadan olmuyordur diye düşünüyorum :9:

Not: Nihali sabaha filan banlanıcam galiba bu gidişle, banlanmadan cevap bekliyorum senden :40: :54:

Not2: Alıntı yapmaya üşendim artık, yahu yahudiler neden Dünya şeytana tapsın istesin, tek tanrılı dine mensup olanlar için çok saçma bir çaba olmaz mı?

taşlarlar seni :27:
not: nihali yazarsa sen de bana :))
not2: hitler ölmedi, kalbimizde yaşıyor :P

hahhh aramızda rumuzu tevrat olan biri var hem de evrimi savunuyor saldıralım!yapmayın allah aşkına. murat bozdan illuminati üyesi mi olur :27:hatta olsa ne olur?

cnm cok guzel bi soru sordun.murat boz illuminati uyesi olsa ne olur? bunu anlaman icin cok kucuk arastira yapmanizi isteyecegim.hatta linkini gonderim bi bak.illuminati 2007 yilindan sonra kendilerini desifre etmeye basladilar.simgelerini yayimlama karari aldilar.cizgi filmlerde bile 1 saniye bile olsa bu simgeler cikiyor.bu gibi unlulerde bu tur simgeleri cok guzel reklam yapabilirler dimi? sunu bi izleyin bak.bunun ikinci ucuncu bolumunu falan izleyin.
Illuminati : Türkiye Deşifre 1.Bölüm - YouTube

bilemiyorum.. ben kendim gibi tecrubesiz birini isterim. Tecrubeli kizi ilk gecede bosamayi biliyorlar, bu durumda ozaman bizimde en dogal hakimiz! bu yuzden madem bazi kizlar onlara itici geliyor, benim icinde tecrubeli biri itici....

Abi kızlık zarının ne işe yaradığı geçmiş sayfalarda gayet açık yer yer tıp terminolojisi de kullanılarak açıklanmış. Hatta koltuk altı kılları zatüreye karşı koruyormuş. (sevmedim bu koruma yöntemini) Konu darwin e nereden geldi.:44: Kadın milletinin ağzına da zar lazım:27:

cnm cok guzel bi soru sordun.murat boz illuminati uyesi olsa ne olur? bunu anlaman icin cok kucuk arastira yapmanizi isteyecegim.hatta linkini gonderim bi bak.illuminati 2007 yilindan sonra kendilerini desifre etmeye basladilar.simgelerini yayimlama karari aldilar.cizgi filmlerde bile 1 saniye bile olsa bu simgeler cikiyor.bu gibi unlulerde bu tur simgeleri cok guzel reklam yapabilirler dimi? sunu bi izleyin bak.bunun ikinci ucuncu bolumunu falan izleyin.
Illuminati : Türkiye Deşifre 1.Bölüm - YouTube
sabaha izler konu kapanmadıysa yorum yazarım,şimdi kızım uyuyor.
bilemiyorum.. ben kendim gibi tecrubesiz birini isterim. Tecrubeli kizi ilk gecede bosamayi biliyorlar, bu durumda ozaman bizimde en dogal hakimiz! bu yuzden madem bazi kizlar onlara itici geliyor, benim icinde tecrubeli biri itici....

:27:

Back