Evet koNişanlı veya evlenmek üzere olan biri misin?
Evleneceğin kişinin bu denli bir konuya takık olduğu ve seninde bu nedenle böyle olduğunu düşündürttü bana bu.
Eğer öyleyse o erkekler evlenene kadar kadınların üstlerinden inmezler, sonra evleneceği kişden bunu beklerler anlamış değilim.. Hala böyle şeylere takan var mı ya?
hiç bu açıdan dusunmemistim. Çok sağolun benimki takıntı aslında kendime inandiramiyorumKızlık zarı diye BİRŞEY YOKK! KIZLIK ZARİ YOK!! KIZLIK ZARI MUAYENESI DIYE BIR ŞEY YOK! DIKIMI DİYE BIR ŞEY YOK! Bağırıp çağırıp alnıma asıp gezmek istiyorum. Arkadaşlar doktorların yaptığı farklı bir şey. Hastalara da söylemiyorlar tam olarak neyin ne olduğunu. Hiçbirimiz kendimizi vulvamızı kadınlığımızı tanımıyoruz. Lütfen atın artık su kızlık düşüncesini aklınızdan. Öyle bir şey yok. Sağlıklı bir cinsel ilişki de ilk ilişki dahi olsa kanama olmaz. Kanama olmaması çok güzel bir şeydir.ve o ilişkinin sağlıklı olduğunu gösterir. Sizin o gördüğünüz kanlar ilk gecede vs. Toplum baskısı ve psikoloji sebeplerden dolayı kendinizi kasmanız. Aşk kası kasıldığı için sen izin vermediğin yani istesen bile aşk kasın psikolojik olarak izin vermiyor ve bir zorlama olduğu için giriş yeri tahriş oluyor. Içeride ki kılcal damarlar çatlıyor ve bu sebeple kanama oluyor. Kanaması duymayanlar oluyor bunlar da doktor muayenesi gerekiyor o kılcal damarları yakıyorlar. Veya çok çok litrelerce kan kaybeden oluyor bilgisizliklerinden vajina duvarları derin yırtılıyor ve bu sefer cerrahi müdahale ile dikiş gerekiyor ve bu hiç kolay değil. Muhtemelen adet bittikten sonra için de kalan kahverengi akıntıyı görmüşsündür sen. Ama lütfen araştırın okuyun izleyin doktorlara gidip bu konuyu tartışın. Çoğu kadın doğum uzmanı diyor ki bize kızlık bekaret muayenesi diye geliyorlar. Karşımızda ki kesinlikle bizi dinleyecek bir insan değil geciştirmek için bakıyoruz he tamam bir şey yok hani herhangi bir tahriş belirtisi yok bekâretin duruyor diyoruz diyorlar. Kızlık zarı dikimi diye gelenlere de aslında vajina daraltma 1-2 dikiş vajina girişine yapıyoruz o da sanıyor ki kızlık diktirdi oluo bitiyor diyor. Ama lütfen hekimleri bu işe alet etmeyin kırmızı boya ile kaplı vajinal bezler var bu işler için yapılmış onları kullanın diyorlar. Püfff çok konuştum ama daha çok konuşmak istiyorum. Hiç düşündünüz mü evli oluo tecavüze uğrayan kadinlar da neden kanama oluyor?hatta o kadınlar çocuk doğurmuş oluyor. Istemedikleri ve zorlama olduğu için kanamaları oluyor. Araştırın doktorların youtube videoları var dinleyin izleyin. Youtube da kızlık zarı ne değildir yazın Müjde hocanın tüm videolarını izleyin lütfen. Artık doğruları öğrenme vakti. Cinsellik ve cinsel organımız ayıp terbiyesiz pis bir şey değil. Kendi organınızı vulvanızı tanıyın.