Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Ben gerçekten bunu yapan kızlarımıza hak vermekle birlikte bunu yapmaya mecbur bırakan adamların da hakettiğini düşünüyorum sonra dönüp eşime bakınca çok şükür diyorum. Ben ilk cinsel deneyimimi eşimle yaşadım ama kendisi benim bakira olduğumu öğrendiğinde çok şaşırmıştı.

Yani yaşadığımız ortam mı sizden farklı bilemiyorum ama yıl olacak 2015 ben olan kimseyi tanımıyorum çevremde. Yani ben daha önce de başkalarıyla bunu ysşamış olsam eşim bunu sorun etmeyecekti zaten hiç etmemiş de.

Yalnız böyle düşünse de eşimin görüşlerine ya da ortak arkadaşlarımız hakkında düşüncelerşne baktığımda bazı kızlar için motor diyebiliyor kaba tarifle. Çünkü önemli olan bakire olup olmamanız değil etrafınızda nasıl bir izlenim bıraktığınız çevrenizin sizi nasıl tanıdığıdır. Ya da kaç ayda bir sevgili değiştirdiğiniz ya da sevgili olmadan önce kimle ne yaşadığınızdır. Yoksa tabii ki sevsiğiniz insanla her şeyi yaşayabilirsiniz.

Umarım herkesin karşısına kendi gibi yüreği olan insanlar çıkar, ve bunu sorun eden adamlar daha beteriyle karşılaşır.

Yalanı soyluyorsunuz kı hayatınızın geri kalanında bu yuzunuze vurulmasın..

Peki bılmıyor musunuz ki bu dünyada hıcbırsey gizli kalmaz..

Sen o kandırdığın kocanla evlıyken..bıgun bu konu onune gelse adamın?

Sadece gunu kurtarmak adına kararlar almayın..sizi seven zarınıza mı aşık oldu?

Ben gerçekten bunu yapan kızlarımıza hak vermekle birlikte bunu yapmaya mecbur bırakan adamların da hakettiğini düşünüyorum sonra dönüp eşime bakınca çok şükür diyorum. Ben ilk cinsel deneyimimi eşimle yaşadım ama kendisi benim bakira olduğumu öğrendiğinde çok şaşırmıştı.

Yani yaşadığımız ortam mı sizden farklı bilemiyorum ama yıl olacak 2015 ben olan kimseyi tanımıyorum çevremde. Yani ben daha önce de başkalarıyla bunu ysşamış olsam eşim bunu sorun etmeyecekti zaten hiç etmemiş de.

Yalnız böyle düşünse de eşimin görüşlerine ya da ortak arkadaşlarımız hakkında düşüncelerşne baktığımda bazı kızlar için motor diyebiliyor kaba tarifle. Çünkü önemli olan bakire olup olmamanız değil etrafınızda nasıl bir izlenim bıraktığınız çevrenizin sizi nasıl tanıdığıdır. Ya da kaç ayda bir sevgili değiştirdiğiniz ya da sevgili olmadan önce kimle ne yaşadığınızdır. Yoksa tabii ki sevsiğiniz insanla her şeyi yaşayabilirsiniz.

Umarım herkesin karşısına kendi gibi yüreği olan insanlar çıkar, ve bunu sorun eden adamlar daha beteriyle karşılaşır.
zaten o motorlar yüzünden gerçekten mağdur olanlar da damgayı yiyor.önemli olan insanların bunun ayrımını yapabilmesi.kınamak aşağılamak hep kolay geliyo .

Kimse kimseyi ortada bırakmıyor iki bireyin ortak kararı bu evet diyorsan sorumluluk sende karşı tarafta değil cinsellik var diye de kimse kimseye ne ait ne köledir tecavüz olsa amenna

Burada diktirme konusu olan bir arkadaş vardı bdv de konu açtı sevgilim dövdü beni eve kitlefi gitti polisi ara yok şunu yap yok meğer ise diktirip kandırmış adamı bak şimdi tepki de veremiyor. Cinselliği yaşadın herif manyak çıktı bi ömürü zehir mi edeceksin iki tarafta olmuyorsa ayrılır bu kadar basit

Burda diktirmek için konu açan biri daha vardı klasik başıma neler geldi vs vs ağlıyor acıtasyon yapıyor başka yerde konusuna bakıyon webcam de soyunmaktan bıkmış hani pişmandı

Böyle örnek çok var burada

Ha ortak arkadaşımın başına geleni söyleyeyim kandırdı evlendi eski erkek arkadaşı video tehditi ile zorla yanına çağırıyordu dikkat edin video felan olmasın bari

Zar için evlenen adamdan hayır gelmez bi kere siz cinselliğe ters bakmıyorsunuz ki şimdi niye ne oldu birden ?

Et parçası değiliz ama bu ülkede kendibi erkeğw hediye paketi gören ve iki yüzlüler yüzünden et parçasıyız.
benim kafamda baya karıştı off kadın olmak ne zor ya çok şükür böyle şeyler yaşamamışım

Arkadaşlar sevdiğiniz hayatinizi birlestireceginiz insanı kandirmak yerine dürüst olmayi tercih edin. Bu isin bu dünyası varsa obur dunyasida var sonra nasıl yüzüne bakacaksiniz anlamiyorum. Evet basiniza kotu bisey gelmis olabilir. Istemeden biseyler yasamis olabilirsiniz. Dürüstlük herseyi çözer. Karsinizda da sizi anlamayacak kadar dar görüşlü biri varsa onunla olmamayi tercih etmeniz en dogrusu bence.

Arkadaşlar burda bilip bilmeden sizi yargılayanları, dürüst olun diyenleri hiç bir şekilde itibara almayın. çunku siz karsinizdaki erkegi onlardan daha iyi tanirsiniz. zaten kabul edecegini dusunenlerin burdada pek isi olcagini sanmiyorum. hayat sizin hayatiniz, yalan sizin yalaniniz. bosverin bu kisileri.. zaten ciddi anlamda amaclarini da anlamadim. ben herseye ragmen durust oldum bu konuda ama olmadi. oyle iyi bir insandi ki belki bi daha karsima boyle birisi cikmiycak. diyorlarya sevgili akil hocalahrimiz sizi boyle kabul etmeyeni sizde kabul etmeyin diye iste en cok guldugum cumlede bu. bi insan bir hata yaptiginda tum hayatina mal olmamali bu durum. maalesef sevince de kiyamiyomus insan selametle kalin

Ay lütfen bir hata yaptım diye bahsedip kendinizi alçaltmayın kızlar. Cinsellik utanılacak bir şey değil, bir ayıp bir hata değil eğer bir hata varsa sizi olduğunuz gibi kabbullenmeyen adamla evlenecek olmanız ki o da sizin tercihİnizse hata da olsa sizin doğrunuz. Burada geri kafalı yorumlara aldanmayın.

Sizi öyle kabullenmeyecek adam bakir olsun canımızı yesin ama tutup her boku yemiş ama karım bakire olsuncuysa çok iyi yapıyorsunuz tebrik ederim.

yine diyorum ikiyüzlü toplum utansın. kızlar siz utanmayın. her haltı yiyip bakişre evlenenleri el üstünde tutan toplum utansın.
sizi bunu yapmaya sevk eden çifte standartlı toplum utansın.
bana göre yanlış yapmıyorsunuz.
erkektir yapar ,kadın yaparsa tü kaka diyen zihniyet uttansın.
bakire değil diye kızını aile kararıyla kara toprağa veren ,öldüren toplum utansın !

Son düzenleme:
yine diyorum ikiyüzlü toplum utansın. kızlar siz utanmayın. her haltı yiyip bakişre evlenenleri el üstünde tutan toplum utansın.
sizi bunu yapmaya sevk eden çifte standartlı toplum utansın.
bana göre yanlış yapmıyorsunuz.
erkektir yapar ,kadın yaparsa tü kaka diyen zihniyet uttansın.
bakire değil diye kızını aile kararıyla kara toprağa veren ,öldüren toplum utansın !

bu dikim yaptıran kızların hangi bir zorla ilişkiye girmiş acaba,ne yaptığını kiminle takıldığını bilen kimse gidip bu tarz ilişkiler yaşamaz he yaşarsa da kendi görüşüdür kimseyi bağlamaz,yalnız daha sonra gidip ameliyat ile evlendiği adamı kandırırsa burada bir tezatlık vardır,daha önce yattığın adam seni terk edip gidince elin temiz saf çocuklarını kandırmak acizliktir,zavallılıktır.Çıkıp söylersin o zaman ben böyle böyle bir ilişki yaşadım sizi seven kabullenen insanlar elbette çıkar,her haltı yiyip bakire evlenenler demişsin de hepimiz gençlik yıllarımızda kaçamaklar yapmışızdır ama bazıları kendini yatağa götürecek kadar fazla kaptırmıştır o zaman sonuçlarına da katlanır,kusura bakmayın bu ameliyatı olup da allahıma şükürler olsun kocam fark etmedi diyenler utanmalı

bu dikim yaptıran kızların hangi bir zorla ilişkiye girmiş acaba,ne yaptığını kiminle takıldığını bilen kimse gidip bu tarz ilişkiler yaşamaz he yaşarsa da kendi görüşüdür kimseyi bağlamaz,yalnız daha sonra gidip ameliyat ile evlendiği adamı kandırırsa burada bir tezatlık vardır,daha önce yattığın adam seni terk edip gidince elin temiz saf çocuklarını kandırmak acizliktir,zavallılıktır.Çıkıp söylersin o zaman ben böyle böyle bir ilişki yaşadım sizi seven kabullenen insanlar elbette çıkar,her haltı yiyip bakire evlenenler demişsin de hepimiz gençlik yıllarımızda kaçamaklar yapmışızdır ama bazıları kendini yatağa götürecek kadar fazla kaptırmıştır o zaman sonuçlarına da katlanır,kusura bakmayın bu ameliyatı olup da allahıma şükürler olsun kocam fark etmedi diyenler utanmalı
hayır her haltı yiyenle kastım ne önce onu anlayalım. hertürlü ilişkiyi yaşayıp bakire kalan kastım.
zorla ilişkidende bahsetmiyorum o tecavüzdür zaten ki bunu yaşatyana bunu zaten söyleyen canavardır utan denilmez onlara.
ne yaptığını bilende yaşar. sever aşıık olur güvenir ümitlendirilir sevdiğiyle olur ama devamı gelmez. adam yanlış yapar aldatır vs. biter.
saf çocuk denilen bana göre bakir erkektir. bakir erkek evet bakire isterse ona ok derim.onu kandırmak bencede yanlış.
ama bakir olmayanın bakire aramasına dur bakiim orada. sen sevişirken bunları yaşarken kimse laf etmiyor ama sen bunu istityorsan bencilsin derim. erkek olmanmı sana bu hakkı veriyor derim.
senin üstünlüğünmü bu derim. ben yaşadım kız arkadaşımla beraber oldum ama sen olmazsın diyene evet o zaman bu sana müstehak derim

hayır her haltı yiyenle kastım ne önce onu anlayalım. hertürlü ilişkiyi yaşayıp bakire kalan kastım.
zorla ilişkidende bahsetmiyorum o tecavüzdür zaten ki bunu yaşatyana bunu zaten söyleyen canavardır utan denilmez onlara.
ne yaptığını bilende yaşar. sever aşıık olur güvenir ümitlendirilir sevdiğiyle olur ama devamı gelmez. adam yanlış yapar aldatır vs. biter.
saf çocuk denilen bana göre bakir erkektir. bakir erkek evet bakire isterse ona ok derim.onu kandırmak bencede yanlış.
ama bakir olmayanın bakire aramasına dur bakiim orada. sen sevişirken bunları yaşarken kimse laf etmiyor ama sen bunu istityorsan bencilsin derim. erkek olmanmı sana bu hakkı veriyor derim.
senin üstünlüğünmü bu derim. ben yaşadım kız arkadaşımla beraber oldum ama sen olmazsın diyene evet o zaman bu sana müstehak derim

İyi de zorla olmuyor ki yaşıyorsan evet diyorsan tüm sorumluluk tek tarafa yüklenemez asla kaldıramayacaksan hayır de bekle ayrıca bakir olduklarını sorup ona göre mi evleniyor bu kadınlar hayır ben buna nikah kıydırırım diye yapıyor. Hayır cinselliği evlencen diye yaşamak mantıklımı sence ? seversin yaşamak istersin yaşarsın bu kadar ve bunda bişey yok ya da günü birlik takılanlar gibi takılırsın oda senin yaşam biçimin karakterin

Cinsellik yaşadıysan senin için sorun değil demek ki bu git aynı kafadan biri ile evlen ki ona göre çevreni şekillendirirsen çok rahatta aynı kafadan birini bulursun kaldı ki zara tapan bir adam ile sırf nikah için evlenmek nedir ya ömür mü geçer ?

Bak burdakilere hep kandırılmış hep zorla bilmem ne kimse severekte yaşamamış mış hadi oradan derler bi dedikleri bi dedikleri de tutmuyor.

Ohh anlamadı kız sandı demek ne kadar adice ve küçük düşürürce kendini onur gurur olmalı ben yaşayacağımı yaşayayım ama kocam bakire sansın bu mantıkla zaten bu haldeyiz ve toplum diyorsunuz ya toplum sen ben o diğerleri yani biz bireyler bu toplumu değiştirmek bizde ama hangi kadının işine gelir aksine memnun bu çanak onlara ayy ailem var ayy toplum şöyle

Bu ülkede bir şeyler değişecekse kafa yapılarının değişmesi lazım okulum bitti eve kız gidecem ya da evlencem kız sanmalı beni ile olacak iş değil

işte toplum bakirelik dayatması yapmasa bunlara kalkışılmazdı. keşke şu zar olmasaydı erkeklerde o sorun yok. adamlar hep şanslı zaten. doğuştan şanslı. ne olursa kadınlara oluyor.

Saçmalık dayatma yok bence ailene çevrene göre karar verirsin ona göre yol çizersin üstelik bakire olmadan evlenenler hangi toplumdan o zaman ?

Saçmalık dayatma yok bence ailene çevrene göre karar verirsin ona göre yol çizersin üstelik bakire olmadan evlenenler hangi toplumdan o zaman ?
olmazmı. nasıl dayatma yok. millet keyfindenmi bu ameliyatı oluyor..
ben toplumun o kesiminden bahsetmiyorumki zaten. onlarda dayatma yok tabii

olmazmı. nasıl dayatma yok. millet keyfindenmi bu ameliyatı yapıyor..
ben toplumun o kesiminden bahsetmiyorumki zaten. onlarda dayatma yok tabii

İşte onlar hangi toplumdan o zaman onu soruyorum size ? Keyifden tabi yapıyor yaşadı yaşayacağını şimdi okul bitti aile yanına dönecekler yada evlilik zamanı geldi zira yaşarkende aynı toplumdaydılar sorun yokdu hop ne değişti ?

İşte onlar hangi toplumdan o zaman onu soruyorum size ? Keyifden tabi yapıyor yaşadı yaşayacağını şimdi okul bitti aile yanına dönecekler yada evlilik zamanı geldi zira yaşarkende yanı toplumdaydılar sorun yokdu hop ne değişti ?
ilahi keyfinden yapmaktan bahsetmiyorum ben. ameliyatı keyif almak için olmuyor demek istedim
ay canım çekti bir ameliyat olayım diye değil elbette.
toplım aynı. ama buna doğaal bakanlarda bu toplumdan bakmayanlarda. toplum kozmopolit bu konuda.
hata nedir bilirmisin.
adı üstünde hata.
ailesi buna normal bakmayanlar bunu tabu olarak gören ailesi olanlarda hata yapar.duygularına yenik düşer. değişen bir şey yok. değişen o kızın ailesine geri döndüpğünde yaşadığı acı. ve çevresindeki erkeklerin kan isteği
kısacası onları bu yöne getiren çevre. ve dediğim gibi toplum.
ben ve benim gibi düşünenler bunu yanlış bulmuyoruz. ben yaptırmadım bu arada. bunu savunuyorsam sakın bunu anlama. ama çevrem farklı.buna normal bakan çevre. ama çevresi muhafazakar olan bunu yapıyor.
yapsınlar diyorum. hakveriyorum. bu benim görüşüm. farklı düşünen olabilir. ama düşüncem değişmez

Son düzenleme:
ilahi keyfinden yapmaktan bahsetmiyorum ben. ameliyatı keyif almak için olmuyor değilim. ay canım çekti bir ameliyat olayım diye değil elbette.
toplım aynı. ama buna doğaal bakanlarda bu toplumdan bakmayanlarda. toplum kozmopolit bu konuda.
hata nedir bilirmisin.
adı üstünde hata.
ailesi buna normal bakmayanlar bunu tabu olarak gören ailesi olanlarda hata yapar.duygularına yenik düşer. değişen bir şey yok. değişen o kızın ailesine geri döndüpğünde yaşadığı acı. ve çevresindeki erkeklerin kan isteği
kısacası onları bu yöne getiren çevre. ve dediğim gibi toplum.
ben ve benim gibi düşünenler bunu yanlış bulmuyoruz. ben yaptırmadım bu arada. bunu savunuyorsam sakın bunu anlama. ama çevrem farklı.buna normal bakan çevre. ama çevresi muhafazakar olan bunu yapıyor.
yapsınlar diyorum. hakveriyorum. bu benim görüşüm. farklı düşünen olabilir. ama düşüncem değişmez

İşte sen buna evet diyorsan o topluma karşı çıkıyorsun madem öyle arkasında duracaksın aileni her şeyi geçmişsin sonuçta çevrenide ona göre şekillendirebilirsin sonuçta o insanları seçersin etrafına. Sen ben geri dönecem ama olsun yaşayacağım işte dersen yaşarsın bitti sonra aa ailem var ben diktireyim diyorsan iki yüzlüsündür toplumla aile ile alakalı değildir bu olay. Çevresi muhafazakar olan kapalıları da görüyoruz burada da var iki kişi öyle biri özelden sen sus da demişti hatta bdv de konu açıp farklı anlattı sonra ne olduğu ortaya çıktı hemen konumu silin arkasından isim değişikliği yaptı ha bazı kapalılar da dini nikah kıyar karı kocayız der ki dini nikah kendi aralarında kısaca mianreyi çalan kılıfı uyduruyor ve en çok kılıf toplum böyle ailem var kılıflarıdr bak sana hepsi kandırılmış zorla olmuş yuh yani

Benim arkadaşlarımın hiç biri sorun yaşamadı ki evlendi mutlulular da bende keza nişanlıyım sorun yok o çevre kişiyle alakalı okul bitti yada evlilik geldi diktireyim diyen kafa yapısı çok farklıdır işte sen yaşarken ailen toplum vardı ne oldu döndün bu kadar derim ?

zaten hata denen şey, tabu ,kurallar t,oplumun dışında yapılan şeydir. olmazsa hata olmazki.
öldürülen kızlar bunu bilmiyormu. biliyor. hatta bunu yaptıklarında öldürüleceklerini bilerek yapıyorlar. çünkü hata yapılır. can vermede olsa duygular öne çıkar. bunu canlarıyla öderler. ama işte hata, toplum ,kural tanımaz

zaten hata denen şey, tabu ,kurallar t,oplumun dışında yapılan şeydir. olmazsa hata olmazki.
öldürülen kızlar bunu bilmiyormu. biliyor. hatta bunu yaptıklarında öldürüleceklerini bilerek yapıyorlar. çünkü hata yapılır. can vermede olsa duygular öne çıkar. bunu canlarıyla öderler. ama işte hata, toplum ,kural tanımaz

Hata bir defa olur burda bir defa değil çoğu emin ol tek kişi de olsa yaşadı yaşayacağını ki kendi kararı kişinin sonrası ben napıcağım diyecekse yada karşısındaki insanı kandıracaksa hiç yaşama o durumu düşürme kendini değil mi ? Burda tercih edenler de çok hata dışında senin için tabu değil demek ki toplumda umurunda değil ee işte nasıl döneklik bu ? Sonradan ortaya mı çıkıyor aile ve toplum ?

X