En azından söyleyecek cesareti bulmuş ve dürüstlüğünden kaybetmişsin yüzde 90ı da evlenmez bırakır..yaramaz dürüstlük bunlara
Ya ben çok vicdanlı bir insanım.Onunla ayrılma sebebimiz bakire olmamam değildi. Bazı hareketleri eğitimli birine göre kabaydı ondan bıraktım.Keşke ben o %10 luk kesimden birini bulabilsem düşünüyorum hayat boyu bu yalanın altında ezilebilirim.Öbür taraftan bipolar hastasıyım. Onu sorun yapmıyolar. Ama bunu söylersem de 5 senedir hiçbir erkekle buluşmadığıma inanmaz falan. Söyliceksem bile ortak arkadaşlarımız olmamalı duyulmamalı yani çevrem tarafından annem babam biliyor ama bu şartta görücü usulü olmaz duyulur söylersem bu.Bipolar hastası söylediğimde bile istemeyenler var bakire olmadığımı söylersem bu zır deli der evlenmek için tek şansım en sevmediğim şeyi yapmak yani dürüst olmamak... umarım ağzımı sıkı tutarımda bigün duygusallaşıp ağzımdan kaçırmam. Birde şu durum var ben kendimi ona karşı küçük düşmüş hissedicem.Yani normal bişe için bana kızdığında ben bakire olmadığım için bana böyle yapıyor derim kuruntu yaparım tek yol...