Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

nişanlıyken mi girdin
Hayir nikahim oldu önden
Vicdan kismi da artik cekmiyorum butun erkekler evlenmeden önce iliskiye giriyo onlar vicdan yapiyo mu bize karsi? Bu sorunun cevabini verdigim gunden beri cekmiyorum vicdan azabi falan. Sende cekme biz kotu bisey yapmadik.

kızlar en büyük korkum yıllar sonra vicdan yaparak bumu söylemek. çünkü ben en küçük yalandan bile hoslanmıyorum.6 aydır biriyle konusuyordum. Söyledim ilk kabul etti senin inancınla oymamıs falan teselli etti ilk. Sonra bi de Erzurumlu biri bu oralarda önem veriyorlar biliyorsunuz sonra uzak durdu daha yazmadı.Soğudu muhtemelen. 1 kaç defa daha böyle oldu hakaret bile yedim ve artık çok yoruldum.Si diktirince tüm geçmişi silmiş geçmişin izlerini silip güçlü mü hissettiniz

Canım neyin vicdan azabı??? yani şöyle söylim benimde cok ciddi bir ilişkim var erkek arkadasım dar görüşlü biride değil söylesem kabul eder ama neden söylimki? ne gerek var ? söylesem beraber olmak isteyebilir ben riske atmadım
Bak bir vicdan azabı çekeceksen allaha karsı çek ama tövbe edersen allah kabul ediyor tövbeni ben bir kez yaptım bu hatayı tövbe ettim allah tövbemi kabul edıyorsun elin kuluna neden hesap vereyım ben? sonucta ondan önce olmus
İnan zerre kadar erkek karsı vıcdan azabı duymuyorum eminim bir cok kişiyle beraber oldu ha olmasaydı inan yine umrumda olmazdı ben allaha tövbemi etmıs dini boyutunda içim rahat gerisi zerre umrumda değil
kımsenın hakkını yememısım neden vicdanım rahat olmasın? o kadar rahatımkı valla inanamazsın :) bosver ayrıca kımseye anlatma daha fazla bu tür işler pis işler cabuk yayılır ve toparlayamazsın

Canım neyin vicdan azabı??? yani şöyle söylim benimde cok ciddi bir ilişkim var erkek arkadasım dar görüşlü biride değil söylesem kabul eder ama neden söylimki? ne gerek var ? söylesem beraber olmak isteyebilir ben riske atmadım
Bak bir vicdan azabı çekeceksen allaha karsı çek ama tövbe edersen allah kabul ediyor tövbeni ben bir kez yaptım bu hatayı tövbe ettim allah tövbemi kabul edıyorsun elin kuluna neden hesap vereyım ben? sonucta ondan önce olmus
İnan zerre kadar erkek karsı vıcdan azabı duymuyorum eminim bir cok kişiyle beraber oldu ha olmasaydı inan yine umrumda olmazdı ben allaha tövbemi etmıs dini boyutunda içim rahat gerisi zerre umrumda değil
kımsenın hakkını yememısım neden vicdanım rahat olmasın? o kadar rahatımkı valla inanamazsın :) bosver ayrıca kımseye anlatma daha fazla bu tür işler pis işler cabuk yayılır ve toparlayamazsın
Evet 6 ay konustugum cocuk bunu söyleyince veda bile etmesen gitti. En çok bu koydu veda bile etmedi.Veda ermeye bile cesaretü yok. Vw benim psikolojim acayip bozuk.

kimsenin işine karışmam ama yalan üzerine kurulan evlilik sürmez bence. Keşke kızlık zarına bakıp evlenip evlenilmeyeceğini kararlaştıran erkekler olmasa ama öyle bir dünya yok ne yazık ki. Benim size soracağım tek şey şu bir erkek sizden bekaret bekliyorsa o erkek muhafazakardır. Neden muhafazakar biriyle evlilik kuruyorsunuz. Normalde bekareti umursamayan geniş erkeklerde var.

kimsenin işine karışmam ama yalan üzerine kurulan evlilik sürmez bence. Keşke kızlık zarına bakıp evlenip evlenilmeyeceğini kararlaştıran erkekler olmasa ama öyle bir dünya yok ne yazık ki. Benim size soracağım tek şey şu bir erkek sizden bekaret bekliyorsa o erkek muhafazakardır. Neden muhafazakar biriyle evlilik kuruyorsunuz. Normalde bekareti umursamayan geniş erkeklerde var.
Geniş erkek mi :) ohoooo yani sürekli başa dönüyorum. Burası tartışma yeri değil. Burası insanların birbirine faydalı olmaya çalıştığı, tecrübelerini aktardığı bir mecra. Herkes ne istiyorsa onu yapar, kimle istiyorsa onunla olur. sizde fazla merak etmeyin böyle şeyleri :KK66:

Bende sunu merak ediyorum nerde o erkekler?
Bana denk gelenler sen hanim hanimciksin iyi aile kizisindir diye gelen erkekler oldu bugune kadar hep.... dolayisiyla -bakiresindir - dusuncesiyle... turkiyede mi yasiyoruz hepimiz gercekten bazen kendime soruyorum bunu. En modern erkek bile bakire degilse olmaz diyo siz daha neyin yargisindasiniz ben anlamiyorum. Biz cok mu merakliyiz para dökmeye kendimize iskence etmeye ama bunu bilse basta ailemiz olmak uzere herkes bizi dıslar.

Ayrica yalansa erkeklerinki yalan olmuyo mu onlara da böyle yükleniyo musunuz? Onlara sorsan bakirdir hicbi kizla yatmamistir ama %99 u evlenmeden iliski yasiyo buna ne diceksiniz?

Evet 6 ay konustugum cocuk bunu söyleyince veda bile etmesen gitti. En çok bu koydu veda bile etmedi.Veda ermeye bile cesaretü yok. Vw benim psikolojim acayip bozuk.
Artik akillan hepimiz ayni yollardan gectik bende inatla aciklamaya calistim ama sonunda ne namussuzlugum kaldi ne o....lugum.. sende artik söyleme kimseye diktir sakla herseyi yeni bi sayfa ac

Ben kardeşlerim olarak sesleniyorum hiçbir erkeğin kuklası olmayın. İnanın değmiyor inanın. Ben evlenirken daha önce erkek arkadaşım bile olmamıştı. Şuan ne oldu 6 ayda ayrıldık kendimi öyle kirlenmiş ve pis hissettim ki. Aklıma ümit besenin filmleri geldi olduğu gibi kabul edecek aşık adam elbette vardır mesele bulmakta..

Ben kardeşlerim olarak sesleniyorum hiçbir erkeğin kuklası olmayın. İnanın değmiyor inanın. Ben evlenirken daha önce erkek arkadaşım bile olmamıştı. Şuan ne oldu 6 ayda ayrıldık kendimi öyle kirlenmiş ve pis hissettim ki. Aklıma ümit besenin filmleri geldi olduğu gibi kabul edecek aşık adam elbette vardır mesele bulmakta..
Haklisiniz sizde haklisiniz o pislik mahlukatlara degmez ne demek istediginizi cok iyi anliyorum.. ama kendimden ornek vereyim benim gücüm gercekten kalmamisti beklemye iki sevgilime söyledim ikisi de mahvetti herseyi ciddi travma yani..
İnsallah bu durumda olanlari dediginiz gibi sahiplenicek bi erkek cikar gönül öyle istiyo ama iste..

İlk bir ay neyse ama sonraki aylar her gün çitileye çitileye yıkanıyordum sevmediğin veya yanlış tanıdığın adamla beraber olmak öyle zor ki. Ruh hastası oldum ilaç kullandım. Şuan evlilik asla düşünmüyorum insanın kendi parasını yemesi kadar güzel bir şey yok.

hiç yadırgamıyorum neymiş zarmış erkek milleti evlenmeden her kızla yatmak kalkmak ister ama iş evlenmeye geldi mi bakire olsunmuş. Sen niye bakir olmuyorsun o zaman da her kızdan faydalanmaya çalışıyorsun. Evlilik öncesi ilişki çoğunlukla bayanlar açısından olumsuz şekilde sonuclanıyor ama madem böyle bir şey oldu karsınıza çıkan kişiyle sıfırdan başlayın diktirin de. Hiç de kandırmak olmuyor bence esas erkekler kızları kandırıp da ilişkiye girmek için milyon takla atıp alacağını aldıktan somra da ayrılıyor esas kandıran taraf erkekler....

Benim nişanlım da rahatça bana daha önce ilişki yaşadığını söyleyebiliyor ben gıkımı çıkaramıyorum. Ben bunu biliyorsam onun da bilmesini isterdim evlenmeyecek olsam çatır çatır yüzüne söylerdim ama elde değil..Erkeklere normal kadınlara yasak mı??Kadınlar tüm dünyada bu şekilde rencide edilmek zorunda mı anlamıyorum.sonra vicdan muhasebesi yaptıran hemcinslerimize ne demeli

şuan kendime çok eğitimli modern islamcı birini buldum.ilk günlerde söyledim ve bir daha lafını etmedi o konulara hassasım soğudum dedim cinsel bir şey konusmadı ama ben sen bilsen bile bunu kızlık zarımı diktircem o çocuğun kızlık zarını almasını kendime yediremiyorum dedim o da tamam dedi sen nasıl rahat edeceksen dedi.Ordan kan gelmesi yalancı da olsa benim için önemli çünkü bi travma yaşadım bu yüzden ilaç kullanıyorum.üstüne üstlük psikolojik rahatsızlığımı da sorun etmedi kalbin hasta olmasın dedi

kendime çok eğitimli modern islamcı birini buldum.ilk günlerde söyledim ve bir daha lafını etmedi o konulara hassasım soğudum dedim cinsel bir şey konusmadı ama ben sen bilsen bile bunu kızlık zarımı diktircem o çocuğun kızlık zarını almasını kendime yediremiyorum dedim o da tamam dedi sen nasıl rahat edeceksen dedi.Ordan kan gelmesi yalancı da olsa benim için önemli çünkü bi travma yaşadım bu yüzden ilaç kullanıyorum.üstüne üstlük psikolojik rahatsızlığımı da sorun etmedi kalbin hasta olmasın dedi

VE SONUÇ OLARAK BİTTİ artık kim kabul eder bilemem

En azından söyleyecek cesareti bulmuş ve dürüstlüğünden kaybetmişsin yüzde 90ı da evlenmez bırakır..yaramaz dürüstlük bunlara

Bence asla ve asla kimseyeye söylememeli bence diktirmek en mantıklısı evlenmez çoğu evlenseler bile ilerde yüzüne vurur en iyisi bile allahtan baska kimse asla ve asla bilmemeli

Bence asla ve asla kimseyeye söylememeli bence diktirmek en mantıklısı evlenmez çoğu evlenseler bile ilerde yüzüne vurur en iyisi bile allahtan baska kimse asla ve asla bilmemeli
Kabul eden de en ufak tartışmada yüzüne vurur.Ben diktirdim ama bu bekleme süreci de bana kafayı yedirtecek düşün düşün işin içinden çıkılmıyor. Kanamaması benim de sonum demek rezil olduğunla mı kalırsın yuvanın dağıldığına mı

En azından söyleyecek cesareti bulmuş ve dürüstlüğünden kaybetmişsin yüzde 90ı da evlenmez bırakır..yaramaz dürüstlük bunlara
Ya ben çok vicdanlı bir insanım.Onunla ayrılma sebebimiz bakire olmamam değildi. Bazı hareketleri eğitimli birine göre kabaydı ondan bıraktım.Keşke ben o %10 luk kesimden birini bulabilsem düşünüyorum hayat boyu bu yalanın altında ezilebilirim.Öbür taraftan bipolar hastasıyım. Onu sorun yapmıyolar. Ama bunu söylersem de 5 senedir hiçbir erkekle buluşmadığıma inanmaz falan. Söyliceksem bile ortak arkadaşlarımız olmamalı duyulmamalı yani çevrem tarafından annem babam biliyor ama bu şartta görücü usulü olmaz duyulur söylersem bu.Bipolar hastası söylediğimde bile istemeyenler var bakire olmadığımı söylersem bu zır deli der evlenmek için tek şansım en sevmediğim şeyi yapmak yani dürüst olmamak... umarım ağzımı sıkı tutarımda bigün duygusallaşıp ağzımdan kaçırmam. Birde şu durum var ben kendimi ona karşı küçük düşmüş hissedicem.Yani normal bişe için bana kızdığında ben bakire olmadığım için bana böyle yapıyor derim kuruntu yaparım tek yol...

ya ben vicdanlı bir insanım.Onunla ayrılma sebebimiz bakire olmamam değildi. Bazı hareketleri eğitimli birine göre kabaydı ondan bıraktım.Keşke ben o %10 luk kesimden birini bulabilsem düşünüyorum hayat boyu bu yalanın altında ezilebilirim.Öbür taraftan bipolar hastasıyım. Onu sorun yapmıyolar. Ama bunu söylersem de 5 senedir hiçbir erkekle buluşmadığıma inanmaz falan. Söyliceksem bile ortak arkadaşlarımız olmamalı duyulmamalı yani çevrem tarafından annem babam biliyor ama bu şartta görücü usulü olmaz duyulur söylersem bu.Bipolar hastası söylediğimde bile istemeyenler var bakire olmadığımı söylersem bu zır deli der evlenmek için tek şansım en sevmediğim şeyi yapmak yani dürüst olmamak... umarım ağzımı sıkı tutarımda bigün duygusallaşıp ağzımdan kaçırmam. Birde şu durum var ben kendimi ona karşı küçük düşmüş hissedicem.Yani normal bişe için bana kızdığında ben bakire olmadığım için bana böyle yapıyor derim kuruntu yaparım tek yol...kafamda 5 yıldır gitmeyen düşünceler bi sorunuma bu eklendi sanki az derdim varmış gibi.

X