Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

herkes böyle söylüyo ama :KK43: tamam bende karşıyım buna aması var işte hemen kötü ilan ediliyo %90 ı istemiyo erkeklerin..insan her karsısına cıkana anlatmaktan bıkıyo artık :KK43:
Yaşamadan bilinmez ama inan kabul edenlerin sayısı az değil artık insanın kişiliği karakteri temiz olsun bakire evlenip sonradan kocasını aldatan da var inan karşına kabul eden birisi çıkar sorun oluyor mu olabiliyor daha çok ilgi bekliyorlar ama zaten her evlilikte birçok sorun oluyor. Vicdan azabı duymak daha kötü olur sanki .

herkes böyle söylüyo ama :KK43: tamam bende karşıyım buna aması var işte hemen kötü ilan ediliyo %90 ı istemiyo erkeklerin..insan her karsısına cıkana anlatmaktan bıkıyo artık :KK43:

Sen dik dur laf edemezler bizim hemcinslerimiz sağ olsun bi kişi oldu vs yalanları ile hepimizi aynı kefeye koyuyor adamları keklemek yerine dik dursak ama olmaz eğlence bittimi bi saf lazım...

Sen dik dur laf edemezler bizim hemcinslerimiz sağ olsun bi kişi oldu vs yalanları ile hepimizi aynı kefeye koyuyor adamları keklemek yerine dik dursak ama olmaz eğlence bittimi bi saf lazım...
Simdi erkrkler direkt buraya getiriyolar konuyu.bakire degilsrn konusmayi surdurmeye gerek bile duymuolar benim karsima oyleleri cikiyo..yok sen bundan sonra uzulmussun pisman olmussun kimsenin umrnda olmuo..bilmiyorum ya hrseyin hayirlisi.

Simdi erkrkler direkt buraya getiriyolar konuyu.bakire degilsrn konusmayi surdurmeye gerek bile duymuolar benim karsima oyleleri cikiyo..yok sen bundan sonra uzulmussun pisman olmussun kimsenin umrnda olmuo..bilmiyorum ya hrseyin hayirlisi.

İşte onlardan uzak ol bakire değilim diye takılan çok günü birlik vs senide öyle sanıyorlar direk tanımadan. Meşhur yalan nedir kandırdı kullandı ağlamalar zırlamalar efekti ee herkes yemiyor bunu erkekler canı çektimi de bakire kız aramıyor ki önemli olan senin dik duruşun

Demek ki seni yeteri kadar sevmiyor o erkekler seven birisinin bunları sorun edeceğini sanmıyorum ben ha öyle biriyle evlendin diyelim sonradan dul da kalabilirsin kucağında bir çocukla üstelik o zamanda bakire olmadığın için dul oldugun için dışlanırsın belki ailen bile çocugunu istemez .Ama gerçekten seni sen olduğun için seven birisi senin ne kadar temiz olduğunu görebilir canım daha yaşın genç karşına bir sürü kişi çıkıcak sen ilişkini mesafeli yaşayıp sonra söylersen o da sana güvenir bilir ki yapabileceği halde yapmıyor.Ayrıca bakire olduğu halde o işten başka her şeyi yapıyorlar artık zaten öyle onların istediği gibi bir kız yok yani varsa da 18 inde evlendirilmiş görücü usülü falandır onların da gözü açılınca aldatıyor önemli olan ilk değil son olması .

Burda kimse kızlığını evlilik öncesi kaybedenlere neden kaybettin püü sana demiyor bizene ki zaten olay sadece bir karar almış ve bir yol seçmişsen kendine bunun arkasında dur kimseyide kandırma sizlere burda eleştiri yapılıyorsa kararlarınızın arkasında duramayıp sosyal çevreyi suçlamaya çalışmanızdan dolayı yapılıyor hayatın adil olduğunu kim söyledi size?

SIZ NASIL İNSANLARSINIZ BİRİNİ ELESTİRMEYE GELİNCE HEPİNİZ EN ÖNDE GİDERSİNİZ NAMUS BEKCİLERİSİNİZ TABİ! ALLAH ASKINA BURDA INSANLAR ACI VEYA TATLI BISEYLER PAYLASIYOR BİRİLERİNİ ELESTİRMEK HELEDE BU BASLIK ALTINDA KONUSMAK SİZE DUSMEZ İŞİ OLMAYANLAR SURAYA YAZMASIN.HA BU ARADA KIMSE KIMSEYI ANLAYAMAZ YASAMADAN DÜSÜNCELERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN SEVGİLER

Sırf şurda ki yorumları görüpte kaydoldum bu platforma. Gerçekten kadının kadından Başka düşmanı yok. Erkekler bu kadar dert etmiyor bu durumu. Siz açıklamak zorunda değilsiniz evleneceğiniz kişiye yaşadığınız günahı islam öyle güzel bir din ki Peygamberimiz böyle bir durumla karşılaştığında bekar kız gibi gelin edin demiş. Çünkü Allah ile senin aranda olan bir günah bu anlatmak zorunda değilsin anlat diyenler acaba evlenmeden önce işledikleri hangi günahı anlatmışlar şu tarihte gıybet ettim kul hakkı yedim gibi. Böyle bir şey yok bu karşındakini kandırmak olmuyo. Tabi ki açıklayabilirsin ama bunu adamın karşısına geçio süklüm püklüm ağlayarak değil karşındakini rehabilite ederek anlat hala karşındaki cahiliye devrinden kalma biriyse zaten evlenme o kişiyle. O zihniyet tecavüze uğrayan bir kadını dışlayıp toplumda kabullenmeyip ardından konuşan zihniyetin ta kendisidir zaten. Sen günahının farkındasın sonuçta tövbe etmişsin Rab bile affederken başkasına ne laf düşer anlayamıyorum. Ama bana kalırsa diktirme işte islamın nasıl ince bi çizgi olduğunu gösterir çünkü bu karşındakini kandırmaya girer. Kandırmana gerek yok sen ömür boyu utanılacak bi günah işlemedin hata gençlik hatası cahillik ne mutlu sana ki rövbe etmişsin. Allah yar ve yardımcın olsun

Kesinlikle katılıyorum, yaptığın kendine göre hata evet ama bundan pişmanlık duyup karşındaki insana dürüstçe anlatman ve bu yaptıgın hatayı kişiliğine adletmemen gerekiyor. Eğer karşındaki kişi bunu zaten senin kişiliğine yoruyorsa böyle bir insanla en başından işin olmasın. Benim şahsi görüşüm bu

Arkadaş çok güzel anlatmış o zaman gıybet ettiğini el ele tutuştuğınu yaptığın bütün kötülükleri anlat. Sadece bedenen temiz olmak mı evlilik ruh nerde. Şurda ne yorumlar gördüm kendini yamamış falan yazık size gerçekten. Kadın bile böyle görürse napsınlar yani

Kızlar bence en doğrusu evleneceğiniz insana bunu anlatmaktır artık erkeklerin bir çoğunun bu konuya takılmadığını düşünüyorum ben neden çünkü hepsi kız arkadaşlarıyla beraber oluyor zaten sadece kızlar mı yapıyor bu haltı ayrıca eşim uzun yıllar sevgilimdi birbirimizi iyi tanıyorduk ve ilk gecemizde hiç kan gelmedi ki gelmek zorunda değil arkadaşlarımdan da duydum bunu yaşayan ama ne sorguladı ne şüphe etti hatta bende ogün bugündür merak ederim niye kan gelmediğini yani bakire olsan bile bazen bunu ispatlayamıyorsun demekki oyüzden en güzeli sizi seven bir eşiniz olması ve ona en başından herşeyi anlatmanız eğer siz kaşarlık yapıp her sevgilinize ilk günden anlatırsanız onlardan sizden yararlanmaya bakar ama olmuş bikere aşık olduğunuz insan sizi her türlü sever diye düşünüyorum birilerini kandırmak doğru değil bigün elbette karşınıza çıkabilir

Son cümleden sonra koca bir yazık diyorum..
Biraz okuyup araştırırsanız o zarın adının "kızlık" zarı olmadığını ve biz bluğ çağına erene kadar bizi yani vajinamızı kakamızdaki mikroplardan korumak amaçlı bir ikram. Sadece sağlığımız için. Yani ilerde erkekler "bunun içine daha önce başka birşey girmiş mi" diye kontrol etsinler diye konulmamış o oraya. Sünnet erkeklerde nasıl varsa kızların da aslında bluğa erince o zarlarının alınması gerekli.
Gereksiz çünkü artık, ordaki vazifesi bitmiş oluyor. Bu cahil kafaya bari hem cinslerimiz sahip olmasın yahu :KK14:
Tanrı güvenmedi diyen dengesiz yazarları okumayınız, bulunca bu tip yazıları çöpe atınız.
Tamamen katılıyorum

Kızlık zarı diktirip evlendiği kişiyi kandırmak ne kadar ahlaksızca ise kendisi cinselliği özgürce yaşayıp evlendiği kızın bakire olmasını bekleyen erkeğin tutumu da o kadar ahlaksızcadır. Evliliğin bir yalan üzerine kurulmasına zorlayan zihniyeti sorgulamak gerekir öncelikle. Belki de kandırılmayı hakediyorlar.

Her seferinde su konudan uzak durcam diyorum diyorum, yine kendimi burda buluyorum..

Sırf şurda ki yorumları görüpte kaydoldum bu platforma. Gerçekten kadının kadından Başka düşmanı yok. Erkekler bu kadar dert etmiyor bu durumu. Siz açıklamak zorunda değilsiniz evleneceğiniz kişiye yaşadığınız günahı islam öyle güzel bir din ki Peygamberimiz böyle bir durumla karşılaştığında bekar kız gibi gelin edin demiş. Çünkü Allah ile senin aranda olan bir günah bu anlatmak zorunda değilsin anlat diyenler acaba evlenmeden önce işledikleri hangi günahı anlatmışlar şu tarihte gıybet ettim kul hakkı yedim gibi. Böyle bir şey yok bu karşındakini kandırmak olmuyo. Tabi ki açıklayabilirsin ama bunu adamın karşısına geçio süklüm püklüm ağlayarak değil karşındakini rehabilite ederek anlat hala karşındaki cahiliye devrinden kalma biriyse zaten evlenme o kişiyle. O zihniyet tecavüze uğrayan bir kadını dışlayıp toplumda kabullenmeyip ardından konuşan zihniyetin ta kendisidir zaten. Sen günahının farkındasın sonuçta tövbe etmişsin Rab bile affederken başkasına ne laf düşer anlayamıyorum. Ama bana kalırsa diktirme işte islamın nasıl ince bi çizgi olduğunu gösterir çünkü bu karşındakini kandırmaya girer. Kandırmana gerek yok sen ömür boyu utanılacak bi günah işlemedin hata gençlik hatası cahillik ne mutlu sana ki rövbe etmişsin. Allah yar ve yardımcın olsun

Herseyi dogru bir sekilde yazmissiniz ama tek bir cümleyi bence belkide iyi niyetinizden dolayi basit yorumlamissiniz..bu bir hata degil, günahtir. Zina en büyük günahlardan biridir, hepimiz genctik/cahildik, ama hepimizde bu tür günahlar islemedik. Burda anne babanin görevi cok önemli, eger bunu bu sekilde anlatirsak, bazi degerler hafife alinabilir. Ortayi bulmak cok önemli, cocuga ne anlattigimiz degil, nasil anlattigimiz önemli. Insan fazla kisitlandiginda, "yasak" olanlar daha cazip gelebilir, bunu yapmak da yanlis, söyledigim gibi ortayi bulmak önemli. Ben ne ülkemin, ne de insanimin gidisatindan memnunum, bu yüzden burda bu yorumlari yapma geregi duyuyorum.. Türkiye müslüman bir ülkedir, ama gittikce bunu unutuyoruz, devir degisebiliyor olabilir, ama bu bizi biz yapanlari degistirmeye baslarsa, o zaman degisen sadece devir olmaz. Böyle bir günah islendiyse tabikide tövbe edinebilir, bunu yargilamak ne bize, nede bir baskasina, evlenecegi insan bile olsa, düsmez. Burdan baglayarak..

Simdi erkrkler direkt buraya getiriyolar konuyu.bakire degilsn konusmayi surdurmeye gerek bile duymuolar benim karsima oyleleri cikiyo..yok sen bundan sonra uzulmussun pisman olmussun kimsenin umrnda olmuo..bilmiyorum ya hrseyin hayirlisi.
...bir erkegin (kendi bakir olsa bile), size bunu bu sekilde, bu zaman sürecinde (kendi bakirse, sorabilir yoksa bu zaman süreci disindada soramaz, ama bununda bir zamani, bir adabi vardir), sorma hakki yok. Ben neyi anlatmaya calistiginizi anladim, ama bakire oluncada bu seferde inanmadiklari icin tatmin olmuyorlar genelde. Yani erkekler ciddiye alindikca, ciddiyet kaybediyorlar. Bana göre zaten kendimdende yola cikiyorum, bir erkegin bunu sordugu anda (sizin durumunuzdaki gibi bakire olmasaniz bile) o erkekle ileriye dönük hic birsey düsünülmemeli. Cünki bu, bu sekilde soruluyorsa, genelde ayni dengesizligi cinsel hayatindada yasamis biri oluyor, yani bakir olmuyor birde adaletsiz bir tavir sergiliyor. Zaten sizde sordugunuzda cevap vermeden önce uzun bir süre düsünmesinden veya konuyu "evlendikten sonra aldatanlarda var" vs. gibi seylere getirmesinden (ama kendisi bakir degil, size sorma hakkini kendinde buluyor ne hikmetse) veya en kötüsü yalan söyler, ki bunuda birazcik tecrübeniz varsa anlarsiniz, yoksa kendinize her konuda oldugu gibi, zaman verin, onu taniyip, beklemekte fayda var !

Ben evli degilim, cocugum da yok, sadece varsayimlardan, kendi dogrularimdan bahsediyorum...Lütfen cocuk yapmadan önce kendiniz cocukluktan ciktiginiza emin olun, marifet cocuk yapmakta degil, onu yetistirebilmekte. En az 30 yasina kadar kendinize zaman taniyin !

Bundan 10yıl kadar önce çok yakın bir arkadaşım için fellik fellik dr aramıştım.uzun araştırmalar sonunda buldum doktoru.arkadaşım istanbul dışındaydı.atladı uçağa geldi,dikim olayı gerçekleşti bir gün sonra geri döndü ve 1 hafta sonra evlendi.şimdi 10 yıllık evli ve iki çocuğu var hiç bir sorun olmadı.

Başlığı açan bu konuda tecrübesi olanların tecrübesini sormuş ama ahlak dersi vermeye gelen daha çok olmuş.
İsteyen diktirir istemeyen diktirmez kime ne?

konuyla alakası yok ama yeni olduğum için bilemedim:KK14: erkek arkadaşımla 2012den beri sevgiliyiz annemlerle filan tanıştı evlilik ile ilgili konuşuyor ama daha evlilik teklifi etmedi bu konularda biraz pasif dün akşam seneye düğün yapar balayına gideriz dedi. bende biran önce nişan yapmak istiyorum sizce ona aileler arasında nişan yapalım diye sorayım mı? ne yapacağımı bilemiyorum:KK57:

Her seferinde su konudan uzak durcam diyorum diyorum, yine kendimi burda buluyorum..

Herseyi dogru bir sekilde yazmissiniz ama tek bir cümleyi bence belkide iyi niyetinizden dolayi basit yorumlamissiniz..bu bir hata degil, günahtir. Zina en büyük günahlardan biridir, hepimiz genctik/cahildik, ama hepimizde bu tür günahlar islemedik. Burda anne babanin görevi cok önemli, eger bunu bu sekilde anlatirsak, bazi degerler hafife alinabilir. Ortayi bulmak cok önemli, cocuga ne anlattigimiz degil, nasil anlattigimiz önemli. Insan fazla kisitlandiginda, "yasak" olanlar daha cazip gelebilir, bunu yapmak da yanlis, söyledigim gibi ortayi bulmak önemli. Ben ne ülkemin, ne de insanimin gidisatindan memnunum, bu yüzden burda bu yorumlari yapma geregi duyuyorum.. Türkiye müslüman bir ülkedir, ama gittikce bunu unutuyoruz, devir degisebiliyor olabilir, ama bu bizi biz yapanlari degistirmeye baslarsa, o zaman degisen sadece devir olmaz. Böyle bir günah islendiyse tabikide tövbe edinebilir, bunu yargilamak ne bize, nede bir baskasina, evlenecegi insan bile olsa, düsmez. Burdan baglayarak..

...bir erkegin (kendi bakir olsa bile), size bunu bu sekilde, bu zaman sürecinde (kendi bakirse, sorabilir yoksa bu zaman süreci disindada soramaz, ama bununda bir zamani, bir adabi vardir), sorma hakki yok. Ben neyi anlatmaya calistiginizi anladim, ama bakire oluncada bu seferde inanmadiklari icin tatmin olmuyorlar genelde. Yani erkekler ciddiye alindikca, ciddiyet kaybediyorlar. Bana göre zaten kendimdende yola cikiyorum, bir erkegin bunu sordugu anda (sizin durumunuzdaki gibi bakire olmasaniz bile) o erkekle ileriye dönük hic birsey düsünülmemeli. Cünki bu, bu sekilde soruluyorsa, genelde ayni dengesizligi cinsel hayatindada yasamis biri oluyor, yani bakir olmuyor birde adaletsiz bir tavir sergiliyor. Zaten sizde sordugunuzda cevap vermeden önce uzun bir süre düsünmesinden veya konuyu "evlendikten sonra aldatanlarda var" vs. gibi seylere getirmesinden (ama kendisi bakir degil, size sorma hakkini kendinde buluyor ne hikmetse) veya en kötüsü yalan söyler, ki bunuda birazcik tecrübeniz varsa anlarsiniz, yoksa kendinize her konuda oldugu gibi, zaman verin, onu taniyip, beklemekte fayda var !

Ben evli degilim, cocugum da yok, sadece varsayimlardan, kendi dogrularimdan bahsediyorum...Lütfen cocuk yapmadan önce kendiniz cocukluktan ciktiginiza emin olun, marifet cocuk yapmakta degil, onu yetistirebilmekte. En az 30 yasina kadar kendinize zaman taniyin !

aslında kesinlikle haklısınız..çünkü zaten iyi niyetli olan bi erkek açmıyo bile bu konuyu bilmek de istemiyo bi kişi çıkmıştı karsıma ki bakir olduguna eminim..o cok sevmsti beni bunları hiç konuşmadı konuşmak istemedi..ama biri de çıktı en küçük bi ben hata yaptım desem ne oldu ne hata yaptın ne zaman yaptın (bakiremisin demeye çalışıyo) ki kendisi kimbilir kaç kızla yaşamış..beni anlamanıza çok sevindim..ve ben tövbe ettim ediyorum çok büyük bi günah bu sonuçta..pişmanım da yaşamamış olmayı isterdim ama yani elimden ne glirki tövbe etmekten başka?insanlara bunu anlatamıyorum işte.napim işte kendmi düzeltmeye çalışmıyımmı artık ölüyümmü öyle bi davranıolarki.evet hataydi günahtı dua ediyorum Rabbim inşaallah affeder ama gecmişi döndüremiyorum..özellikle erkekler bunu anlasa keşke..hemen kötü bi insan muamelesi yapıolar.

aslında kesinlikle haklısınız..çünkü zaten iyi niyetli olan bi erkek açmıyo bile bu konuyu bilmek de istemiyo bi kişi çıkmıştı karsıma ki bakir olduguna eminim..o cok sevmsti beni bunları hiç konuşmadı konuşmak istemedi..ama biri de çıktı en küçük bi ben hata yaptım desem ne oldu ne hata yaptın ne zaman yaptın (bakiremisin demeye çalışıyo) ki kendisi kimbilir kaç kızla yaşamış..beni anlamanıza çok sevindim..ve ben tövbe ettim ediyorum çok büyük bi günah bu sonuçta..pişmanım da yaşamamış olmayı isterdim ama yani elimden ne glirki tövbe etmekten başka?insanlara bunu anlatamıyorum işte.napim işte kendmi düzeltmeye çalışmıyımmı artık ölüyümmü öyle bi davranıolarki.evet hataydi günahtı dua ediyorum Rabbim inşaallah affeder ama gecmişi döndüremiyorum..özellikle erkekler bunu anlasa keşke..hemen kötü bi insan muamelesi yapıolar.

Bunun sadece iyi niyetlede alakasi yok, adil ve gercekten inancli bir insan da sormaz, cünki sizi yargilamak kimseye düsmez.
Yani kimseye birsey anlatmak zorunda degilsiniz, günahlarinizdan ne kadar ders cikartip, nasil ilerlediginizde ayni sekilde sadece sizi ilgilendiren bir durum. O yüzden tövbe ettiyseniz, (ki ben sizin ne demek istediginizi anladigimi dile getirdim, zaten bu yüzden bir kac tavsiyede bulundum.. eger en azindan birazini aklinizda bulundurursuaniz, ilerde sizde mutlu olursunuz) sakin bunu yanlis bir sekilde düzeltmeye calisip, karsinizdaki insani birde kandirmaya calismayin. Kendinize yapilmasini istemediginiz seyleri baskasina yapmayin.. Cünki siz bugün careyi ameliyatta ararsaniz, bunun karsiligi ilerde belkide daha agir bir sekilde dönebilir. Allah affedicidir, onun kullari ise buna ragmen kötü muamele yapma hakkini kendinde nerden buldugu belli degil. Henüz evlenmek icinde erken heralde? Yani aceleniz yok, önce maddi manevi kendi ayaklarinizin üstünde durmayi basarin, bu konuyu unutun, zamani geldiginde dogru insana söylediginizde, oda dogru bir sekilde karsilayacaktir. Biriyle tanistiginizdada daha mesafeli davranin, böyle bir soruyu sormaya kalkan olursada, cevap vermeden, o insani hayatiniza almayi bile düsünmeyin.

Bundan 10yıl kadar önce çok yakın bir arkadaşım için fellik fellik dr aramıştım.uzun araştırmalar sonunda buldum doktoru.arkadaşım istanbul dışındaydı.atladı uçağa geldi,dikim olayı gerçekleşti bir gün sonra geri döndü ve 1 hafta sonra evlendi.şimdi 10 yıllık evli ve iki çocuğu var hiç bir sorun olmadı.

Başlığı açan bu konuda tecrübesi olanların tecrübesini sormuş ama ahlak dersi vermeye gelen daha çok olmuş.
İsteyen diktirir istemeyen diktirmez kime ne?

Konuyu saptirmayin. Kimse kimseye ahlak dersi vermeye calismiyor, aksine burda yardimci olmaya calisiyoruz.
Arkadasiniz 10 senedir basini yastigina rahat bir sekilde koyabiliyorsa, bu sizin arkadasinizin deger yargilarina ve vicdanina kalmis birsey. Herkes, hakettigini bulur. Mutlu oldugunu düsündüklerimiz, belkide mutsutsuzdur, dahada üzücüsü.. farkinda bile degildir. Ama bunun bir önemi yok degil mi? Kandirilan adamda farkinda degildi. Ama Allah farkinda iste, ona görede hak ettigimizi yasiyoruz.

X