Kızlık Zarı dediğin nedir? Beyin zarı gibi, soğan zarı birşey midir?

istemedin mi takmak
ay ben takmasaydım arkamdan çıkacak dedikoduları tahmin bile edemezsin benim çevrem çok fena böyle konularda

kız oğlan kız lafının mantığı ne acaba? o aradaki oğlan lafı ne demek ki

Ağlamak istiyorum :26:
Bu ne

Yani iğne batmış bir parmak yada azıcık sızıvermiş regl kanından farkı neymiş onu da yazsaymış en azından bilgilenirdik. Bu arada kocası eşinin kız olup olmadığını anlayacak akli melekelere sahip değilmiş. Böyle biriyle neden evlenilir ki?

Iyyy iğrenç

şu bakış açısından bakalım......bazılarına göre kadın da erkek de hiçbirşey yaşamamalıydı değil mi

peki ben acilde neler gördüm........ilk gece kadının vajinası yırtılmış artık adam nasıl zorladıysa.........ve gelen kanı kızlık zarından geliyor zannediyorlardı......kadın sedyeyle kan kaybından şoka girmiş bir şekilde gelmişti acile

özellikle bir tanesini daha anlatma ihtiyacı hissettim.....adam kadının idrar yoluna girmeye çalışıyormuş sürekli......vajinayı bilmiyorya ...idrar yolu genişlemiş genişlemiş......kadın yine sedyeyle ağrı şokuna girmiş bir halde geldi acile

şahsi fikrim insanların evlenmeden önce en azından sevdiği insanla birşeyler yaşaması gerektiği yönünde

Bence asıl sorun, insanların karşısındakinin ahlak kurallarını yadırgaması ve kınaması.
Bu forumda da sık sık gördüğümüz şey, bekarete önem verenler 'örümcek beyinli ve geri kafalı', bekarete önem vermeyenler 'namussuz ve orta malı' .. bu bakış açısı yanlış. Kimseyi ilgilendirmez ki.

İçine doğmuş demek ki

Testi geleneği nedir? Onu ilk kez duydum ben?

Ah pin up ah
Bu konuyu takip et çok şey öğrenirsin

zihniyetten zihniyete değişiyor bence bu ülkede eşitlik varsa tabi ne kadar eşitlik var tartışılır erkek yapınca çapkın olur kadın yaoınca o.. olur.

erkek karısını aldatır çapkındır yapar olur kadın bırak bişey yapmayı yan gozle baksa cinayet olur

kadınları sadece bir zar parçası zarda demeyelim biz ona ufacık bir dokudan ibaret goren zihiniyete ne demeli.kadın dogdum kadın ölürüm kız doğum kadın ölemem

ayyyyyyy:18::18::18: böyle bişey olur mu ya

ben de bilmiyordum da şimdi netten biraz bakındım 'kız oğlan kız' değil 'kız olan kız' mış o lafın aslı.Tamamen kız yani.
tövbe tövbeeeee

Onun aslı kız olan kız aslında. Dönüşe dönüşe kız oğlan kıza dönmüş. Eskilerin yanlış ifade etmiş şekli yani. Leğene ileğen demeleri gibi

ben de kadınsı bi durum yaşamadıklarından erkeğe mi benzetiliyo acaba diye düşünmüştüm

ileğen

favorim ilimon

Açık fikrimi yazıyorum kızlar genç bir kız erkek arkadaşıyla cinsel ilişki tam anlamıyla yaşamasın bence daha iyi olur..
he olaki yaşadı kendini korusun rahat bir yaşama yönlenmesin...

istemedin mi takmak
ay ben takmasaydım arkamdan çıkacak dedikoduları tahmin bile edemezsin benim çevrem çok fena böyle konularda

Ben o kurdelanın bekaret simgesi olduğundan bile haberdar değildim canım,çirkin diye takmadım.
Ama bilsemde ,dedikoduda yapsalar farketmezdi,Ben kendimi bildikten sonra elalem ne derse desin umursamam.

pepe kızları iyice korkutcan kız sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…