kadın kan kaybından gitti diye sarılmıştır yazık
daha ilk geceden pert oldu diye
sorma evlendikten 1 ay sonra da apandistim patlamıştı
artık ailesine ne kadar kızıp bağırsaklarıma kadar kasılmışsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadın kan kaybından gitti diye sarılmıştır yazık
daha ilk geceden pert oldu diye
zar patlatmak,tavana sıçrayan kanlar,testi krımak,çarşaf olayı .....
anaaammm
korktum...
Tamam çoğunuzdan büyüğüm ama o kadarda değilim canım.
Ben evlenirken bizim buralarda yoktu öyle bir adet şükür.
Hatta kırmızı kurdela merasimi yaptırmak istediler,kabul etmedim.
Aslında o zaman ne anlama geldiğinide bilmiyodum,sırf gelinliğim çirkin gözükür diye istememiştim iyikide taktırtmamışım
Ağlamak istiyorum :26:bu mesaj
2009 da yazılmış cinsellik bölümüne açılan bir konu bu. hala saklayan var demekki..
[h=2]bayanlar buraya[/h]selam arkadaşlar..
merak ettiğim birşey var herkeze soramıyor insan tabii bende sizinle tecrübe edinmek istedim
2009 yılında yaşasakda bağzı örf ve adetlerimiz geleneklerimiz bize hayatımızın çoğu dönemlerinde eşlik ediyor her ne kadar bağzı insanlara ters olsada ki bana gercekden ters bir durum hatda aşalayıcı bir durum ama mecbur bırakılıyoruz
bahsettiğim konu ilk gecedeki mahsumiyetin kanıtı olan beyaz çarşaf konusu..
ben 6 aylık evliyim ve hala sandığımda saklıyorum çünki düğün ertesi eltim geldiğinde ona göstermedim yaz ayı olduğu için düğünümüz hem sıcak havayı hemde yorgunluğu bahane ettim zaten eşimin ailesiyle sorunluyuz yani görüşmüzoruz her neyse ve ben hala saklıyorum O çarşafı olur ya yarın birgün bir iftiraya kurban olmak istemiyorum
merka ettiğim ve sizlere sormak istediğim şu : siz ne zamana kadar sakladınız??
ve O çarşaf için evi bereketi derler saklanması gerekdiğini duymuşdum acaba bunun aslı varmı
yorum ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim sevgiler
bu mesaj
2009 da yazılmış cinsellik bölümüne açılan bir konu bu. hala saklayan var demekki..
bayanlar buraya
selam arkadaşlar..
merak ettiğim birşey var herkeze soramıyor insan tabii bende sizinle tecrübe edinmek istedim
2009 yılında yaşasakda bağzı örf ve adetlerimiz geleneklerimiz bize hayatımızın çoğu dönemlerinde eşlik ediyor her ne kadar bağzı insanlara ters olsada ki bana gercekden ters bir durum hatda aşalayıcı bir durum ama mecbur bırakılıyoruz
bahsettiğim konu ilk gecedeki mahsumiyetin kanıtı olan beyaz çarşaf konusu..
ben 6 aylık evliyim ve hala sandığımda saklıyorum çünki düğün ertesi eltim geldiğinde ona göstermedim yaz ayı olduğu için düğünümüz hem sıcak havayı hemde yorgunluğu bahane ettim zaten eşimin ailesiyle sorunluyuz yani görüşmüzoruz her neyse ve ben hala saklıyorum O çarşafı olur ya yarın birgün bir iftiraya kurban olmak istemiyorum
merka ettiğim ve sizlere sormak istediğim şu : siz ne zamana kadar sakladınız??
ve O çarşaf için evi bereketi derler saklanması gerekdiğini duymuşdum acaba bunun aslı varmı
yorum ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim sevgiler
Bakın Haydar Dümen amcamız ne demiş
. Kızlık zarı yırtılmalarında genellikle fazla acı duyulmaz. Kimi zaman birleşmenin zevki o acıyla karışınca, ola ki, acılı bir kebap lezzetine de dönüşebilir. Yani bir artı değer de kazanabilir. Kızlar bu konuda ne denli abartılı, gerçek dışı kulaktan dolma bilgiler duyulmuşlarsa, korunma içgüdüleri ve refleks olarak, kasılması acıyı pekiştirir.
Acılı bir kebapa benzetmiş ilk geceyi
Korkacak ne var kadesam sen evlisin
kız oğlan kız lafının mantığı ne acaba? o aradaki oğlan lafı ne demek ki
konu.........Ağlamak istiyorum :26:
Bu ne
kız oğlan kız lafının mantığı ne acaba? o aradaki oğlan lafı ne demek ki
Tamam çoğunuzdan büyüğüm ama o kadarda değilim canım.
Ben evlenirken bizim buralarda yoktu öyle bir adet şükür.
Hatta kırmızı kurdela merasimi yaptırmak istediler,kabul etmedim.
Aslında o zaman ne anlama geldiğinide bilmiyodum,sırf gelinliğim çirkin gözükür diye istememiştim iyikide taktırtmamışım
Testi geleneği nedir? Onu ilk kez duydum ben?
özellikle bir tanesini daha anlatma ihtiyacı hissettim.....adam kadının idrar yoluna girmeye çalışıyormuş sürekli......vajinayı bilmiyorya ...idrar yolu genişlemiş genişlemiş......kadın yine sedyeyle ağrı şokuna girmiş bir halde geldi acile
ben de bilmiyordum da şimdi netten biraz bakındım 'kız oğlan kız' değil 'kız olan kız' mış o lafın aslı.Tamamen kız yani.
tövbe tövbeeeee
Onun aslı kız olan kız aslında. Dönüşe dönüşe kız oğlan kıza dönmüş. Eskilerin yanlış ifade etmiş şekli yani. Leğene ileğen demeleri gibi
istemedin mi takmak
ay ben takmasaydım arkamdan çıkacak dedikoduları tahmin bile edemezsin benim çevrem çok fena böyle konularda
şu bakış açısından bakalım......bazılarına göre kadın da erkek de hiçbirşey yaşamamalıydı değil mi
peki ben acilde neler gördüm........ilk gece kadının vajinası yırtılmış artık adam nasıl zorladıysa.........ve gelen kanı kızlık zarından geliyor zannediyorlardı......kadın sedyeyle kan kaybından şoka girmiş bir şekilde gelmişti acile
özellikle bir tanesini daha anlatma ihtiyacı hissettim.....adam kadının idrar yoluna girmeye çalışıyormuş sürekli......vajinayı bilmiyorya ...idrar yolu genişlemiş genişlemiş......kadın yine sedyeyle ağrı şokuna girmiş bir halde geldi acile
şahsi fikrim insanların evlenmeden önce en azından sevdiği insanla birşeyler yaşaması gerektiği yönünde