• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarı dediğin nedir? Beyin zarı gibi, soğan zarı birşey midir?

şu bakış açısından bakalım......bazılarına göre kadın da erkek de hiçbirşey yaşamamalıydı değil mi

peki ben acilde neler gördüm........ilk gece kadının vajinası yırtılmış artık adam nasıl zorladıysa.........ve gelen kanı kızlık zarından geliyor zannediyorlardı......kadın sedyeyle kan kaybından şoka girmiş bir şekilde gelmişti acile

özellikle bir tanesini daha anlatma ihtiyacı hissettim.....adam kadının idrar yoluna girmeye çalışıyormuş sürekli......vajinayı bilmiyorya ...idrar yolu genişlemiş genişlemiş......kadın yine sedyeyle ağrı şokuna girmiş bir halde geldi acile

şahsi fikrim insanların evlenmeden önce en azından sevdiği insanla birşeyler yaşaması gerektiği yönünde

yuh hadi erkek bilmiyor kadındamı bilmiyor adresi
valla bunun için bişeyler yaşanmasına gerek yok
bize okulda resimli vajina yapısı doğum ,adet kanının ve idrarın geldiği yerleri anlatmışlardı
hemde fi, tarihine tekabül eder bu dediğim
ha o abanan öküze diyecek lafım yok ona istediğin kadar yaşat öğren onun ruhu doyumsuz demek
sanki çelik duvarı kıracak pislik
abooov mune burdaydıya ehe mehee mune merhabalar efem:3:

merka ettiğim ve sizlere sormak istediğim şu : siz ne zamana kadar sakladınız??
ve O çarşaf için evi bereketi derler saklanması gerekdiğini duymuşdum acaba bunun aslı varmı:kahve:

yemişim ben bununla gelecek bereketi yaaaaaa:)

eşimin bir kısım akrabası da şu çarşaftan istemiş,eşime söylemişler..

ben de duydum bunu..

eşime dediğim tek şey akrabalarına söyle o çarşafla boğarım onları oldu

yok artk ..

gelenek değil bu ya..özel hayata saygısızlık güvensizlik..aşağılama..ne derseniz artık.

Ben o kurdelanın bekaret simgesi olduğundan bile haberdar değildim canım,çirkin diye takmadım.:27:
Ama bilsemde ,dedikoduda yapsalar farketmezdi,Ben kendimi bildikten sonra elalem ne derse desin umursamam.:51:

ben de o kurdeleyi biraz eğlenceli hale getirip baş harflerimizi işletmiştim boncukla:9: en azından severek takayım diye:16:
elalem ne der korkusundan o kadar çok istemediği şeyi yapan var ki, biri de benim işte

Temelle fadime evlenirler.temel, fadime kız çıkarsa bir el,kadın çıkarsa iki el ateş edecektir.gerdeğe girerler evden bir el ateş sesi gelir ve herkes rahatlar.

Ertesi gün annesi aferin oğluma der.akşam olur eve gider bu sefer evden iki el ateş sesi gelir herkes merak eder evin önüne toplanırlar temel dışarı çıkar ve annesine.

-"Anne fadime karı çıktı" der.:27:

eşimin bir kısım akrabası da şu çarşaftan istemiş,eşime söylemişler..

ben de duydum bunu..

eşime dediğim tek şey akrabalarına söyle o çarşafla boğarım onları oldu

yok artk ..

gelenek değil bu ya..özel hayata saygısızlık güvensizlik..aşağılama..ne derseniz artık.

ne kadar iyi demişsin..
kimin haddine ya çarşaf istemek:41::41:
kesinlikle ben bunu aşağılama olarak görüyorum ya:53:

Bu arada konuya açıklık getirelim çünkü konu gerçekten güzel ve irdelenmesi gereken bir konu ve ben bu konunun yanlış anlaşılmasını, polemik sebebi olmasını, akabinde kapatılıp banlamalar olmasını istemiyorum.

Konuda evlilik öncesi ilişkileri vb. konuşmuyoruz, kimseyi kızım evlenmeden önce hayatını yaşa diye teşvik etmiyoruz. Kadınız ve bu konu bize ait bir konu.

erkeklerin kendi aralarındaki konuşmalar çok iğrenç kızlar düşünsenizle bir genç kız erkek arkadaşı ile birlikte oldu kendiside onun rahat olduğunu düşüp konuşabilir muhtemelen birde şu heves geçme meselesi. var...tabi aksi yönde düşünen erkeklerde vardır muhakkak:ssz:

kız oğlan kız lafının mantığı ne acaba? o aradaki oğlan lafı ne demek ki :31:

Hemen bir fikir yürütüyorum:)
Hani erkekler erkeklerle munasebet kurmazlar ya kızları da oglana benzeterek oglan gıbı kız yada kız oglan kız deniyor olabilir mi.
Yada ben fazla mı uçtum :9:

Hemen bir fikir yürütüyorum:)
Hani erkekler erkeklerle munasebet kurmazlar ya kızları da oglana benzeterek oglan gıbı kız yada kız oglan kız deniyor olabilir mi.
Yada ben fazla mı uçtum :9:

:1: yok yok, benim düşüncem de pek benziyordu buna

ama kız olan kızmış doğrusu:1:

bize okulda resimli vajina yapısı doğum ,adet kanının ve idrarın geldiği yerleri anlatmışlardı
ha o abanan öküze diyecek lafım yok ona istediğin kadar yaşat öğren onun ruhu doyumsuz demek
sanki çelik duvarı kıracak pislik
abooov mune burdaydıya ehe mehee mune merhabalar efem:3:

ya belki bir işe yarar düşündüm........ama o vajiina yıtığını ayda bir kez mutlaka acilde görürdüm ben.......herhalde kadında vajinismus var...bu hödükler de zorluyor anladığım kadarıyla

görev yaptığım yerde öyle çok ücra bir yer değildi....izmitteydim

kızlık zarının önemsenmediği toplumlardada kımın eli kımın cebınde belli değil tamam bızdede var yenı yenı ama okadar değil ingiltereden kızlık zarını 17 yaşına kadar muhafaza edene bılmeme ne kadar para verılıyorduu birde bu toplumlarda cınsel hastalıklar var yanı hangı durum daha bılmıyorum

temelle fadime evlenirler.temel, fadime kız çıkarsa bir el,kadın çıkarsa iki el ateş edecektir.gerdeğe girerler evden bir el ateş sesi gelir ve herkes rahatlar.

Ertesi gün annesi aferin oğluma der.akşam olur eve gider bu sefer evden iki el ateş sesi gelir herkes merak eder evin önüne toplanırlar temel dışarı çıkar ve annesine.

-"anne fadime karı çıktı" der.:27:

süpersin ,
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ne kadar iyi demişsin..
kimin haddine ya çarşaf istemek:41::41:
kesinlikle ben bunu aşağılama olarak görüyorum ya:53:

eşim zaten gereken cevabı vermiş onlara.. ben bunu başkasından duydum zaten..

bana söylemeye csaret bile edememişler :ssz:

sanki çelik duvarı
Mesj tekrarı

Son düzenleme:
Bu arada konuya açıklık getirelim çünkü konu gerçekten güzel ve irdelenmesi gereken bir konu ve ben bu konunun yanlış anlaşılmasını, polemik sebebi olmasını, akabinde kapatılıp banlamalar olmasını istemiyorum.

Konuda evlilik öncesi ilişkileri vb. konuşmuyoruz, kimseyi kızım evlenmeden önce hayatını yaşa diye teşvik etmiyoruz. Kadınız ve bu konu bize ait bir konu.

Bunu tekrar hatırlatmana sevindim Mune.
Konu kızlık zarına yüklenen anlamsız 'namus' olgusu.
Yoksa kimsenin evlilik öncesi ilişki yaşamasını sorgulamam sorgulamak da istemem. Beni ilgilendirmez. :34:

Back