bu gelenek ve ilk gece hikayeleri ben bile korkuttu düşün
O zaman çık sen kadesam konudan
Rüyalarına grecek yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gelenek ve ilk gece hikayeleri ben bile korkuttu düşün
şu bakış açısından bakalım......bazılarına göre kadın da erkek de hiçbirşey yaşamamalıydı değil mi
peki ben acilde neler gördüm........ilk gece kadının vajinası yırtılmış artık adam nasıl zorladıysa.........ve gelen kanı kızlık zarından geliyor zannediyorlardı......kadın sedyeyle kan kaybından şoka girmiş bir şekilde gelmişti acile
özellikle bir tanesini daha anlatma ihtiyacı hissettim.....adam kadının idrar yoluna girmeye çalışıyormuş sürekli......vajinayı bilmiyorya ...idrar yolu genişlemiş genişlemiş......kadın yine sedyeyle ağrı şokuna girmiş bir halde geldi acile
şahsi fikrim insanların evlenmeden önce en azından sevdiği insanla birşeyler yaşaması gerektiği yönünde
ayyyyyyy:18::18::18: böyle bişey olur mu ya
Ben o kurdelanın bekaret simgesi olduğundan bile haberdar değildim canım,çirkin diye takmadım.
Ama bilsemde ,dedikoduda yapsalar farketmezdi,Ben kendimi bildikten sonra elalem ne derse desin umursamam.
Onun aslı kız olan kız aslında. Dönüşe dönüşe kız oğlan kıza dönmüş. Eskilerin yanlış ifade etmiş şekli yani. Leğene ileğen demeleri gibi
eşimin bir kısım akrabası da şu çarşaftan istemiş,eşime söylemişler..
ben de duydum bunu..
eşime dediğim tek şey akrabalarına söyle o çarşafla boğarım onları oldu
yok artk ..
gelenek değil bu ya..özel hayata saygısızlık güvensizlik..aşağılama..ne derseniz artık.
kız oğlan kız lafının mantığı ne acaba? o aradaki oğlan lafı ne demek ki
Hemen bir fikir yürütüyorum:)
Hani erkekler erkeklerle munasebet kurmazlar ya kızları da oglana benzeterek oglan gıbı kız yada kız oglan kız deniyor olabilir mi.
Yada ben fazla mı uçtum
yuh hadi erkek bilmiyor kadındamı bilmiyor adresi
valla bunun için bişeyler yaşanmasına gerek yok
bize okulda resimli vajina yapısı doğum ,adet kanının ve idrarın geldiği yerleri anlatmışlardı
hemde fi, tarihine tekabül eder bu dediğim
ha o abanan öküze diyecek lafım yok ona istediğin kadar yaşat öğren onun ruhu doyumsuz demek
sanki çelik duvarı kıracak pislik
abooov mune burdaydıya ehe mehee mune merhabalar efem
temelle fadime evlenirler.temel, fadime kız çıkarsa bir el,kadın çıkarsa iki el ateş edecektir.gerdeğe girerler evden bir el ateş sesi gelir ve herkes rahatlar.
Ertesi gün annesi aferin oğluma der.akşam olur eve gider bu sefer evden iki el ateş sesi gelir herkes merak eder evin önüne toplanırlar temel dışarı çıkar ve annesine.
-"anne fadime karı çıktı" der.
ne kadar iyi demişsin..
kimin haddine ya çarşaf istemek
kesinlikle ben bunu aşağılama olarak görüyorum ya
yuh hadi erkek bilmiyor kadındamı bilmiyor adresi
valla bunun için bişeyler yaşanmasına gerek yok
bize okulda resimli vajina yapısı doğum ,adet kanının ve idrarın geldiği yerleri anlatmışlardı
hemde fi, tarihine tekabül eder bu dediğim
ha o abanan öküze diyecek lafım yok ona istediğin kadar yaşat öğren onun ruhu doyumsuz demek
sanki çelik duvarı
Mesj tekrarı
Bu arada konuya açıklık getirelim çünkü konu gerçekten güzel ve irdelenmesi gereken bir konu ve ben bu konunun yanlış anlaşılmasını, polemik sebebi olmasını, akabinde kapatılıp banlamalar olmasını istemiyorum.
Konuda evlilik öncesi ilişkileri vb. konuşmuyoruz, kimseyi kızım evlenmeden önce hayatını yaşa diye teşvik etmiyoruz. Kadınız ve bu konu bize ait bir konu.