Konu farklı yerlere gitmeden sevgidemir ablamın yazdığı şeyin üzerinden geçmek istiyorum.
Ben asla kızlarımız tamamen bakire evlensinler/ evlenmesinler gibi bir şey savunmuyorum.
Benim anlatmak istediğim namusu 'zar' ile bağdaştırmak...
Zarını hediye gibi görmekten bahsetmiştim.
Yoksa tabii ki insanlar evlendikten sonra cinselliği yaşamak isteyebilirler, bunu dini inançla ya da istekle bağdaştırabilirler.
Bunla alakalı sıkıntı yok.
Benim yoğunlaştığım nokta: 'Herşeyi yaşayıp zara sahip olmak' ile kendini hediye paketi gören kızlarımız...
Konu farklı yerlere gitmeden sevgidemir ablamın yazdığı şeyin üzerinden geçmek istiyorum.
Ben asla kızlarımız tamamen bakire evlensinler/ evlenmesinler gibi bir şey savunmuyorum.
Yoksa tabii ki insanlar evlendikten sonra cinselliği yaşamak isteyebilirler, bunu dini inançla ya da istekle bağdaştırabilirler.
Benim yoğunlaştığım nokta: 'Herşeyi yaşayıp zara sahip olmak' ile kendini hediye paketi gören kızlarımız...
Kuzum nacizane fikrimi söyliim madem konu açmışsın
Öncelikle herkesin fikri, düşüncesi, dini, seviyesi kendinedir..Ne Bu konuya önem verenler örümcek kafalı nede vermeyenler namussuzdur...Malesef çekirdekten yetişiyoruz bu şekilde... Erkek çocuklarına hadi oğlum göster p.p.ni denilen,oysaki kız çocuklarınada etek altına tayt giydiren bi toplumuz...Öyle aşılanmışki erkeklerin ve bayanların tek organı orasıErkek göstermekle mükellef bayan saklamakla gizlemekle Cinsel ilişki tek kişilik yaşanmıyor ama malesef evlenmeden önce olaki bayan o zar denilen şeyi yırtarsa namussuz,erkek o zarı yırtarsa milli oluyor!!Önce biz kadınlar kendimizi küçültüyoruz aşağılıyoruz farkında değiliz malesef Bizim en önemli organımız Kalbimiz ve Beynimiz...Bu kadar İNTİHARLARA,CİNAYETLERE,AKIL KAYBETMELERE gelecek kadar önem vermemeliyiz bu gereksiz zara BENCE!
burada örümcek beyinli diyen sadece bendim galiba....gerçekten ne yazdığımı okumadınız........herkes ne istediğinde özgür...........ama bakire kız isteyip onunla evlenen ama ahlaksız ve bu işi parayla yapan kadınlarla daha mutlu olduğunu farkettiğim bir eşim var......ben onlara örümcek kafalı diyorum ve hakkımı helal etmiyorum
Öncelikle cinselliği kirlilik olarak algılayan zihniyet beni şaşırtıyor, ergenliğe girmiş çocukların cinselliğe merak duymalarını anormal bulanlara, sevgilim bana dokunmaya kıyamazcılara bir anlam veremiyorum, doğanın düzeninde varolan bir olguyla ilgili herşeye Batıdan aldığımız ahlaksızlıklar muamelesi yapmayı da saçma buluyorum. Ama bütün bunları bir bakış açısı olarak kabullenebilir ve bu bakış açısı mutlak bir gerçekmiş, tüm topluma zorla benimsetilmeliymiş gibi davranılmadığı sürece saygı duyabilirim.
Beni çileden çıkartan bekaret zarının kendilerini diğer hemcinslerden daha değerli kıldığına inanan kadınlar. Hani şu kendine rafta alıcısını bekleyen eşya muamelesi yapmaktan çekinmeyen, 'Ay kim ambalajı açılmış çikolata varken diğerini alır ki' diyen tipler.
Kızlık zarı ne mi? Beyin zarı patlak olanların hayati anlam yüklediği zar
Ben erkekleri hiiiiiç suçlamıyorum bu konuda, "ben kocama ilk gece bekaretimi hediye ettim (kurdele de bağlıyorlar mı çok merak ediyorum), patlak değilim, bekaret namusumuzdur" v.s. diyen kadınlar varoldukça bekaret sorunu da devam edecek.
Bekaret erkeklerin değil kadınların önemsedikleri, büyüttükleri, mesele haline getirdikleri bir şey. Hayatta hiçbir erdemi olmayan bazı insanlar tarafından da KORUNMASI!!! en büyük erdem olarak görülmeye devam edecek...
evet canım ayrıca kaç anne kızına etek altına tayt giydirirken aman dikkat et eteğin açılmasın diye öğütlerken acaba oğluna da aman oğlum kızlara bakma diye öğütlüyor.
Ya da kızına aman zarına sahip çık derken ,oğluna da aman oğlum namuslu ol diye öğütlüyor en fazla aman oğlum dikkatli ol biri üstüne kalmasın diyordur
maalesef durum bu.
''zarım sağlam dursun her yanım ovulsun ''diyen kızlarımız var artık
onlara karşılıkta'' her kız elimden geçsin ama evleneceğim kızı annem en namuslusundan seçsin'' diyen höbüdük erkekler ...
bana göre bekaret önemli ama vücudunun her yeri bakir olmalı parçalı bulutlu olmaz
insan önce kendine değer vermeli ,başkalarının ne dediği çok da önemli değil bence
''zarım sağlam dursun her yanım ovulsun ''diyen kızlarımız var artık
onlara karşılıkta'' her kız elimden geçsin ama evleneceğim kızı annem en namuslusundan seçsin'' diyen höbüdük erkekler ...
bana göre bekaret önemli ama vücudunun her yeri bakir olmalı parçalı bulutlu olmaz
insan önce kendine değer vermeli ,başkalarının ne dediği çok da önemli değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?