ben de bekarete önem veririm ama bunu sadece bir zarla sınırlamam..evlenmeden önce biriyle birliktelik yaşamayı tercih etmedim çünkü bu benim dünya görüşüme uygun değildi..bana ilk dokunan insan eşim olsun istedim..ama farklı düşünen birisine de hep saygı duydum..asla da yargılamam.çünkü bu yargılanacak birşiy değil bir yaşam tarzı bence.
aynı şekilde eşimin de ilk dokunduğu kadın ben olmalıyım diye düşündüm..
benim karşı çıktığım şey şu;hem her haltı yiyip sonra da kızlık zarı önemli bakire kız istiyorum diyen zihniyet..işte bunu anlayamıyorum..sen bakir misin ki karşındaki de öyle olsun istiyorsun..bu çifte standart değil mi?
erkektir yapar ama kızlar zarını iyi korusun mantığı asıl korkunç olan.
Ne kadar cinselliği bir tabu olmaktan çıkmış ve yaşanmasına normal gözlede baksada bazılarınız benim de bir kızım var ve ona ilk öğreteceğim şeylerden birisi kızsanız da kızmasanız da ZARINI korumasıdır bana göre lamı cimi yok..
Kızlık zarına bu kadar mana bindirilmemesi gerektigini ifade edenlerin rafta duran eşyaya kadar mana arayıp bindirmesi bana mantıklı gelmiyor üzgünüm...
Bir erkek benim kızımın bedene onunla bir nikah akdi olmadan dokunmasını istemem..
ben de bekarete önem veririm ama bunu sadece bir zarla sınırlamam..evlenmeden önce biriyle birliktelik yaşamayı tercih etmedim çünkü bu benim dünya görüşüme uygun değildi..bana ilk dokunan insan eşim olsun istedim..ama farklı düşünen birisine de hep saygı duydum..asla da yargılamam.çünkü bu yargılanacak birşiy değil bir yaşam tarzı bence.
aynı şekilde eşimin de ilk dokunduğu kadın ben olmalıyım diye düşündüm..
benim karşı çıktığım şey şu;hem her haltı yiyip sonra da kızlık zarı önemli bakire kız istiyorum diyen zihniyet..işte bunu anlayamıyorum..sen bakir misin ki karşındaki de öyle olsun istiyorsun..bu çifte standart değil mi?
erkektir yapar ama kızlar zarını iyi korusun mantığı asıl korkunç olan.
tamam tabiki kızlarımız erkeklerin oyuncağı olmasın evlenmeden önce tabiki korusun kendini ama bu sadece zarla sınırlı kalmasın kendini namusunu korusun ciddi doğru ilişki içinde olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?