kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

İma ettiği şey hakarete girer o ayrı ama memur olarak vatandaşa ben bunu yapmıyorum kim yapıyorsa yapsın diyemez görevi kötüye kullanmaktan memurluğu sakatlar ceza alır
kağıdı önüme fırlatıyor bir de yapmıyorum işini diye ceza uyarı alsın aklı başına gelsin

Bimer e yazın arkadaşım.ben de devlet memuruyum.kimse vatandaşa kafasına gore davranamaz.bimerden şikayet gelirse bakanlık nezdinde yazı yazılır boyle boyle bir olay olmuş araştırın diye.kimse sikayetinizi görmezden gelemez yani..

Nüfus memurumu ahlak bekçisi mi hadsiz kadin.

Torpille gelen küçük beyinli kendini ahlâk zabıtası sanmış işte.
Kılavuzu karga olanın burnu b.tan çıkmazmış hesabı papağan gibi aynı lafları tekrarlıyorlar.

Şikâyet et mutlaka. Gerçi o mevkidekiler de aynı kafadadır diye düşünmüyor değilim. Yine hakarete uğramazsın inşallah.

Kesinlikle şikayet et. O yurdun ne olduğunu kimin ne şekilde kaldığını elbet herkes biliyordur. Resmi bir yer çünkü.
Onun ne haddine anan mı baban mı bunu sorgulayacak?
hakkaten ya hangi yurtta kız erkek aynı odada kalınır
salak mı ne kadın

bir arkadaş link göndermiş ama hata verdi yazamadım bimere bakıyım bir de yarın gidip sözlü olarakta şikayet edicem ki

Kadın erkek milletçe kafayı yedik. Hrpinizin aklı uçkurumuzda. Sakın sessiz kalmayın. Haddini aşana yerini bildirmek lazım.
şikayet edicem yarın
Olayı dilekçe seklinde yazıp kaymakamliga verin.ayni zamanda bimer e yazın. Mutlaka sorustururlar.
yarın gidip kaymakamlığa şikayetimi ileticem zaten ama yazılı daha etkili olucak sanırım yarın gerekeni yapıcam

Şikayet et mutlaka tabi de..

O Lafı kimin peydah ettiği belli ..

Bişi çıkmaz bu işten. Hatta üstüne terfi bile alır o mahluk...

Şu maruz kaldığın can sıkıcı muameleden bu ülkenin Yarısı sorumlu..

bakalım yarın gidip şikayet edicem ayrıca kağıdı önüme fırlatıyo senin işini ben yapmıcam diyebiliyo böyle bir lüksü mü var bu da ayrıca bir suç hem yazılı hem sözlü yarın şikayetimi yapıcam

yarın merkeze gidicem bu yurdun arsasını bu belediye verdi tepki gösterirler sanıyorum çünkü sadece bana değil burda kalan herkese hakaret yapıldı kaşı gözü ayrı oynadı dedikoducu teyzeler gibiydi

işini yapmama hakkı yok.
seve seve yapacak.
olay anlattığın gibiyse karşındaki kişi haksız. ve bu kadar sorgulamaya zaten hakkı yok.

Mutlaka yazılı şikayette bulunun. Şikayet dilekçenizi elektronik ortamda da verin. Sözlü şikayeti değerlendirmeye almazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…