• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

yapacak ayrıca, maaşını babası ödemiyo, yapmıyorum ne demek
bunları bu kafalara sokanda kabahat ama
ben doğum yaptıktan sonra babası gitmişti kızımın kimliğini almaya annemle,
eşim yabancı, memur kadın anneme türkiyede koca mı yok niye elin gavuruyla evlenmiş kızın, ben veremem kimliği bu adama, anası gelsin demiş
sen kimsin benim kimle evleneceğimle ilgili yorum yapacak
annem biraz cadıdır, diklenmeye başlayınca söylene söylene yapmış kadın
totalinin zihniyetine sinkaf, ne hale geldik

Kadına bak yaaa ne imalar yapıyor, aklı şeyinde kalmış işte yazık, karışık kalsa nolur kalmasa nolur, sa na ne senin işin orda belgeyi bilgisayara girmek, ne sandı kendini sanki bi olay oldu yurtta da savcı hanımımız soruşturma falan yapıyor. Kısır günü zannetmiş galiba çalıştığı yeri.
Küçücük bir oda ve bir sürü insan 2 3 defa aynı soruyu sordu imalı imalı burda kalanlar evli mi diyo sanane ya işin sorgulamak mı savcı bu kadar irdelemezdi

eşim yabancı, memur kadın anneme türkiyede koca mı yok niye elin gavuruyla evlenmiş kızın, ben veremem kimliği bu adama, anası gelsin demiş
bende dedim nasıl yapmıyosun yapıcaksın diye ama ordan şefleri seslendi gelin ben yapayım diye ne zannediyolar kendilerini bilmiyorum

Hadsiz... Mutlaka yazılı olarak şikayet edin arkadaşın dediği gibi öyle daha çok ciddiye alınıyor. Birde bu kadının ismini aldınız mı yoksa dikkate alinmayabilir gibi geldi.

Kaldığın yerdeki ilgili birimlere de söyle bence sadece sana değil orada kalan tüm öğrencilere ve o kuruluşa dil uzatmış sonucta belki daha ciddi bi uyarı yapılmasında yardımcı olurlar.
kadının adı yazmıyordu geri gittim şikayet etmek için küçücük odayı onlara ayırmışlar yarın merkeze kaymakamlığa gidicem hem sözlü hem yazılı ileticem denetime gelirler dedi adam bakalım

Biz hep basık zihniyetliler yüzünden ilerleyemedik.

Yoksa 2015'e dair ne hayallerimiz vardı geçmişte. Uçan arabalar v.s :KK59:

Hakkını arayan kadınları çok seviyorum. Tebrikler, peşini bırakmayın.
kesinlikle peşini bırakmıcam namus bekçisi gibi sorular sordu imalı imalı herkesin içinde ayrı odalarda kalıyoruz dedikçe daha da irdeledi

Hee, her aksam ayri parti, sen de gel deseydin.

Sinir bozucu hakkaten, isinizi halledebildiniz mi bari?

Küçücük bir oda ve bir sürü insan 2 3 defa aynı soruyu sordu imalı imalı burda kalanlar evli mi diyo sanane ya işin sorgulamak mı savcı bu kadar irdelemezdi

Var işte böyleleri,kendilerini laf sokarak, milleti sorgulayarak, imalarda bulunarak sanki önemli birleriymiş gibi hissediyorlar.

din hakkında birşey bilmeyip hoca kesilenler, yanında birisi hasta olsa hemencik doktor kesilenler, bilmediği konularda doktora yapmışcasına konuşanlar, hadsiz hadsiz haklıyım, dediklerim doğru sananlar. Milleti sorgulayıp sanki hakimmiş tribine girenler.. Ülkemizde olmadığı mesleği, meslek sahibinden daha iyi bilenler dolup taşıyor nedense.. Hadsiz saygısız akılları biyerlerinde olan tayfalara zaten diyecek bişey kalmadı

Devlet zihniyeti çarpık ve yanlış.
Kızlı erkekli evlerde takılıyorlarmış hmmm terbiyesizler, kadınlar kahkaha atmasın, hamileler etrafta gezmesin, kadınlar sussun çok konuşmasın zihniyetindeki cahillere devlet yönetimi bırakılırsa olacağı budur, memur da normal olarak bu zihniyetin uzantısı olacaktır.

Bu hatunu şikayet etsen bile tepesindeki yobazlar bu hatuna hak verecektir, seni haklı bulacaklarını sanmam. Yine de şikayet edip şansını denemelisin tabi.

Var işte böyleleri,kendilerini laf sokarak, milleti sorgulayarak, imalarda bulunarak sanki önemli birleriymiş gibi hissediyorlar.

din hakkında birşey bilmeyip hoca kesilenler, yanında birisi hasta olsa hemencik doktor kesilenler, bilmediği konularda doktora yapmışcasına konuşanlar, hadsiz hadsiz haklıyım, dediklerim doğru sananlar. Milleti sorgulayıp sanki hakimmiş tribine girenler.. Ülkemizde olmadığı mesleği, meslek sahibinden daha iyi bilenler dolup taşıyor nedense.. Hadsiz saygısız akılları biyerlerinde olan tayfalara zaten diyecek bişey kalmadı
Aynen öyle bu tarz insanların sayıları gittikçe azalsın istiyorum ilk defa başıma böyle bişey geldi bütün sorduğu saçma sapan sorulara cevap vermemi bekledi terbiyesizlik yapma haddini aşma deyince burası resmi bir kurum sakin olun dediler ama resmi kurumda bana ne imalar yapıldı herkesin içinde hiç masum sorular değildi

Bu tarz yerlerde işim varsa telefonum ses kaydını açıyorum ve karşımdakine de söylüyorum kayıt yaptığımı. Hani çağrı merkezleri falan güvenliğiniz için kayıt altına alınmaktadır diyor ya o hesap.
Çirkefliği üstündeyse de yapamıyor, mecbur insani çerçevede konuşuyor. Aklınızda bulunsun.
Muhakkak şikayetinizi yapın, sonuç olur ya da olmaz; en azından şikayet edilebileceğini anlar.

Devlet zihniyeti çarpık ve yanlış.
Kızlı erkekli evlerde takılıyorlarmış hmmm terbiyesizler, kadınlar kahkaha atmasın, hamileler etrafta gezmesin, kadınlar sussun çok konuşmasın zihniyetindeki cahillere devlet yönetimi bırakılırsa olacağı budur, memur da normal olarak bu zihniyetin uzantısı olacaktır.

Bu hatunu şikayet etsen bile tepesindeki yobazlar bu hatuna hak verecektir, seni haklı bulacaklarını sanmam. Yine de şikayet edip şansını denemelisin tabi.
belediyeden ümitliyim çünkü kaldığımız yurdun arsasını bu belediye verdi açılışı parti lideri yaptı dediğiniz gibi kadınları aşağılayan kızlı erkekli diye ayrıştıran insanlar olsaydı hiç ümidim olmazdı

Neden daha en başından cevap veriyorsun ki ? ONU NE İLGİLENDİRİR ?
Sormakla yetkili değil bi şey değil. Onun meraklı aynı zamanda ayıplayan yadırgayan haliyle uğraşmak zorunda mısın ?
Allah için gidip şu kadının saçını başını yolayım bi ya nerde tam olarak bu kadın ? En Büyük KKEn Büyük KK
Ne güzel hem sinirimi çıkarırım hem senin intikamını alıveririm :KK71::KK71:

Bu tarz yerlerde işim varsa telefonum ses kaydını açıyorum ve karşımdakine de söylüyorum kayıt yaptığımı. Hani çağrı merkezleri falan güvenliğiniz için kayıt altına alınmaktadır diyor ya o hesap.
Çirkefliği üstündeyse de yapamıyor, mecbur insani çerçevede konuşuyor. Aklınızda bulunsun.
Muhakkak şikayetinizi yapın, sonuç olur ya da olmaz; en azından şikayet edilebileceğini anlar.
kesinlikle şikayet edicem o terbiyesizliği başkalarına yapmasın herkesin çocuğu var ne durumuna düşürdü beni

Neden daha en başından cevap veriyorsun ki ? ONU NE İLGİLENDİRİR ?
Sormakla yetkili değil bi şey değil. Onun meraklı aynı zamanda ayıplayan yadırgayan haliyle uğraşmak zorunda mısın ?
Allah için gidip şu kadının saçını başını yolayım bi ya nerde tam olarak bu kadın ? En Büyük KKEn Büyük KK
Ne güzel hem sinirimi çıkarırım hem senin intikamını alıveririm :KK71::KK71:
:KK9: o kadar laf söyledim ama benimde içim soğumadı ankaraya beklerim :)

:KK9: o kadar laf söyledim ama benimde içim soğumadı ankaraya beklerim :)
Seni çok iyi anlıyorum. Benzerlerini yaşıyoruz gerek hastanelerde gerek devlet dairelerinde.
Çok sinir bozucu bi durum. Bi kere şikayet etmekle kalma defalarca şikayet et. Edebileceğin her yere şikayet et. Aklı başına gelsin terbiyesiz hadsiz kadının.

Ahah, aslında tam "Oo, her akşam ayrı orgy, bekleriz" cevabını hak etmiş:KK53:

Şimdi bu kadın böyle içindeki bilmem neyi dökünce oluyor ama ben onun hakkını söylesesem banlarlar beni:anneadayı:

Mutlaka şikayet edin; hiç değilse bir yazılı şikayet olur hakkında. Ancak şikayetinizi yazılı yapın.

Seni çok iyi anlıyorum. Benzerlerini yaşıyoruz gerek hastanelerde gerek devlet dairelerinde.
Çok sinir bozucu bi durum. Bi kere şikayet etmekle kalma defalarca şikayet et. Edebileceğin her yere şikayet et. Aklı başına gelsin terbiyesiz hadsiz kadının.
yarın merkeze gidicem bunun peşini bırakmıcam sadece bana değil burda kalan herkese saçma sapan imalar yapıldı ki hepimiz öğrenciyiz burda o sapık zihniyetlerinin yakıştırmalarını yaptı terbiyesiz kadın

o kadar sinirliyim ki çok moralim bozuk .. Kızlar ikametgah için ilçe nüfus müdürlüğüne gittim öğrenciyim ve Türkiye mimarlar mühendisler odasına bağlı bir yurtta kalıyorum ama öğrenci evi ve sosyal tesis olarak biliniyor ve erkek-kadın karışık ama hep öğrenciyiz yaşlarımız ortalama aynı . belgemi aldım yurtta kaldığımla ilgili ve kadın eline kağıdı alır almaz sorgu memuru gibi sorgulamaya başladı o negatif enerjisi zaten rahatsız etti sorular sordu cevapladım ama öyle bir sorma şekli var ki çok rahatsız oldum burda kimler kalıyor evliler mi kalıyor bir erkek bir kadın ismi çıktı bunlar evli mi bu nasıl yurt kızlı erkekli mi kalıyosunuz dedi karışık yurt dedim aynı odada kız erkek mi kalıyosunuz dedi ama kızlar o yüz ifadesini görücektiniz küçücük bir yer herkes duyuyor hayır dedim erkekler ayrı kızlar ayrı kim bunlar arkadaşlarının ismini söyle dedi söyledim gene aynı soruyu sordu kız erkek aynı odada mı kalıyosunuz dedi en sonunda patladım sanane ya seni ne ilgilendiriyo işini yapsana sen haddini aşma seni ilgilendirmez dedim atıştık kızlar seslerimiz yükseldi ve kağıdı önüme attı ben yapmıyorum işini git kime yaptırırsan yaptır dedi. sorumlu kimse de yoktu ama yarın merkezine gidip şikayet edicem kızlar fikir verin şikayetim dikkate alınır mı
baştaki bu kafada oldugu sürece işin zor ama sen genede şikayet et....

Back