kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

Emen var gömen var teyze geeeeeell

Öyle, bir de tepki verince haklıyken haksız durumuna düşebiliyor insan. Olayı inkar etmeyecek şahitlerle anlaşıp, cevap dahi vermeden şikayet etmek en iyisi aslında. Böyle tipler cevaptan da anlamıyor çünkü, hatta daha çok haz alıyorlar rahatsız ettiklerini anladıkları için.

Ben de genelde haklı olduğum konularda hep çok tepki verirdim, sonra haksız durumuna düşürürlerdi beni. Anladım ki sessizce davranmak gerek. Çevredeki insanlardan yandaş bulacaksın kibarca, sonra da dünyanın en nazik insanı rolüne gireceksin, üzgünüm ama seni şikayet etmem gerek tatlım diyince daha çok sinir oluyorlar

şimdi biri form atmış ama hata verdi yapamadım yazılı başvuru için yarın gidicem merkeze belediyeye

şikayet edicem ki benim laflarımdan daha ağırdı onun imaları benim odada kimle kaldığım onu hiç ama hiç ilgilendirmez

sen nüfus memurusun ikametgah için gelmişim elimde adres imza herşey var gelmiş bana erkek kız aynı odada mı kalıyosunuz diye soru soruyo gözlerini açmış hee aynı odada kalıyoruz gelcen mi deme mi bekledi galiba 2 3 kez sordu sinir bozucu kadın

İki gün sonra haberlere çıkarsınız.
TMMOB bağlı kızlı erkekli kalınan yurtta,nüfus memurunun "kızlı erkekli mi kalıyorsunuz odalarda" sorusu üzerine minikbu.... isimli vatandaş tepki göstermiş.Olay kamuya intikal ettikten sonra soruşturma başlamıştır.

İnternet delil sayılıyor acaba burasıd delil sayılır mı.

ben yarın gidip şikayetimi yapıcam ondan sonra bakalım neler oluyor

kızlar orda bir adam boşver şikayet etme bu seferlik affet dedi niye vazgeçirmeye çalıştı bu ima ettiği şeyin büyük bir suç olduğunu bildiği için mi şikayetim cevapsız kalmaz demi adam denetime gelirler dedi ama bilmiyorum

bir memur olarak yapmıyorum canım istemiyor lüksüne sahip değil. yapmak zorunda bu bir. ikincisi sorgulama hakkı yok keşke uslubunu bozmadan onu ilgilendirmediğini ima etseydin. ''sanane'' hoş bir laf değil. atışma moduna girmişsin direkt.

İma ettiği şey hakarete girer o ayrı ama memur olarak vatandaşa ben bunu yapmıyorum kim yapıyorsa yapsın diyemez görevi kötüye kullanmaktan memurluğu sakatlar ceza alır

ilk sordu arkadaşlarını say dedi saydım bunlar kim evli mi daha birçok soru sordu karışık yurt erkek kız karışık dedim şaşırdı ve direk erkek kız aynı odada mı kalıyosunuz dedi hayır erkek kız ayrı odalarda kalıyoruz dedim ilk böyle cevap verdim ama aynı soruyu 2. kez sorması normal mı masum mu benim sanane lafım onun ima ettiği şeyin yanında bir hiç kalır o kadın daha fazlasını haketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…