• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

o kadar sinirliyim ki çok moralim bozuk .. Kızlar ikametgah için ilçe nüfus müdürlüğüne gittim öğrenciyim ve Türkiye mimarlar mühendisler odasına bağlı bir yurtta kalıyorum ama öğrenci evi ve sosyal tesis olarak biliniyor ve erkek-kadın karışık ama hep öğrenciyiz yaşlarımız ortalama aynı . belgemi aldım yurtta kaldığımla ilgili ve kadın eline kağıdı alır almaz sorgu memuru gibi sorgulamaya başladı o negatif enerjisi zaten rahatsız etti sorular sordu cevapladım ama öyle bir sorma şekli var ki çok rahatsız oldum burda kimler kalıyor evliler mi kalıyor bir erkek bir kadın ismi çıktı bunlar evli mi bu nasıl yurt kızlı erkekli mi kalıyosunuz dedi karışık yurt dedim aynı odada kız erkek mi kalıyosunuz dedi ama kızlar o yüz ifadesini görücektiniz küçücük bir yer herkes duyuyor hayır dedim erkekler ayrı kızlar ayrı kim bunlar arkadaşlarının ismini söyle dedi söyledim gene aynı soruyu sordu kız erkek aynı odada mı kalıyosunuz dedi en sonunda patladım sanane ya seni ne ilgilendiriyo işini yapsana sen haddini aşma seni ilgilendirmez dedim atıştık kızlar seslerimiz yükseldi ve kağıdı önüme attı ben yapmıyorum işini git kime yaptırırsan yaptır dedi. sorumlu kimse de yoktu ama yarın merkezine gidip şikayet edicem kızlar fikir verin şikayetim dikkate alınır mı
hemen yetkılı kısıyi bımere sıkayet edın gorevını yapmama hakkı yok, ayrıca kızlı erkeklı de kalırsınız ona ne kı..!!!!! kımse sızın ev yasantınızı kurcalayamaz, bana sorsa oyle bırsey yurtt akalıyorum karısık yurt gerısı sızı ılgılendırmez gorevınızı yapın gerısıne de karısmayın derdım ..
yapmıyorsada hemen mudur sef kım varsa gıder sıkayet ederım olmadı yanlarında basbakanlıgı arar canlı canlı konusurdum....

Bilirsiniz, hazımsızlık ve haset, ruh kanserine denk bir illettir.

Haset, gözleri kör, kulakları sağır eder, kalbi katılaştırır, duyguları köreltir…

Haset çukuruna yuvarlananların “Nefret dolu konuşmaları, kişiliksiz tavırları, yamuk yumuk halleri” bundandır. Benim kızımda üniverstede biz hiç yurt bakmadık kızım Balıkesir mimarlık fakültesini kazanınca çünkü yapamaz yurtta diye direk apart tuttuk, geçen yıl sadece kızlar vardı apartta buyıl erkekte almışlar neyapalım yani şimdi kıxımı oradan gerimi alalım erkekler var diye hepsi pırlanta gibi çocuklar üstelik gidip gelirler korurlar kollarlar üstelik kızımıda işte böyle iki lafı bi araya getiremeyen sonradan görmeler işe girer ve bide emekli olur üstüne:

kadına bak be sinir oldum durduğum yerde onaneymiş birde işini yapmıyorum demek nedemek ...kesinlikle şikayet et

namus bekçiniz miymiymiş diycem görevi onu sormak mı aceba anlamadım ki?

''Düğünüme gel kırmızı kuşağımı sen bağla istersen?'' diyeydin. Allah'ın yobaz cahili. Ayrıca o kim ki ben yapmıyorum işini kime yaptırırsan yaptır diyor, eşşekler gibi yapacak çok afedersin. Arkadaşlarının ismini ne diye sayıyormuşsun, ''Ben babamı arayıp sizi telefona vereyim, bu sorularınızı bir de ona sorun bakalım ne cevap alacaksınız'' derdim ben olsam ve başıma gelirse de demeyi planlıyorum.

o kadar sinirliyim ki çok moralim bozuk .. Kızlar ikametgah için ilçe nüfus müdürlüğüne gittim öğrenciyim ve Türkiye mimarlar mühendisler odasına bağlı bir yurtta kalıyorum ama öğrenci evi ve sosyal tesis olarak biliniyor ve erkek-kadın karışık ama hep öğrenciyiz yaşlarımız ortalama aynı . belgemi aldım yurtta kaldığımla ilgili ve kadın eline kağıdı alır almaz sorgu memuru gibi sorgulamaya başladı o negatif enerjisi zaten rahatsız etti sorular sordu cevapladım ama öyle bir sorma şekli var ki çok rahatsız oldum burda kimler kalıyor evliler mi kalıyor bir erkek bir kadın ismi çıktı bunlar evli mi bu nasıl yurt kızlı erkekli mi kalıyosunuz dedi karışık yurt dedim aynı odada kız erkek mi kalıyosunuz dedi ama kızlar o yüz ifadesini görücektiniz küçücük bir yer herkes duyuyor hayır dedim erkekler ayrı kızlar ayrı kim bunlar arkadaşlarının ismini söyle dedi söyledim gene aynı soruyu sordu kız erkek aynı odada mı kalıyosunuz dedi en sonunda patladım sanane ya seni ne ilgilendiriyo işini yapsana sen haddini aşma seni ilgilendirmez dedim atıştık kızlar seslerimiz yükseldi ve kağıdı önüme attı ben yapmıyorum işini git kime yaptırırsan yaptır dedi. sorumlu kimse de yoktu ama yarın merkezine gidip şikayet edicem kızlar fikir verin şikayetim dikkate alınır mı

Çok tatsız bir olay yaşamışsın ne yazık ki. Devletin izin verdiği yurdu eleştirmek ona mı kalmış? Senin ebeveyninde değil! İşini yapmamak gibi bir lüksü de yok. İsmini titrini falan biliyorsan hemen BİMER ve CB iletişim sayfasına yaz. Böylelerine birileri hadlerini bildirmeli artık

yarın merkeze gidicem bu yurdun arsasını bu belediye verdi tepki gösterirler sanıyorum çünkü sadece bana değil burda kalan herkese hakaret yapıldı kaşı gözü ayrı oynadı dedikoducu teyzeler gibiydi

O zaman birleşip dava açın. Tek bir kişi değil sonuçta süregelen bir davranış olacak gibi. Bu tipleri iyice bir korkutmak gerekiyor. Nasılsa korku kültüründen zevk alıyorlar.
Medyaya da duyurun duyarlılık artsın. Müstehak böylelerine. Milletin kızına oğluna iftira atmak neymiş görsün pis düşünceli mahluklâr.

siz yurt değince kafası karışmıştır. ki yurt değil.

yurt gibi işletiyorlar sa da mimarlarda böyle yaparsa...

Bizi getirdikleri duruma bak... Hangisini sormaya hakkı var ve sen neden cevap veriyorsun.. Açın gözünüzü sanane arkadaşım sen benim işimi hallet de.. Şikayet etsen ne olucak başlarındaki sanki farklı onlardan da azar işitmezsen iyidir... Artık uyanın yaa yobazların çoğaldığını görün..

Bizi getirdikleri duruma bak... Hangisini sormaya hakkı var ve sen neden cevap veriyorsun.. Açın gözünüzü sanane arkadaşım sen benim işimi hallet de.. Şikayet etsen ne olucak başlarındaki sanki farklı onlardan da azar işitmezsen iyidir... Artık uyanın yaa yobazların çoğaldığını görün..

Birlik beraberlikten eşitlikten bahsederler ama uygulamaya gelince görüyoruz yaşananları. Malesef bu duruma getirenler hala farkında değiller ve aksine çok memnunlar

Birlik beraberlikten eşitlikten bahsederler ama uygulamaya gelince görüyoruz yaşananları. Malesef bu duruma getirenler hala farkında değiller ve aksine çok memnunlar

Nerde... Hepsi sadece lafta.. Memnun olurlar tabi altında arabaları zengin kocaları kutularda deli gibi paralar..
İşte herşey kafayı örtmekle olmuyor. İnsanın fikri neyse zikri de odur..
Değişecek tatlım bu da değişecek merak etme onlar da farkında son çırpınışları.. Bitecek herşey..

Arkadaşım ne demek istediğini anlamadım?

yurt gibi kullanılıyorsa hata yapılıyor. yurdun mevzuatı var vs... mimarlar odası da bu hataya düştüyse... başkası ne yapmaz... yurt işleteceklerse yurt açacaklar... mevzuata uygun...

arkadaş bu misafirhaneyi yurt dememesi gerekir... yoksa ceza alırlar.. kadını şikayet ederken kaldığı misafirhanenin başına iş gelecek

siz yurt değince kafası karışmıştır. ki yurt değil.

yurt gibi işletiyorlar sa da mimarlarda böyle yaparsa...
kaldığım yurt gibi kullanılan yer değil yurt o yurdun arsasını belediye verdi bu yeterince cevaptır zaten ayrıca o verdiğim kağıtta kocaman Türkiye mimarlar mühendisler odası yazıyor

yurt gibi kullanılıyorsa hata yapılıyor. yurdun mevzuatı var vs... mimarlar odası da bu hataya düştüyse... başkası ne yapmaz... yurt işleteceklerse yurt açacaklar... mevzuata uygun...

arkadaş bu misafirhaneyi yurt dememesi gerekir... yoksa ceza alırlar.. kadını şikayet ederken kaldığı misafirhanenin başına iş gelecek
zaten herkes namuslu arlı oldu... belli bir kesim namussuz. üniversite öğrencileri gibi, izmirliler gibi.

sana ne kardeşim sana ne?
evet kadının tepkisi çok iticiydi çok sinirlerim bozuldu neler ima etti bugün şikayetimi yapıcam

kaldığım yurt gibi kullanılan yer değil yurt o yurdun arsasını belediye verdi bu yeterince cevaptır zaten ayrıca o verdiğim kağıtta kocaman Türkiye mimarlar mühendisler odası yazıyor

mevzuata aykırı iş yapıyor yinede

Madde 23 — Öğrenciler, öğrencilik hakları devam ettiği sürece yurtta barınabilirler.

Yurtlarda kız ve erkek öğrenciler için ayrı binalarda, ayrı bloklarda veya dıştan girişleri ayrı olmak üzere farklı katlarda yatakhane açılır. Kaynak: http://mevzuat.meb.gov.tr/html/25659_0.html

Back