• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

Keske sorularına pek cevap vermeseydin. Ben senin yerinde olsam şikayetini ağırlıklı olarak isimi yapmaması üzerinden yapardım çünkü değerlendiren kişiler de aynı düşünceye sahipse bi sonuç alamazsin

Ve bir de ustune sanki patronmus gibi bu isi yapmiyorum iste demis gercekten cok sinir bozucu... Sen hem sozlu hem yazili sikayetini yap bosver seni kucultmeye calisan kadin kendi kendini yerin dibine sokmus gorgusuzlugu hasetligiyle. Hic kafana takma sen yanlis bisey yapmadin, boyle ilkel kafalar icin kendini uzme.
şimdi belediyeye gidicem ve şikayetimi ileticem neler olucağıyla igili bilgi yazarı açıkçası bende merak ediyorum ilgilenicekler mi ilk defa başıma böyle birşey geliyor

Keske sorularına pek cevap vermeseydin. Ben senin yerinde olsam şikayetini ağırlıklı olarak isimi yapmaması üzerinden yapardım çünkü değerlendiren kişiler de aynı düşünceye sahipse bi sonuç alamazsin
belediyeye gidicem o kızlı erkekli diye ayıran zihniyetin belediyesi değil ama bilmiyorum bir gidip görmem lazım sonuçları yazarım buraya zaten o işini yapmaması da ayrı bir konu zaten

belediyeye gidicem o kızlı erkekli diye ayıran zihniyetin belediyesi değil ama bilmiyorum bir gidip görmem lazım sonuçları yazarım buraya zaten o işini yapmaması da ayrı bir konu zaten
bu yönden dikkate alınmazsa işini yapmama şikayetimin dikkate alınması gerekiyor

bence işini halletmeye bak bir an önce şikayet etsen hiç bir uyarı alacağını sanmam (kendim de kamu personeli olduğum için çok iyi biliyorum) formaliteden uyaracaz, nasıl yapar falan derler ama boşş.. ayrıca belli ki ön yargıları olan kalın kafalı biriymiş ceza da verseler değişmez düşüncesi başkası gitse aynısını yapar..

ne duymak istiyosun deseydin :) senin fantezi dünyandaki gibi bir hayat yok orda deseydin :))) hayret bişi......

Böyle zihniyetler ülkeyi yönetiyor, bu yüzden rahatlıkla suçlarcasına sorgulanabiliyorsunuz.
Mutlaka şikayet edin.

o kadar sinirliyim ki çok moralim bozuk .. Kızlar ikametgah için ilçe nüfus müdürlüğüne gittim öğrenciyim ve Türkiye mimarlar mühendisler odasına bağlı bir yurtta kalıyorum ama öğrenci evi ve sosyal tesis olarak biliniyor ve erkek-kadın karışık ama hep öğrenciyiz yaşlarımız ortalama aynı . belgemi aldım yurtta kaldığımla ilgili ve kadın eline kağıdı alır almaz sorgu memuru gibi sorgulamaya başladı o negatif enerjisi zaten rahatsız etti sorular sordu cevapladım ama öyle bir sorma şekli var ki çok rahatsız oldum burda kimler kalıyor evliler mi kalıyor bir erkek bir kadın ismi çıktı bunlar evli mi bu nasıl yurt kızlı erkekli mi kalıyosunuz dedi karışık yurt dedim aynı odada kız erkek mi kalıyosunuz dedi ama kızlar o yüz ifadesini görücektiniz küçücük bir yer herkes duyuyor hayır dedim erkekler ayrı kızlar ayrı kim bunlar arkadaşlarının ismini söyle dedi söyledim gene aynı soruyu sordu kız erkek aynı odada mı kalıyosunuz dedi en sonunda patladım sanane ya seni ne ilgilendiriyo işini yapsana sen haddini aşma seni ilgilendirmez dedim atıştık kızlar seslerimiz yükseldi ve kağıdı önüme attı ben yapmıyorum işini git kime yaptırırsan yaptır dedi. sorumlu kimse de yoktu ama yarın merkezine gidip şikayet edicem kızlar fikir verin şikayetim dikkate alınır mı
BİMER den şikayet yaz direk madem devlet kurumu alınır tabi ve müdürünü bul ona da söle

Gercekten bazj insanlar cok bos ya, bende mesela tek kaliyorum evde herkes bana arkadas al vs diyor, kiz dedigin tek olmazmis evde felan diyor... ya beni tanimayan etmeyen insanlar diyor bide bunlari, senin durumunda cileden cikarir adami herkesin icinde bu tarz konusmasi, cok iyi demissin bence kesinlikle sikayet etmelisin de. İnsanlar okumak icin burda oldugumuzu bi turlu anlamiuor, onlarin zannettikleri kizli erkekli alem yapdigimiz, gercekte olan kizkiza oturup sohbet ettigimiz :D ahahah yarasi olan gocunur teyzemin bi kuyruk acisi varmis belliki :D

CANIM HANIMEFENDİLİĞİNİ BOZMA GİT ŞİKAYETİNİ YAP ADAM AKILLI ACIKLA DURUMU Kİ KAMERA DA VARDIR MUHTEMELEN İNKARA GİDERSE KADIN ONU KULLAN

Millet de ne merakli ya rabbim. Evet kizli erkekli kalıyoruz desen ahlak masasina bastirtacakti heralde.

Memur hanimdakide ne fantazi evet devlet genelde boyle yurtlarlar yapar ve kizli erkekli yerlestirir odalara ozellikle yani sonucta devlet o memure hanima noluyormus ne haddineymis sorgulamak. Insanda biraz mantik olur soru sorarken ya karsindaki insani boyle sacma sapan sorularla rahatsiz et hem de koskoca devletin yurduna bictigi role bak komedi :D

Back