• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlı erkekli aynı odada mı kalıyorsunuz diye soran memur kadın

Bilirsiniz, hazımsızlık ve haset, ruh kanserine denk bir illettir.

Haset, gözleri kör, kulakları sağır eder, kalbi katılaştırır, duyguları köreltir…

Haset çukuruna yuvarlananların “Nefret dolu konuşmaları, kişiliksiz tavırları, yamuk yumuk halleri” bundandır. Benim kızımda üniverstede biz hiç yurt bakmadık kızım Balıkesir mimarlık fakültesini kazanınca çünkü yapamaz yurtta diye direk apart tuttuk, geçen yıl sadece kızlar vardı apartta buyıl erkekte almışlar neyapalım yani şimdi kıxımı oradan gerimi alalım erkekler var diye hepsi pırlanta gibi çocuklar üstelik gidip gelirler korurlar kollarlar üstelik kızımıda işte böyle iki lafı bi araya getiremeyen sonradan görmeler işe girer ve bide emekli olur üstüne:
erkek öğrenci olunca noluyo kızların üstüne atlamıyo kimse kızlı erkekli diye ayıran zihniyet gibi mi olmak lazım onlar kendi bozuk zihniyetlerince düşündükleri için herşeyi yanlış görülüyor

mevzuata aykırı iş yapıyor yinede

Madde 23 — Öğrenciler, öğrencilik hakları devam ettiği sürece yurtta barınabilirler.

Yurtlarda kız ve erkek öğrenciler için ayrı binalarda, ayrı bloklarda veya dıştan girişleri ayrı olmak üzere farklı katlarda yatakhane açılır. Kaynak: http://mevzuat.meb.gov.tr/html/25659_0.html
aynı yemekhaneyi kullanınca ne oluyor zaten ayrı bloklardayız ama yemekhane kantin ortak eski kyk yurtlarında olduğu gibi

Aklı fikri belden aşağı işleyen insan cinsi işte. Karşı cinsi görünce başka bir şey düşünemiyor demek ki... Şikayet ettiniz mi bilmiyorum ama umarım edersiniz. Böyleleri kendi kafalarındaki ahlaksızlığı, başkalarına saldırarak, ahlak bekçisi kesilerek gizlemeye çalışıyor sadece.

aynı yemekhaneyi kullanınca ne oluyor zaten ayrı bloklardayız ama yemekhane kantin ortak eski kyk yurtlarında olduğu gibi
ayrıca burada
siz yurt değince kafası karışmıştır. ki yurt değil.

yurt gibi işletiyorlar sa da mimarlarda böyle yaparsa...
yurt değil diye nasıl söyleyebiliyorsunuz mevzuatı okudum eski kyk yurtlarında da yemekhane kantin ortaktı girişler birdi ama bloklar farklıydı bizde olduğu gibi

Haddini aşan insanlara haddini bildirenleri okumak hoşuma gidiyor. Çok iyi cevap vermişsin, haketmiş. Burada genelde "bir şey diyemedim, eve gittim ağladım" türü şeyler okuduğum için... Kimse kendini ezdirmese, bu insanlara durması gerektiği yeri bildirebilse, bu insanlar bu kadar şımarıp milletin tepesine çıkamaz. Şikayet etmen çok iyi olur, umarım kendisini şikayet edeceğini de söylemişsindir o kadına. :)

Haddini aşan insanlara haddini bildirenleri okumak hoşuma gidiyor. Çok iyi cevap vermişsin, haketmiş. Burada genelde "bir şey diyemedim, eve gittim ağladım" türü şeyler okuduğum için... Kimse kendini ezdirmese, bu insanlara durması gerektiği yeri bildirebilse, bu insanlar bu kadar şımarıp milletin tepesine çıkamaz. Şikayet etmen çok iyi olur, umarım kendisini şikayet edeceğini de söylemişsindir o kadına. :)
şikayet ediceğimi söylemedim bir anda yakalansın nasıl oluyormuş hadsizlik öğrensin

ayrıca burada

yurt değil diye nasıl söyleyebiliyorsunuz mevzuatı okudum eski kyk yurtlarında da yemekhane kantin ortaktı girişler birdi ama bloklar farklıydı bizde olduğu gibi

az öncede yazdım. yurt gibi misafirhane yazdığınız için ilk yorumum öğleydi... kyk ya birşey olmaz devletin. ama sizin kaldığınız yurt özel... ve az önce yazdığım gibi mevzuatta uygun değil. bu şikayet edilesiye kadar görmezden gelinir belki. bilinmediği için. ama iş şikayete binerse başlarına iş gelir... siz kadını şikayet ederseniz oda orayı şikayet eder. bu işler maalesef böyle oluyor.

Ya insanlar ne hale geldi vallahi inanamiyorum bir devlet memuru ogrenci bi kiza kac kisinin icinde yatak odasini sormakta hic beis gormuyor ve ustune ustluk ben bu isi yapmiyorum hadi bakalim deme cesaretini gosteriyor.
Ya bu ulke nasil bu hale geldi inanamiyorum gercekten. Getirenler utansin. Bu "kizli erkekli" lafini cikartip, kucucuk kizlara tecavuz edenleri serbest birakanlar utansin...
Lutfen sikayet edin, cok bisey cikacagini sanmiyorum cunku zihniyet genelde ayni ama sonuna kadar mucadele edin lutfen. Basiniza gelen icin de gercekten cok uzuldum.

Ya insanlar ne hale geldi vallahi inanamiyorum bir devlet memuru ogrenci bi kiza kac kisinin icinde yatak odasini sormakta hic beis gormuyor ve ustune ustluk ben bu isi yapmiyorum hadi bakalim deme cesaretini gosteriyor.
Ya bu ulke nasil bu hale geldi inanamiyorum gercekten. Getirenler utansin. Bu "kizli erkekli" lafini cikartip, kucucuk kizlara tecavuz edenleri serbest birakanlar utansin...
Lutfen sikayet edin, cok bisey cikacagini sanmiyorum cunku zihniyet genelde ayni ama sonuna kadar mucadele edin lutfen. Basiniza gelen icin de gercekten cok uzuldum.
şikayet edicem küçücük odada herkesin içinde ne hale düştüm çok moralim bozuldu çok sinirlendim gerekeni söyledim ama anlamazlar şikayet en iyisi

kızlar netten yazılı şikayetlerde bulunucam gene belediyeye gitmeme gerek var mı acaba sözlü şikayette etkili, olur mu

şikayet edicem küçücük odada herkesin içinde ne hale düştüm çok moralim bozuldu çok sinirlendim gerekeni söyledim ama anlamazlar şikayet en iyisi

Cok iyi anliyorum seni ben de ogrenciyken cok yasadim bu tarz asagilamalari malesef insanlar cok degisti. Malesef genc kizsan bu ulkede basina her turlu taciz gelebilir, kadindan da erkekten de sozlu de fiziksel de...butun tacizlerin hedefinde okumaya calisiyoruz iste. Sana tavsiyem merkezde de ayni sekilde davranirlarsa devlet memurlarini sikayet hatti var alo 184 tu sanirim numarasi tam emin degilim yine bi bak internetten onu ara anlat belki onun bi faydasi olur.

az öncede yazdım. yurt gibi misafirhane yazdığınız için ilk yorumum öğleydi... kyk ya birşey olmaz devletin. ama sizin kaldığınız yurt özel... ve az önce yazdığım gibi mevzuatta uygun değil. bu şikayet edilesiye kadar görmezden gelinir belki. bilinmediği için. ama iş şikayete binerse başlarına iş gelir... siz kadını şikayet ederseniz oda orayı şikayet eder. bu işler maalesef böyle oluyor.
Türkiye mimarlar odasına bağlı yurt devletin haberi olmucak öyle mi :) bu yurdun arsasını belediye verdi diyorum ve açılışını bir parti lideri yaptı ama neyse ne kimse bu hadsizliği yapamaz onu hiç ilgilendirmez

Cok iyi anliyorum seni ben de ogrenciyken cok yasadim bu tarz asagilamalari malesef insanlar cok degisti. Malesef genc kizsan bu ulkede basina her turlu taciz gelebilir, kadindan da erkekten de sozlu de fiziksel de...butun tacizlerin hedefinde okumaya calisiyoruz iste. Sana tavsiyem merkezde de ayni sekilde davranirlarsa devlet memurlarini sikayet hatti var alo 184 tu sanirim numarasi tam emin degilim yine bi bak internetten onu ara anlat belki onun bi faydasi olur.
ne olursa olsun bir devlet memuru benim özel hayatımı irdeleyemez herkesin içinde aa erkek kız aynı odada mı kalıyorsunuz d,ye iğrenç bir tavra bürünemez senin işinle ne alaka sorgu memuru gibi sorular sordu

yurt gibi misafirhane yazmadım misafirhane değil adı üzerinde öğrenci evi zaten bütün özel yurtlarda olduğu gibi sadece öğrenciler kalıyor

ne olursa olsun bir devlet memuru benim özel hayatımı irdeleyemez herkesin içinde aa erkek kız aynı odada mı kalıyorsunuz d,ye iğrenç bir tavra bürünemez senin işinle ne alaka sorgu memuru gibi sorular sordu

Ve bir de ustune sanki patronmus gibi bu isi yapmiyorum iste demis gercekten cok sinir bozucu... Sen hem sozlu hem yazili sikayetini yap bosver seni kucultmeye calisan kadin kendi kendini yerin dibine sokmus gorgusuzlugu hasetligiyle. Hic kafana takma sen yanlis bisey yapmadin, boyle ilkel kafalar icin kendini uzme.

Back