Teşekkür ederim.Bebeyim anne sütünü bırakalı 1 ay oldu.4 yalnızca anne sütü ile beslendi şimdi devam sütünde.Canım Maşallah sende kilo çok iyi gitmiş.
Bi şey anlayamadım.Dikkat etmeme ,spor yapmama rağmen zayıflayamıyorum((((
Gunaydin herkese bu sabah tartildim ve tam 1 kilo gitmis yani 88.5 olmusum umarim boyle devam eder spor sart yoksa gitmez bu kilolar
Günaydn Istersen bi hormonlarina baktir canm metabolizman mi yavasladi acaba sen kendne bizden daha iyi yorum yaparsn ama doktor herkesten iyi yapcaktr ihmal etme bi ugra derimm
Bende aksam yemegimi yedimm iki tane balik:):)ama izgarada tabiki ekmeksiz simdide cay icip su icip gunu sonlandiracam.bu arada yarin yesilcay icmeye baslicam pek sewmem ama duraklamayi yenmem gerekli:)sizn yaptiginiz bi yontem warmi duraklamayi bozmak icn bayanlar??
Kizlar ben 74 olmstm biras once cktim 75 diyor ama ben birsey yemedim ekstra olarak moralim bozuldu
Bagirsaklaosaltmadan ciktiysaniz baya fark ediyor tartida takmayin bence belki de regl dönemin iz yaklasmistr sonra bir anda verdiginizi goreceksiniz
Ewet sekerim regl oncesiyim ondan ozaman smdi kalktim spors gidiyorum fitness a biraz bisiklet birazda kosup gelicem insallah.
smdi kahvalti yapiyorm vaktim yok bir dilim kepek ekmek biraz zeytin
ewet canm bende burdayim:):)olmayanlar aslinda byyuk gelenler 46bedendim hatta 48bile gordum coksukur simdi 44oluyo tabi bikac kilo versem daaha rahat olur 44.buyuk gelenleri konuma koydum zaten:):)Oooo canim sende mi bize katil din ozaman olmayan kiyafetlerini tekrardan dolap lara kaldir tekrar giyersin
Canım metabolizmanı ölçdürdüm 1650))) hormonlardada bir sorun yok bakdırdım.
Kizlar siz hangi diyetleri yapiyosunuz peki meral ettim
ewet canm bende burdayim:):)olmayanlar aslinda byyuk gelenler 46bedendim hatta 48bile gordum coksukur simdi 44oluyo tabi bikac kilo versem daaha rahat olur 44.buyuk gelenleri konuma koydum zaten:):)
Buarada sabah kahvaltimi guselce yaptim dukan diyeti artik bunaltmaya basladi baska bi diyete mi baksam devam mi etsem bilmuyirum ya
ewet canm bende burdayim:):)olmayanlar aslinda byyuk gelenler 46bedendim hatta 48bile gordum coksukur simdi 44oluyo tabi bikac kilo versem daaha rahat olur 44.buyuk gelenleri konuma koydum zaten:):)
Buarada sabah kahvaltimi guselce yaptim dukan diyeti artik bunaltmaya basladi baska bi diyete mi baksam devam mi etsem bilmuyirum ya
Canim 2 3 kiloya kadar vücut su topluyor bu donemde bence sen asla diğerini sporunu bozma regl in geçtikten sonra da hemen tartilma 3 4 gün sonra tartilman gerekiyor muş diyetisyenim öyle demişti 2 3 kilonun gittiğini görürsün sonra insllah
duraklama ne oluyor canim
Canim ben İsveç diyeti yapi yorum internetten bir bak istersen