Bu gruba dahil olmak ıstiyorum ben de anlamlı olur ya :-D hırs oluyo insan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
grubu acan kısı ortalarda yok ama buyur gel tabıkı burda zaten cok kısı deılız ama azimli hırslıyızz:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sanırım siz yeni başladınız bende katılabilir miyim
sanrım kiimse yok
tskler ederımm ay cok motıve oldum ha sızler bole dedıkce:))saglık durumum ıyı .zor bı dıyet ama bence dayanılabılır.13gunluk dıyette son ıkı gun kacamak yaptım ekmeksız sebze yemegı falan yedım corba ıctım ama tabı seker ekmek yemedım yanı ınsan bı zaman sonra et tavuk bıkıyor cunku:)ama 3 kılo gıttı az olabılır belkı odemım azdı bılmıyorumda onemlı olan 100 grm olsada vermek.ısvec sabahları zor oluyor ama oglen aksam doyabılıyosun tabiki coook acıkırsan elma ye okadarda kasma kendını yanı:))
ayrıca platesı bende merak edıyorum yapmayı denıcem hıc spor yapmak ıstemedım ısvec dıyetınde sanırım enerjım yoktu:))plates olabılır vucut sıkılastırıyo dıolar ve dedıgın cop posetı olayını mutlaka denicem:))
Bırakmadım bırakmadım. Vize haftamdı ilgilenemedim diyet ve netle.
İşte geldim burdayım özel diyetisyene gittim dün listemi aldım bugün devam ediyorum
Hosgeldin canm biz kalabaliktik biraktilar gittiler hepsi en basndn beri direnen yanlizca benim daimiyim burda vercezz insallahh :)
karatay diyeti yapalım mı
karatay diyeti yapalım mı
Bugn bizede komsu gelmisti kiz ne guzl zayflamissin dedi oda beni motive etti aynen dayanabilir insan ama sagligimdan sorun olur diye korkuyorum iste su sira el ayak sismelerim oluyor surekli anlamadim nedenini tuzdan baharattan oldugunu dusunuyorum aslnda doktora gtmek istemiyorim zayfla dcek kesn gicik olucam
Hosgeldin canm biz kalabaliktik biraktilar gittiler hepsi en basndn beri direnen yanlizca benim daimiyim burda vercezz insallahh :)
aaa ewet tuz malesef odem yapıyor sısıyorsun sen tuzu azıcık kullanmaya dıkkat et.bende bı bosluga dustum hangı dıyetı yapsam dıe cırpınıyorum kalorı saymaya mı baslasam???malumm yaz gelmeden zayıflamak gerekk
sabah kalktım fesleğenli limonlu koca bir bardak su içtim yumurta peynir domates salatalık süt yeşillik ceviz mis gibi kahvaltı yaptımm
Gunaydnn erkencisin masallh:)yaptigin diyet warmi kenddime dhyet ariyorumda
Yok canm ben yapmam ya sagliksiz o cok sagliksiz sen de yapma
karatay diyeti şöyle söleyim ben üniv sonra çok kilo almıştım diyet ve spor bir yılda 28 kilo verdim tatlıyı ekmeği hamur işini ağzıma sürmedim karatay da bunu diyor şaşırdım meğer ben karatay yapmışım bir sene anne oldum şimdi kilolar da çok tabii vereceğiz gene
aaa ewet tuz malesef odem yapıyor sısıyorsun sen tuzu azıcık kullanmaya dıkkat et.bende bı bosluga dustum hangı dıyetı yapsam dıe cırpınıyorum kalorı saymaya mı baslasam???malumm yaz gelmeden zayıflamak gerekk
sabah kalktım fesleğenli limonlu koca bir bardak su içtim yumurta peynir domates salatalık süt yeşillik ceviz mis gibi kahvaltı yaptımm