- 7 Mart 2014
- 203
- 4
- 34
değil ki tatlının bize nefaydası var söylesene istersen tam buğday ekmeği ye öyle yap
Benm sekerle sorunum yok sevmiyorum pek kullanmiyorum da trk bildgm bsey var ki az yemek saglikli kalmak diyet bos is 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değil ki tatlının bize nefaydası var söylesene istersen tam buğday ekmeği ye öyle yap
Günaydın.
Ben de geldim bakalım 86 kg mboym .1 65
Güzel güzel başladık bakalım
Arkadaşlarma öneriyorum size de önerım
Pulbiber yoğurt limon karışımı etkili bi karışım tavsiye ederim yatmadan 2 saat önce ve sabah ac karnına
Yağ yakımina etkisi çok
Hosgeldn Nerden kimden bu tariff
Sanrim kalori sayma isine giricem hem daha saglikli hemde gozun hicbiseyde kalmiyo:):)senin diyet nasil gidiyo tartildinmi bakalimm ayrica bu tarifi duynustun pulbibr yani aci yag yaktiriyo .yogurt ta ayni hatta yogurtkuru bile war
Bnde vallaha yapcam isyaaaggggnnn yeter be bnde ya baslicam isvece
ya varya ben başladım ama ilk gün bozdum
daha doğrusu şehir dışındn misafirim geldi habersiz ee bende onların yanında yapamadım 2 katı yumurta kahve falan..
Sanrim kalori sayma isine giricem hem daha saglikli hemde gozun hicbiseyde kalmiyo:):)senin diyet nasil gidiyo tartildinmi bakalimm ayrica bu tarifi duynustun pulbibr yani aci yag yaktiriyo .yogurt ta ayni hatta yogurtkuru bile war
Anladm canm yok bende yapmadm zaten pek mantikli gelmdi bana o isvecc :) smdi Baska biseye yarn basliycam etkisini gorursem paylasicam sizlerlede
Ayy ne yapican kiz cpk merak ettim bende.link icin saol bide bunu denicem sanirim ayricaa iki ucgundur diyetsizim 84.9 a dusmusimm ayyyy cok sewindim..hemen diyete baslayip yine kilo vermem lazimm
Rica ederm tam destek hep destek :) bisolmaz arada kacamak yapmalsin ki durmasn kilo vermen bende artk 80 leri gormek istiyorm cok sıkldm 9 lardan.. yapaym fayfasni gorursem paylascam canm hepinizle uygulamadgm bi seyi paylasmak istemiyorum
Anladm canm yok bende yapmadm zaten pek mantikli gelmdi bana o isvecc :) smdi Baska biseye yarn basliycam etkisini gorursem paylasicam sizlerlede
Ayy ne yapican kiz cpk merak ettim bende.link icin saol bide bunu denicem sanirim ayricaa iki ucgundur diyetsizim 84.9 a dusmusimm ayyyy cok sewindim..hemen diyete baslayip yine kilo vermem lazimm
tebrikler.. gitsin kilolar gitsin kilolarr
Peki canm sen dene bi sonra ben denerim:):)
o başka bir şey neyse birlikte başlayalım..birkaç kişi daha katılır en azından kesin bir listemiz olur kızlar böyle çok dağınığız...sürekli netteyim kendime diyet aramaktan bihal oldum..
şunuda sizinle paylaşmak isterim artık 82 kiloyum..