adetliyken tabi tartıda fazla cıkar
Tamamdır teşekkür ederim cevabın için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetliyken tabi tartıda fazla cıkar
Hosgeldn Nerden kimden bu tariff
spor yapanların yağ yakımı için kullandıkları bi tarıff
Tamm o zamn canm ben yarn basliyorum bu diyete atyorum linkini benle yapcak olan varsa buyursn :) http://kupayedili.com/7-gunde-10-kilo-verme-diyeti-listesi.html
Sabah
Bu diyette güne erken başlamanız gerekiyor. Kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtikten sonra, yürüyüşe çıkabilirsiniz. Hatta mümkünse, deniz kenarında yürümeyi tercih edin. Eve gelince 1 bardak sütlü kahve için. Sonrasında su içmeye devam.
Öğle
Öğle yemeği geldiğinde, 1.5 litre su içmiş olmanız gerekiyor. Bu öğünde 1 porsiyon brokoli, karnabahar ya da lahana yiyebilirsiniz. Yanında ayran ya da yoğurt tüketin.
Ara Öğün
Akşama kadar aç kalmanız oldukça zor olacaktır. Bu nedenle, öğle ile akşam saatleri arasında şekerinizi dengeleyecek hafif bir ara öğüne ihtiyacınız olacak. Bu öğünde 3 adet light bisküvilerden yiyebilirsiniz. Hatta Special Knın sadece 66 kalorilik krakerlerinden de tüketebilirsiniz.
Akşam
Günün en zor öğünü, akşam. Sadece yoğurt ve elma yiyebileceğiniz akşam yemeğini, saat 6-6.30 civarı yemeniz gerekiyor. Sonrasında ise bir şey yemek kesinlikle yasak
bu değl mi... Zormuş ya:26:.... naptın ilk gün nasıl geçti?
bende başlayım ama akşama yoğurt yerine arada tavuk haşlama yesek yada bi salata öğlen olmaz mı ki..
ne var ne yok bayağıdır yazamadım ama hergün okuyorum yaptıklarınızı bıraaktım sanmayın.diyete gelince pek yapamıyorum bu sıralar iradem bayağı zayıf karatayı bende bir ara yaptım yavaş ama aç kalmadan kilo verebiliyosun niye sağlıksız dedinki
Kızlar ben 2 gündür cozuttum diyet falan gitti resmen 2 günde sizler naptınız hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo
Hahaha biri benden bahsetti bende ayni durumdayim bitti hirsimi kaybediyorumm
slmlar kızlarr ay demekkı buaralar herkes aynıbende bıraktım dıyetı daha dogrusu metobolızmamı sasırtıyorum dıyorum herkese :))pazartesı dıyete baslıcam 5de 5 dıyetı ne ama kararlıyım saka falan deıl kacamak da olmıcak.ay yaz gelıyor e kurtulalım artık ustumuzdekı yukten azıcıkda olsa demı??hadı gelın benmle dıyete baslayın bırbırımıze destek olalım uyaralım ogut werelım ama kurtulalım artık su kılolardan yaa(
Hahaha biri benden bahsetti bende ayni durumdayim bitti hirsimi kaybediyorumm
Evet yaa ama pazartesiyi de beklemeyelim hemen başlayalım bi yerden :)
yarın gezmeye gıdıyorum yıcem yani :)) baslyamam da ben pazartesı en uygunu benım ıcın:))
slmlar kızlarr ay demekkı buaralar herkes aynıbende bıraktım dıyetı daha dogrusu metobolızmamı sasırtıyorum dıyorum herkese :))pazartesı dıyete baslıcam 5de 5 dıyetı ne ama kararlıyım saka falan deıl kacamak da olmıcak.ay yaz gelıyor e kurtulalım artık ustumuzdekı yukten azıcıkda olsa demı??hadı gelın benmle dıyete baslayın bırbırımıze destek olalım uyaralım ogut werelım ama kurtulalım artık su kılolardan yaa(
Kaybetmeyelim şu hırsı yani kaybetmemiz lazımmmmmmmmmm
bende bugün ve yarın ayran detoksu yapıyorum...sonuçları paylaşalım lütfen..
bu akşam sporuma da gidicem..umarım bayılıp kalmam