- 7 Mart 2014
- 203
- 4
- 34
bende istiyorum araniza katilmak 94.8 kiloyum 22 yasindayim cok kilo aldimmm hic bukadar buyuk bi sayiya ulasmamistim :2:
Noldu kayboldun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istiyorum araniza katilmak 94.8 kiloyum 22 yasindayim cok kilo aldimmm hic bukadar buyuk bi sayiya ulasmamistim :2:
Kuşlar bugün 3. Günüm dun tartilmistim 89.900 cikmistim bugün sabah yataktan kalkar kalkmaz tartildim yine foto şunu çektim foto birazdan geliyoooor
Kacta ciktin canm sen sabah :) ben sabah aksam yapmayi dusunuyorum artik biraz daha hizli vereyim istiyorum :) haziran 28 e kdr 70 olcam allahn izniyle
Ben de sabah akşam çıkmaya karar verdim dün ama akşam yağmur yağınca çıkamadım sabah da saat 10 da çıktım yarım saat yürüdüm hızlı bi şekilde her gün 10 dk artırcam inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Bilimsel olarak sabah 8 9 arasi yapilan yuruyus metabolizmanin hizini arttiriyoms ve daha cok yag yaktriyormis frsatin varsa bu saatte gitmen daha iyi :)
Hımm onu bilmiyodum ama bence yürüyüşün her türlüsü faydalıdır ya çünkü ben hiç yürümeyen bi insanim ama fırsat buldukça senin dediğin saatte de çıkarım insallah :))
Yapalim kilolarimiz gitsinde canm hersey mubahtr .d
Pes etmedin insallah gorunmuyorsun artik forumda
Canim girecegimde formu acan kisi kullanmiyor sanki artik sayfasini ben su an 87 kiloyum
Esraaammm nerdesinn ya gels4ne artik kayboldun
ben geldımmm:))ısvec dıyetım bıttı ve 3 kılo verdım suan 85.8ımm waybeee 8 ve 5 rakamları yanyana ne gusel oluyomus bole:)))kızlar dıyet yapıcam dedıgımde 94.8 hatta 95lerı gordum ve suan -10 kılo verdm nerdeyse..kısa bızaman olmadı ıkı ayı buldu sanırım. sabır azım ve bırazcık hırs oldumu hıcbı sey ımkansız deılmişş:)
Eki Görüntüle 1086271 Eki Görüntüle 1086272
cok fark var mı bılmıorum ama o etegı gıycem demıstım:))GİYDİMM...
ben geldımmm:))ısvec dıyetım bıttı ve 3 kılo verdım suan 85.8ımm waybeee 8 ve 5 rakamları yanyana ne gusel oluyomus bole:)))kızlar dıyet yapıcam dedıgımde 94.8 hatta 95lerı gordum ve suan -10 kılo verdm nerdeyse..kısa bızaman olmadı ıkı ayı buldu sanırım. sabır azım ve bırazcık hırs oldumu hıcbı sey ımkansız deılmişş:)
Eki Görüntüle 1086271 Eki Görüntüle 1086272
cok fark var mı bılmıorum ama o etegı gıycem demıstım:))GİYDİMM...
Müthiş.. Vallahi bravo.. Feyz aldım resmen harika
Fark degil ucurum var 😊😊cok sevndm canmmm ya isvecten sonraki saglik durumun nedr uydunmu kacamaklar. oldumu ? gir ya buraya grmiyosun artk darisi basima dyorum bende sabah 7.30 da 1 grisini yedim sonra 8 den 9.10 a kadr platesmi yaptim spor yaparken sana tavsiyem posetlen harika terliyorsun ben battal boy cop poseti takiyorum 😁😁cikardgmda sular damliyor hatta sabah spor yaptgm taytim islandi nice kilo vermelere diyorm
Fark degil ucurum var 😊😊cok sevndm canmmm ya isvecten sonraki saglik durumun nedr uydunmu kacamaklar. oldumu ? gir ya buraya grmiyosun artk darisi basima dyorum bende sabah 7.30 da 1 grisini yedim sonra 8 den 9.10 a kadr platesmi yaptim spor yaparken sana tavsiyem posetlen harika terliyorsun ben battal boy cop poseti takiyorum 😁😁cikardgmda sular damliyor hatta sabah spor yaptgm taytim islandi nice kilo vermelere diyorm
Hosgeldin canm biz kalabaliktik biraktilar gittiler hepsi en basndn beri direnen yanlizca benim daimiyim burda vercezz insallahh :)
Sevalcim aldigimiz feyzlerle spora az yemeye tam gaz devam 😀