Kızlarrrrr testımmmmm!!!!!!

Kızlar napıcam ben mıratech yanlıs aomuc verıyomus hayal kırıklıgına ugramak ostemıyorum
Bende zamanında her ay ümitleniyordum. Beş kez kimyasal gebelik geçirdim. İki kürtaj bir düşük yaptım. Ama hiç ümidi kesmedim. Şimdi Allaha şükür iki oğlum var elhamdülillah Moralini yüksek tut. HeR ay adetin gecikmeden test yapma derim. Yapacaksan da kan testi yap. Bu testler yanıltıcı

MErhaba bende test yaptugimda silik cikmisti o erken oldugu icin yani yeni gebe oldugunuz icin öyle az cizgi cikmis kan testi verin mutlaka daha iyi sonuc alirsinuz isterseniz bekleyin 5-6 gün sonra tekrar yapin daha bet sonuc slirsinuz

MErhaba bende test yaptugimda silik cikmisti o erken oldugu icin yani yeni gebe oldugunuz icin öyle az cizgi cikmis kan testi verin mutlaka daha iyi sonuc alirsinuz isterseniz bekleyin 5-6 gün sonra tekrar yapin daha bet sonuc slirsinuz
Esım sımdı gebelık testı almıs canım onu yapıcam

Miratech markaya güvenme derim, herkesi pozitif çıkarmasıyla meşhur.
En garantisi yarın bir kana git. Kesin sonucu öğren.

Cnm kan ver yarın sağlık ocağına git ver yada yarın sabah hstnye gidip ver net çıkar inşallah hamişsin cnm

Benim de ilk testim böyle çok silikti 1 aylık hamileymişim . Ertesi gün kan testinde çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…