- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
-
Canim cok silik bi çizgi görüyorum ben
Canım boyle bısı mumkunmuÇizgi var mutlaka kan verin
Canım boyle bısı mumkunmu
Benimkide 3 gun böyle cıktı sonra adet oldum ama umarım hamilesinizdirCanım boyle bısı mumkunmu
Olabılırmı canım napsam testı tekrarlasammı kanmı bersemKimyasal gebelik değilse hamilesindir
Cok. Silik bir çizgi var hemen kan ver bence benim ilk testimde böyleydi ikiz gebelik geçirdim üstelik
Olabılırmı canım napsam testı tekrarlasammı kanmı bersem
Canım ılk yatıktan bes dakıka sonra bısıler gordum gıbı oldu ınanmasım kenara attım bugunde baktıgımda boyleydı ama benım hıc bı testım boyle cıkmadı aynı marka pn gun once yaptım onuda atmadım cope hıcbısı yokBence testi yarın ilk idrarla tekrarlayın
Benim bekleme çizgisi olarak twstelrimin çoğu böyle çıkıyor çünkü daha buda beklemişe benziyor boşuna kan vermeyin insan daha çok yıpranıyor
Canım ılk yatıktan bes dakıka sonra bısıler gordum gıbı oldu ınanmasım kenara attım bugunde baktıgımda boyleydı ama benım hıc bı testım boyle cıkmadı aynı marka pn gun once yaptım onuda atmadım cope hıcbısı yok
Anladım canım zaten bnde sasırdım adet olmustum cunku bılmıyorum canım bnde pcosta var ve hamıle kalmam zor gbı duruyor sanırım bıkac ay snra yıne doktora gdıcm tedavıye baslasınBenimde hiç çıkmamıştı bi senedir ama 3 aydır çıkıyor canım ve bebek yok bende malesef örnekleri ekliyim sana ümidini kormak istemiuorum ama
Üstte ki bu ay
Altta ki geçen ay
Sonu hep hüsran ilk defa başıma geldi benimde bembeyaz çıkan testleri böyle gmrmek
Canım bu marka testi bende kullanmıştım beklettiysen eğer sonradan çıkıyo hep ikinci çizgi . budanacak istersen bakalım hemen çıkıcak mıCanım ılk yatıktan bes dakıka sonra bısıler gordum gıbı oldu ınanmasım kenara attım bugunde baktıgımda boyleydı ama benım hıc bı testım boyle cıkmadı aynı marka pn gun once yaptım onuda atmadım cope hıcbısı yok
Anlamadım canımCanım bu marka testi bende kullanmıştım beklettiysen eğer sonradan çıkıyo hep ikinci çizgi . budanacak istersen bakalım hemen çıkıcak mı
Kenara attim bugün baktığımda böyleydi dedin ya . Bikac saat sonra kendiliğinden ikinci çizgi cikabiliyo demek istedim :)Anlamadım canım
Anladım canım zaten tuhaftı yanı umudım yoktuKenara attim bugün baktığımda böyleydi dedin ya . Bikac saat sonra kendiliğinden ikinci çizgi cikabiliyo demek istedim :)
Rabbim nasip etsin inşallah canım hayırlısıyla ❤Anladım canım zaten tuhaftı yanı umudım yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?