Kızlarrrrr testımmmmm!!!!!!

Melissss_9394

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
233
90
18
31
Kızlar benı hatırlıyosanız on gun once bı odrar tesı yapmıstım ve negatıftı ben 31 aralıktada ıkı gun duren bı adet oldum cok kısa surdu ve dun yedısınde pembe bı akıntı geldı ıcıme kurt dustu ınanmadım yapmadım esım yap dedı ve arıcam fotoyu sıze boyle bısı mumkunmu kafayı yiycemm!!!!

En garantisi kan vermen canm yarin git ver bence

Bence testi yarın ilk idrarla tekrarlayın
Benim bekleme çizgisi olarak twstelrimin çoğu böyle çıkıyor çünkü daha buda beklemişe benziyor boşuna kan vermeyin insan daha çok yıpranıyor
Canım ılk yatıktan bes dakıka sonra bısıler gordum gıbı oldu ınanmasım kenara attım bugunde baktıgımda boyleydı ama benım hıc bı testım boyle cıkmadı aynı marka pn gun once yaptım onuda atmadım cope hıcbısı yok

Benimde hiç çıkmamıştı bi senedir ama 3 aydır çıkıyor canım ve bebek yok bende malesef örnekleri ekliyim sana ümidini kormak istemiuorum ama

Üstte ki bu ay
Altta ki geçen ay

Sonu hep hüsran ilk defa başıma geldi benimde bembeyaz çıkan testleri böyle gmrmek

Eklentiler

• 2019-12-29 23.26.53.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 85
  • 20191023_143306.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 86
Anladım canım zaten bnde sasırdım adet olmustum cunku bılmıyorum canım bnde pcosta var ve hamıle kalmam zor gbı duruyor sanırım bıkac ay snra yıne doktora gdıcm tedavıye baslasın

Canım bu marka testi bende kullanmıştım beklettiysen eğer sonradan çıkıyo hep ikinci çizgi . budanacak istersen bakalım hemen çıkıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…