• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlarrrrr GELİNLİĞİM NASIL???ACİL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

gelinlik nasıl?

• çok güzel

OY: 48 19,8%
  • güzel

OY: 97 40,1%
  • idare eder

OY: 64 26,4%
  • kötü

OY: 33 13,6%

• Ankete Katılan
    242
benimde sahsi fikrim olaraktan gri si cok fazla üst beyaz olsa daha hos olur yada az taslı olabilir
resminin sol tarafındaki gelinliğe bittim a.s.

bende aynı fikirdeyim resmin sol tarafındaki boyundan dantelli olanıda denemelisin bence.
şimdiden sonsuz mutluluklar....................

gelinliğin modeli çok güzel ancak üst kısmı çok fazla gri görünüyo, gelinlik sanki daha beyaz görünmeli abiye değil sonuçta buda benim fikrim :)

bence üst çok güzel değişik ve şaşalı.zaten gelinlik biraz gösterişli olmalı bence.ama alt etegini biraz daha sadeleştirip çok hafif kuyruk yaptırabilirsin.kuğu gibi olur bence.bgelinlikte hafif kuyruk hoşuma gidiyor.sonsuz mutluluklar dilerim canım.Allah mesut bahtiyar etsin.

bence önündeki işlemelerin rengi çok boğucu gri işleme yerine beya swarowski taş yaptırabilirsin
böylece gelinliğinin altıylada daha uyumlu olur bide gelinliğinin altı biraz daha dar olsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum böyle farbalı gelinlikler çok şişman gösteriyor ben pek yakıştıramıyorum

Back