Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım yaa üst büstiyer kısmına bayıldım , cok qüzel işlenmiş taşlar umarım üzerinede qüzel bir saç modeli yaptırarak full makyajınla olayı bitirirsin ,hayırlsıyla hihoyyyt
ust kısmının altı dıyeyım boru ınce boncuk işlemeli cunku modelı oyle ama ust kısmı savaroski taşlardan oluşuyor..altındada başka kumas yok tela uzerine işlemeli olduğu ıcın grı duruyor. kırık beyaz tafta olacak ust kısmının altına kumas olarak..o zmn daha beyaz olacak sanırım ınsallah bıttıgınde guzel olacak..CADIARZU saçımıda topuz duşunuyorum bakalım :)))
ust kısmının altı dıyeyım boru ınce boncuk işlemeli cunku modelı oyle ama ust kısmı savaroski taşlardan oluşuyor..altındada başka kumas yok tela uzerine işlemeli olduğu ıcın grı duruyor. kırık beyaz tafta olacak ust kısmının altına kumas olarak..o zmn daha beyaz olacak sanırım ınsallah bıttıgınde guzel olacak..CADIARZU saçımıda topuz duşunuyorum bakalım :)))
kapalı oylama hihihih...canım ben kötüyü işaretledim anket die..ama,her gelin güzeldir...hassas konu...sen beğendiysen sorun yok..kızma bana....mutluluklara.s.
walla benim içme sindi dediğiniz gibi öncelikle benım beğenmem onemlı .. zaten daha farklı bır model olcak.ins bıtıncede resmımı koyarım ama yınede bir kamuoyu yoklaması vari birşey yapmak ıstedım. genel anlamda da ıyı tepkiler aldım.. beğenmeyen arkadaslarda olabilir.. zevk meselesi tabiiCADIARZU..... herkese tekrar yorumları için tşkler
önemli olan senin hayalin ve içine sinmesi. benim nacizene fikrim gelinliğin beyaz olmasından yanayım. üst kımı daha beyaz olursa hoş olur. ama sen bilirsin. mutluluklar dilerim.