• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlarrrrr GELİNLİĞİM NASIL???ACİL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

gelinlik nasıl?

• çok güzel

OY: 48 19,8%
  • güzel

OY: 97 40,1%
  • idare eder

OY: 64 26,4%
  • kötü

OY: 33 13,6%

• Ankete Katılan
    242
ben çok beğendim canım gelinliğin modelini .üzerindeki taşları da o gri yansımaları da çok hoşuma gitti. ayrıca ben eteğin modelini de beğendim ama tabi senin seçimin. güle güle giymeyi nasip etsin Allahım

hihoyyytCanım benden sana tavsiye sıtraplez gelinlik çok zor taşınıyor..soldaki gelinlik çok hoş duruyor birde onu dene fotonu görelim mümkünsehihoyyyt

üst kısmı beğendim ama beyaz olması gerektiğini düşünüyorum...grileri sevmiyorum ben..benim fikrim tabi....

altınıda yandan toplamalı olacak demişsin....bencede öyle olsun....resimdeki hoş değil...:utangac:

anketede güzel dedim.....mutluluklar canım

hihoyyytCanım benden sana tavsiye sıtraplez gelinlik çok zor taşınıyor..soldaki gelinlik çok hoş duruyor birde onu dene fotonu görelim mümkünsehihoyyyt

Allah tamamına erdirsin. çok benim tarzım bir gelinlik değil ama önemli olan senin içine sinmesi.

öncelikle vakit ayırıp yorumlarınızı dile getirdiğiniz ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım hanımlar.
gelinliğimin alt kısmı boyle olmayacak zaten yenıden dikilecek
altı tafta yandan toplamalı olacak ust kısmıda sımdılık grı duruyor cunku astarı yok ıcıne taftadan kumas konulacak..
ben baya pırıltılı ve taşlı seylerı sevdıgım ıcın ust kısmı ozellıkle tam ıstedgım gıbı olacak..
hepınıze tekrar tekrar tesekkur ederım..
herseyın hayatımız boyunca gonlumuzce olması dılegıyle :)))
dıger arkdaslardan da yorumları beklıyorum :nazar:

kuzenim üst kısmı taşlı bir gelinlik giymişti ama bana sakın sen taşlı giyme düğün boyunca sürtünmeden dolayı kollarımın iç kısmı yara oldu demişti... görünüşü çok güzel ama rahat mı acaba bu gelinlik?

ben kabarık gelinliklerden pek hoşlanmam idare eder dedim o yüzden ama sen beğendikten sonra gerisi boşşş

bence guzel aslında alt kısmı benım zevkıme hıtap etmedıgı ıcın guzel dedım ama ust kısmı harıkaymıs cnm allah mutlu etsın sanırım sende alt kısmı farklı dıktıreceksın dahada super olur o zaman:1hug:

altı çok hoş fakat üsttekiler sanırım boru boncuk basitleştirmiş.. savaroski olsaydı daha çok parlasaydı iyi oluırdu. çok grileşmiş geldi bana ... ama çok güzel genel olarak..:)

benimkininde altı çok kabarık :)

üstü güzel, etek kismi farkli oldugunu söylemisin zaten bence cok hos olacak son hali güle güle giy canim... tek bir sey demek istiyorum baktinca ilk gözüme carpan sende benim gibi beyaz tenlisin... biraz pronzlassan iyi olur bence... hafiten söyle bronz bir ten fistik gibi olursun

Back