- Konu Sahibi Younggirl3778
Ben bir an once bitmesi icin boyle uyguluyorum zaten iki hafta hic cikmiyor nerdeyse3 günde 1 uygulayınca cıkmasın bir zahmet zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir an once bitmesi icin boyle uyguluyorum zaten iki hafta hic cikmiyor nerdeyse3 günde 1 uygulayınca cıkmasın bir zahmet zaten :)
Ben hiç jilet kullanmadım o yüzden nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama kullanmak da istemiyorum.Aynı sizin anlattığınız gibi kullanmayı düşündüm ama hiç bu şekilde deneyeni duymadığım için tam vazgeçiyordum ki sizinle karşılaştım.Son bir soru daha sorayım o zaman :) seansı ne sıklıkla yapıyorsunuz ve her seferinde mi ağda yapıyorsunuz ?
Merhaba, bu üründe kaç başlık var tek mi ? yoksa mesela dudak bölgesi için ayrı başlık mı var?
Peki sık uygulanan seansların bir zararı yok mu kiTabikide hayır ben 15 günde 1 yerine her hafta misal her hafta cuma yapıyorum . Seanslarımı ne kadar sık yaparsam o kadar çabuk etki alacağımı biliyorum cünkü uzun zamanlar bıyık ve çene bölgeme böyle uyguladım bir kaç ay sonralarda 15 günde 1 kullanarak uzattım sizde deneyebilirsiniz ben böyle uyguluyorum ve kendimde bir sakınca görmeedim örnek olayım ben size en iyisi sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bende jileti ayak ve yüz bölgemde kullanmadım koltuk altımı küçük yaşlarda denemiştim ama çoğalma gördüğüm için bırakmıştım.Bilginize erkekleri düşünün jiletle hergün ttraj olan erkek var yani..
3 günde bir değil de haftada bir yapsam bende olur herhalde.Ağdayla aldıktan sonra mı yaptınız ilk uygulamayı?Bende bir aydir kullaniyorum ozellikle dudak ustu ve çenede super etkili şimdiden faydasini gordum iki haftada bir uygulayin deniliyor ama ne yalan soyleyim ben 3 gunde bir uyguluyorum henuz cikmadi
3 günde bir değil de haftada bir yapsam bende olur herhalde.Ağdayla aldıktan sonra mı yaptınız ilk uygulamayı?
kaç seansta bitti lazer ve tekrar cıktı mı ?
Ay kusura bakmayın bir çok kişi yazınca kafam karıştıBunun ile ilgili paylaşımı üst paragraflarda belirttim okursanız uzun uzun yazdım nasıl uygulama yaptığımı Bana hiç bir şekilde zararı olmadı ama sizleri bilemem denemeden de öğrenilemez tabikide size kalmış bir durum kışın bu işlemi yapmak daha kolay neden derseniz yazın güneş olduğundan kabak gibi sırıtan kılları siz düşünün kışın en azından hava kapalı ve kalın uzun giyindiğimiz için güzel sonuçlar için sabırlı zaman diyorum ben.Bakalım şimdide 2.seansımı yaptım bakalım artık haftayada 3.sensımı yapıcam şuanlık bir sıkıntı yok arar ara kıllar çıkmamış bile zaten görmediği için atım yapmıyor makina.
ben de 8 seans için anlaştım. 9. seanstayım hala bitmedi, dertliyim. çok kötü bir uzmana denk geldim ilk 3 seans....İlk etapta 12 seans için anlaştım. 6. seansa gelmeden bitti denecek kadar azaldı ama seanslarımı tamamladım.
Çok az tek tük görüyorum sadece. Onun da çaresine bakıyorum.
cok güzel, inş kalıcılıgı olurBen bir an once bitmesi icin boyle uyguluyorum zaten iki hafta hic cikmiyor nerdeyse
ben de 8 seans için anlaştım. 9. seanstayım hala bitmedi, dertliyim. çok kötü bir uzmana denk geldim ilk 3 seans....
azaldı benim de, umarım biter artık
beyaz tenli siyah tüylüyüm.. ama ilk seanslarıma giren hanım çok düşük ayarda yapmıs taramayı.Beyaz tenli ve siyah tüylü değilsen süre uzar.
Ama öyleysen bu kadar sürmesi garip. Mutlaka bitecek.