Kızlarrrr kötü durumdayım

Ben hiç jilet kullanmadım o yüzden nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama kullanmak da istemiyorum.Aynı sizin anlattığınız gibi kullanmayı düşündüm ama hiç bu şekilde deneyeni duymadığım için tam vazgeçiyordum ki sizinle karşılaştım.Son bir soru daha sorayım o zaman :) seansı ne sıklıkla yapıyorsunuz ve her seferinde mi ağda yapıyorsunuz ?

Tabikide hayır ben 15 günde 1 yerine her hafta misal her hafta cuma yapıyorum . Seanslarımı ne kadar sık yaparsam o kadar çabuk etki alacağımı biliyorum cünkü uzun zamanlar bıyık ve çene bölgeme böyle uyguladım bir kaç ay sonralarda 15 günde 1 kullanarak uzattım sizde deneyebilirsiniz ben böyle uyguluyorum ve kendimde bir sakınca görmeedim örnek olayım ben size en iyisi sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bende jileti ayak ve yüz bölgemde kullanmadım koltuk altımı küçük yaşlarda denemiştim ama çoğalma gördüğüm için bırakmıştım.Bilginize erkekleri düşünün jiletle hergün ttraj olan erkek var yani..

Merhaba, bu üründe kaç başlık var tek mi ? yoksa mesela dudak bölgesi için ayrı başlık mı var?

Tek başlık yani herhangi bir şekilde kartuş değiştirme gibi bir seçenek yok 5 seviyesi var ve her bölge için uygun. Yaptığınız yerden sonra ufak bir bezi var siliyorsunuz sadece atım yapan yeri. 150.000 bin atışı var düşünün ben bunu almadan önce sadece katuş almıştım ve arkadaşımın silkn flash go aleti vardı ona takıyordum 1.000 atımlıktı ve 1.5 sene oldu hala o bitmemişti düşünün bu atımın bitmesi 5 seneyi bulur yani kullanım şekline göre bence daha fazlada olabilir ama şiddetle tavsiye ederim ;) ben çok memnunum.

Tabikide hayır ben 15 günde 1 yerine her hafta misal her hafta cuma yapıyorum . Seanslarımı ne kadar sık yaparsam o kadar çabuk etki alacağımı biliyorum cünkü uzun zamanlar bıyık ve çene bölgeme böyle uyguladım bir kaç ay sonralarda 15 günde 1 kullanarak uzattım sizde deneyebilirsiniz ben böyle uyguluyorum ve kendimde bir sakınca görmeedim örnek olayım ben size en iyisi sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bende jileti ayak ve yüz bölgemde kullanmadım koltuk altımı küçük yaşlarda denemiştim ama çoğalma gördüğüm için bırakmıştım.Bilginize erkekleri düşünün jiletle hergün ttraj olan erkek var yani..
Peki sık uygulanan seansların bir zararı yok mu ki

Bende bir aydir kullaniyorum ozellikle dudak ustu ve çenede super etkili şimdiden faydasini gordum iki haftada bir uygulayin deniliyor ama ne yalan soyleyim ben 3 gunde bir uyguluyorum henuz cikmadi
3 günde bir değil de haftada bir yapsam bende olur herhalde.Ağdayla aldıktan sonra mı yaptınız ilk uygulamayı?

3 günde bir değil de haftada bir yapsam bende olur herhalde.Ağdayla aldıktan sonra mı yaptınız ilk uygulamayı?

Bunun ile ilgili paylaşımı üst paragraflarda belirttim okursanız uzun uzun yazdım nasıl uygulama yaptığımı ;) Bana hiç bir şekilde zararı olmadı ama sizleri bilemem denemeden de öğrenilemez tabikide size kalmış bir durum kışın bu işlemi yapmak daha kolay neden derseniz yazın güneş olduğundan kabak gibi sırıtan kılları siz düşünün kışın en azından hava kapalı ve kalın uzun giyindiğimiz için güzel sonuçlar için sabırlı zaman diyorum ben.Bakalım şimdide 2.seansımı yaptım bakalım artık haftayada 3.sensımı yapıcam şuanlık bir sıkıntı yok arar ara kıllar çıkmamış bile zaten görmediği için atım yapmıyor makina.

kaç seansta bitti lazer ve tekrar cıktı mı ?

İlk etapta 12 seans için anlaştım. 6. seansa gelmeden bitti denecek kadar azaldı ama seanslarımı tamamladım.
Çok az tek tük görüyorum sadece. Onun da çaresine bakıyorum.

Bunun ile ilgili paylaşımı üst paragraflarda belirttim okursanız uzun uzun yazdım nasıl uygulama yaptığımı :KK66: Bana hiç bir şekilde zararı olmadı ama sizleri bilemem denemeden de öğrenilemez tabikide size kalmış bir durum kışın bu işlemi yapmak daha kolay neden derseniz yazın güneş olduğundan kabak gibi sırıtan kılları siz düşünün kışın en azından hava kapalı ve kalın uzun giyindiğimiz için güzel sonuçlar için sabırlı zaman diyorum ben.Bakalım şimdide 2.seansımı yaptım bakalım artık haftayada 3.sensımı yapıcam şuanlık bir sıkıntı yok arar ara kıllar çıkmamış bile zaten görmediği için atım yapmıyor makina.
Ay kusura bakmayın bir çok kişi yazınca kafam karıştı

İlk etapta 12 seans için anlaştım. 6. seansa gelmeden bitti denecek kadar azaldı ama seanslarımı tamamladım.
Çok az tek tük görüyorum sadece. Onun da çaresine bakıyorum.
ben de 8 seans için anlaştım. 9. seanstayım hala bitmedi, dertliyim. çok kötü bir uzmana denk geldim ilk 3 seans....
azaldı benim de, umarım biter artık

ben de 8 seans için anlaştım. 9. seanstayım hala bitmedi, dertliyim. çok kötü bir uzmana denk geldim ilk 3 seans....
azaldı benim de, umarım biter artık

Beyaz tenli ve siyah tüylü değilsen süre uzar.
Ama öyleysen bu kadar sürmesi garip. Mutlaka bitecek.

Beyaz tenli ve siyah tüylü değilsen süre uzar.
Ama öyleysen bu kadar sürmesi garip. Mutlaka bitecek.
beyaz tenli siyah tüylüyüm.. ama ilk seanslarıma giren hanım çok düşük ayarda yapmıs taramayı.
dökülmüyor dediğimde inanmıyordu bile, olur mu öyle sey, kese yap dökülür diyordu.
kese de yaptım olmadı böyle böyle zaman geçti....
suan seansa gelen hanımdan memnunum... bakalım...

Back